Първоначално изпратено от toty
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от totyПървоначално изпратено от 4x_technikКолеги, надявам се че сте накупили евра при тази чудна промоция пуснах лонг от 3743, стоп 40 пипса, цел 200!
Промоционалната ми цел ще е....., ами да речем, твоят стоп ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4x_technikКолеги, надявам се че сте накупили евра при тази чудна промоция пуснах лонг от 3743, стоп 40 пипса, цел 200!
PS: В момента съм пуснал:
Buy 10K EURUSD 1.3742, SL няма
Buy 10K EURUSD 1.3733, SL = 1.3713
Цел някъде около 1.3770 :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от FXLooSeRСпоред мен покупката на евро в средносрочен
план ще е равнозначна на продажбата на евро
през последните 2 месеца... С други думи
контрене на тренда... Това е според мен..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4x_technikКолеги, надявам се че сте накупили евра при тази чудна промоция пуснах лонг от 3743, стоп 40 пипса, цел 200!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENСлабия долар е средносрочна политика на Буш, а неговата вече е изпята - няма как да има трети мандат!
Основните държатели на американски дълг са Китай, Япония, Русия и Тайван. Япония и Тайван са здраво привързани към американската лодка и ще стискат до последно. Макар че напоследък в самата Япония се появяват критики че държавата им жертва йената за да спаси долара! В момента се правят неистови опити да се върже и Китай като му се налагат тарифни и нетарифни ограничения при вноса в САЩ. Централната банка на Русия по закон дефирсифицира 25% от петродоларовите си постъпления в евро и сега. Китай е вече изнервен и са казали че и те прокарват закон в тази насока. Представи си какво ще стане като тръгнат да обръщат част от тези стотици милиарди долари в други валути?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoОпасен, не се излагай....
знаеш ли утре какво ще вечеряш?
а знаеш ли какво ще е полоежението на пазара утре? а след 5 години? а след 10?
1,70 може да го видим в рамките на 10 години, може и да не го видим докато сме живи....освен теб едва ли някой друг знае със сигурност
просто не се изказвай толкова категорично!
Изведох и някои факти от историята до сега, но не се наемам да кажа, че 1.70 никога няма да стане!
Помислих малко на глас... ;-)
Коментар
Коментар