IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЕЦб да го връща, но ФЕД не иска, а да видим кой по-здрав
    Обръщам специално внимание на любителите на паунд йена. Последните 4-5 дни имаме доста занижена волатилност в двойката и съответно днвените барчета са доста малки. На 4Н имаме доста стеснен болинджър в рамките на 100 пипса, което означава че до ден-два може да очакваме силно импулсно движение само посоката не е ясна, затова изчакайте го да започне, изчакайте клоз на 4 часов бар над болинджъра и се пускайте по вълната, а не преди това
    Имайки предвид тренда при кабела и при паунд/йена по-голяма е вероятността движението да е на север, но тъй като сме близо до връх а и поради новите висоти на евро/йена където вече започва да нетежава положението, може силното движение да е надолу и да е съпроводено от евро/йена. и при двата сценария като че ли движенията ще бъдат задействани от еврото и кабела, а не от долар/йена, но пък винаги може да ме опровергае, затова си отваряйте очите
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от wishmasterrr
      sell EUR/USD 1.3608 stop 1664 limit 13550 ако не до 30 мин до утре сутринта 100% ако не ще има самоубииство

хехе, колега, това със стоп на 1664 е добра идея - няма удряне, разсмях се от неволната ти грешка, поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
        a как установи тази цел 1.37 или по точно с какъв анализ успех
        Trade, анализът няма никаво значение в случая, важен е крайният резултат. Дет се вика, може и бобец да съм хвърлял...

Проблемът е, че всеки от нас си има собствен, ндивидуален начин на мислене и един подобен опит за обяснение е предварително обречен на неуспех. Бих се пробвал, ако сме на един компютър, но не и по нета...

Коментар

• sell EUR/USD 1.3608 stop 1664 limit 13550 ако не до 30 мин до утре сутринта 100% ако не ще има самоубииство

Коментар

• kritelin

Шефе то бива ама чак до срязани глави ли ще стигаме за да падне това евро! :-)ЕЦБ да го връщат към 1.17 пък ние вече ще знаем само евра ще купуваме и тук там малко кабели.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Първоначално изпратено от Jay Gould
              Първоначално изпратено от kritelin
              Колеги тази красива тренд-обръщаща формация глава и рамене при евро/долар на 4часа само аз ли я виждам ? И само аз ли виждам,че 1.3620 е супер ключова зона,защото е 61.8% фибо на спада и ако ни задържи 1.3445 не ни мърда ? Обаче ако прескочим се насочваме за нов тест на 1.3680 и може да влезем в рейндж за доста дълго време ако отгоре тестът пак се окаже неуспешен.
              Къде я видя тази глава и рамене ? )))
              Иначе си прав. От тук до 1.3645 са ключови нива.
              Jay гледам хубав сайт имаш..значи си човек с фантазия,погледни 4 часа виж тази равнинна корекция и ми кажи ако си затвориш лявото око наполовина ( отрежеш 1 част от главата ) не ти ли прилича другото точно на глава и рамене :lol: :lol:
              Така е братко, но за да ги имаме е нужен пробив, а такъв още няма.
              Както и да е аз съм на къси, но не съм убеден че ако ги имаме ще е за дълго.
              Затова и с малко пари и ще си обера крушите при първия сигнал за промяна.
              Не обичам да мисля напред, но ми се струва че и да коригираме в посока юг ще е за малко и пак до техническо ниво, а после пак към северния полюс.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                Колеги тази красива тренд-обръщаща формация глава и рамене при евро/долар на 4часа само аз ли я виждам ? И само аз ли виждам,че 1.3620 е супер ключова зона,защото е 61.8% фибо на спада и ако ни задържи 1.3445 не ни мърда ? Обаче ако прескочим се насочваме за нов тест на 1.3680 и може да влезем в рейндж за доста дълго време ако отгоре тестът пак се окаже неуспешен.
                Jay гледам хубав сайт имаш..значи си човек с фантазия,погледни 4 часа виж тази равнинна корекция и ми кажи ако си затвориш лявото око наполовина ( отрежеш 1 част от главата ) не ти ли прилича другото точно на глава и рамене :lol: :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                  Колеги, само аз ли виждам, че 1.3620 е супер ключова зона?
                  Ключова е и иска ново слизане до 3560 (или дори по- ниско - 3515/20?), за да си довърши възходящия патерн с цели към 3720/40. Близките дни ще разберем има ли резон една подобна хипотеза или си бил по- близо до истината...
                  a как установи тази цел 1.37 или по точно с какъв анализ успех
                  Pip master

Коментар

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Колеги, само аз ли виждам, че 1.3620 е супер ключова зона?
                      Ключова е и иска ново слизане до 3560 (или дори по- ниско - 3515/20?), за да си довърши възходящия патерн с цели към 3720/40. Близките дни ще разберем има ли резон една подобна хипотеза или си бил по- близо до истината...

Коментар

Стой,гледай и води записки сега :-) напук на фундамента мисля,че му е време да падне малко вече на това евро.Очакваме екзотиките да поведат хорото.С плитки стопове обаче трябва да се отиграва..да не забравяме все пак в какъв тренд сме
                        Добре Крителине,
                        както кажеш.
                        То пазара не може да върви в една посока само.
                        Достига се някакъв връх и после надолу.
                        Без да правя какъвто и да е анализ дали техн. или фунд., само от истерията мога да се досетя, че ще се случи нещо...
                        А това означава играй консервативно ( друг във форума го каза доста по-напред ).

Коментар

• Стой,гледай и води записки сега :-) напук на фундамента мисля,че му е време да падне малко вече на това евро.Очакваме екзотиките да поведат хорото.С плитки стопове обаче трябва да се отиграва..да не забравяме все пак в какъв тренд сме

Коментар

• EURUSD

Има нещо такова, но това, което виждам аз, е по-скоро главичка в раменца! :-) хехех
                            Леко разчекната и плоска, ама има някаква главичка...

Коментар

• Благодаря Блябля,
                              наистина се замислям за близки стопове.
                              Ако сложиш далечен стоп и си на компа, и гледаш как върви или тича надолу валутната двойка, не вярвам някой да е спокоен, и веднага ще си преосмисли стопа.
                              Ако си далеч от компа и нямаш време за реакция, по-скоро бих сложил малък стоп за да ми е мирна главата.
                              Ако продължи да пада резултата е ясен, но ако ти е обрал стопа и върви нагоре, пак ще сложиш и ще спечелиш.

Сещам се за лаком Генчо и какво изхожда...
                              Неудобно ми е да го напиша, но всички се сещат.

Коментар

• Колеги тази красива тренд-обръщаща формация глава и рамене при евро/долар на 4часа само аз ли я виждам ? И само аз ли виждам,че 1.3620 е супер ключова зона,защото е 61.8% фибо на спада и ако ни задържи 1.3445 не ни мърда ? Обаче ако прескочим се насочваме за нов тест на 1.3680 и може да влезем в рейндж за доста дълго време ако отгоре тестът пак се окаже неуспешен.

Коментар

Working...
                                X