IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pic
    Абе брат,кък да не е важно дали играеш с реални 70 бона или с 70стинки за нета само.Абер имате ли кво е да сложиш 70 бона на коня и да има случай да ги губиш,айде мола ви се ,като се правим на велики малко по така се пак щото 70 амерски валутни знака и в Африка са толкова а пък на демо лапето на Бат Георги шъ ни бие сичките....
    Така е, съгласен съм, че със сто-двеста или хиляда кинта човек може да си позволи подобно камикадзе макар и срещу сериозен тренд и дори (анти)опитът би му бил полезен в известна степен, но да има 70К затворени без изгледи трендът да се е изчерпал си е някакво недоразумение.

Все пак приемам, че може и да има друго обяснение на нещата и бих искал Маската да си каже думата преди това. А ако наистина е демо, то просто да сподели параметрите на акаунта, ММ-а и търговския си план и, наблюдавайки разиграването му през следващите дни/седмици, всеки ще може да си направи необходимите изводи, т.е. гореспоменатият (анти)опит да е общ. Това е много по- полезно за масата, отколкото да се надлъгваме на кой каква му е оная работа.

Коментар

• Добър вечер.
      ще ме извинявате ама тоя форум няма оправия.За жалост нямам и предположение как може да се оправи.
      Извинявам се за спама.

Успех
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
        Първоначално изпратено от kritelin
        Първоначално изпратено от Plamen Tanev
        долар-йена- цел -117,80, СЛ-122,38.Текущо -121,38.
        Пламене индексите ги чакаш предполагам да коригират също ?
        Да, време им е, надявам се.Твърде дълго очакване....
        Абе и аз ги чакам..ама ме притесни това,че вчера се показаха пак много стабилни.Мисля обаче,че ако видим сега корекция после е много вероятно да цепим мрака за нови върхове,защото ще се появят нови дребни инвеститорчета,които до сега ги беше страх да влязат,защото очакваха точно тази корекция.
        ДОлар/йена 117.80 малко далечко ми се вижда на мен.
        Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Абе то страшна работа... Като гледам 90 % от хората в този форум са доказани демо ентусиасти... Сигурно затова са винаги готови да дават уроци на другите... Мнооооо забавна история! :lol:
          Добро утро, как спа?
          Да не мислиш, че това с ксерокса си го изсмукахме от пръстите с блябля и Форексов?
          Забелязваш ли, липсата на някои хора, доскоро активно писещи?!?! Това е поради липсата на сметката им...
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            Първоначално изпратено от Plamen Tanev
            Да, време им е, надявам се.Твърде дълго очакване....

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Абе то страшна работа... Като гледам 90 % от хората в този форум са доказани демо ентусиасти... Сигурно затова са винаги готови да дават уроци на другите... Мнооооо забавна история! :lol:
              Интересното е,че ти май си много склонен да даваш уроци и да поучаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev

Коментар

• Абе брат,кък да не е важно дали играеш с реални 70 бона или с 70стинки за нета само.Абер имате ли кво е да сложиш 70 бона на коня и да има случай да ги губиш,айде мола ви се ,като се правим на велики малко по така се пак щото 70 амерски валутни знака и в Африка са толкова а пък на демо лапето на Бат Георги шъ ни бие сичките....

Коментар

• долар-йена- цел -117,80, СЛ-122,38.Текущо -121,38.

Коментар

• Абе то страшна работа... Като гледам 90 % от хората в този форум са доказани демо ентусиасти... Сигурно затова са винаги готови да дават уроци на другите... Мнооооо забавна история! :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                        Първоначално изпратено от pic
                        Абе ,ако се задълбочим ,тази платформа на СТС дето я сочиш и дето реал се търгуват разни други сторита не е МЕтатрейдър обаче,за разлика от снимката,ама тва подробности ,важното е лотовете да фърчат пък там демо-реал ,кой ти гледа...нема лошо правиш купон за което респект
                        Да, ако направиш нова демо сметка и вкараш нов ордер ще видиш че
                        ордерите (които имат последователни номера) ще следват тези на
                        снимката, току що купих 1000 000 евро §671710. Хехе, искате ли снимка?
                        Караконджул и аз направих същия експеримент (671799 е моя ордер) и стигнах до същия много вероятен извод, писах ЛС на Маската и чакам, когато има възможност да ми отговори. Все пак нека чуем неговото становище преди да ставаме крайни! А и наистина не е особенно важно (първостепенно и тн.) дали е демо или риъл - важни са отиграванията и как накрая ще затвори цялата позиция. Ще следя с интерес развитието, защото канадеца може да я кара даун до второ пришествие и ако наистина се окаже така, рано или късно ще е необходима някаква стратегия за изход при губеща позиция, а в този ред на мисли ми е любопитно какво правят добавящите при подобни ситуации.

Единственият неприятен момент в случая е, че много хора тук твърдят, че играят с добавяне. Въпросът е колко от тях са (все още) на риъл? И ако от личен опит знаят рисковете, защо по подобен начин заблуждават други, които ще повторят грешките им? Но тук вече навлизаме в периметъра запазен за морала и се отклоняваме от темата за пазарите...

Коментар

• Абе вие сте луди хора в този форум :-) Нямате ли си друга работа ами само търсите с кой да се заядете ? Ще си изпуснете живота търсейки грешки и конспирации по постовете :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                            Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                            не разбирам какво значение има целия спор. и демо да е и реал да е, кой го интересува? маската даа мнение, нито ви взима, нито ви дава пари...бъдете толерантни...особено новите...
                            Kiyosi, ех, не че съм принципилно против толирантността ама... :lol:
                            КАК??? ще да е без значение?!
                            Или да не би и ти нещо? А? Ааааааа.... Малииии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                              не разбирам какво значение има целия спор. и демо да е и реал да е, кой го интересува? маската даа мнение, нито ви взима, нито ви дава пари...бъдете толерантни...особено новите...
                              Kiyosi, ех, не че съм принципилно против толирантността ама... :lol:
                              КАК??? ще да е без значение?!

Коментар

• не разбирам какво значение има целия спор. и демо да е и реал да е, кой го интересува? маската даа мнение, нито ви взима, нито ви дава пари...бъдете толерантни...особено новите...
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X