IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от toty
    Амейзинг, стопа ми съм го избил вече над 7 пъти от паунд/йена, а дали ще ги уцели и двата, тва времето ще покаже....
    Относно тва което казваш за евентуална корекция в евро/долар
    Ние СМЕ в корекция
    Имам предвид корекция на днешния спад а не на дневния тренд.

Коментар

• Амейзинг, стопа ми съм го избил вече над 7 пъти от паунд/йена, а дали ще ги уцели и двата, тва времето ще покаже....
      Относно тва което казваш за евентуална корекция в евро/долар
      Ние СМЕ в корекция

Коментар

• Мисля че сега е удобно за $/йена къса от 120.45 добавка на 121.00 и стоп на 121.15 цел 119.50 после 119.00

Коментар

• Първоначално изпратено от toty
          Първоначално изпратено от 4x_technik
          Колеги, надявам се че сте накупили евра при тази чудна промоция пуснах лонг от 3743, стоп 40 пипса, цел 200!
          Аз пък го продадох от 43 със стоп 11 пипса...
          Промоционалната ми цел ще е....., ами да речем, твоят стоп ))
          Не че нещо ама има голяма вероятност да лепне и 2та стопа,ДА НЕ ДАВА ГОСПОД Успех и на 2матаАз съ6то сам купил евра.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
            Колеги, надявам се че сте накупили евра при тази чудна промоция пуснах лонг от 3743, стоп 40 пипса, цел 200!
            Това звучи прекалено логично в момента, но ... дали няма днес доларът да ни изненада приятно и да избие кочинката?! ;-) хехех

PS: В момента съм пуснал:

Buy 10K EURUSD 1.3742, SL няма
            Buy 10K EURUSD 1.3733, SL = 1.3713

Цел някъде около 1.3770 :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              долар/йена прави обърната глава и рамене на 1 час.Има възможност днеска да качим до 121 ако бъде задействана
              Не забравяй че вероятно ще има корекция при е/$ но като цяло е възмойно 121.00 аз лично сам къс там и не ми се иска ама ще държа.Успех на всички

Коментар

• AMAZING, прочети ВНИМАТЕЛНО още веднъж,
                какво е написал колегата по въпроса с контренето!
                Мисля че сте на едно мнение, но просто той се изразил по
                малко по-различен начин

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
                  Според мен покупката на евро в средносрочен
                  план ще е равнозначна на продажбата на евро
                  през последните 2 месеца... С други думи
                  контрене на тренда... Това е според мен..
                  Колега нали знае6 4е тренда ни храни вси4ки или поне някой ако го контриш и тои ще те контри кво праим тогава?!!!

Коментар

• долар/йена прави обърната глава и рамене на 1 час.Има възможност днеска да качим до 121 ако бъде задействана

Коментар

Ххехе... ами така е... досега 90% от играчите продаваха на тези "промоционални" нива. Сега 90% от тях ще вземат да купуват... Еееехххх, защо никога нищо не се променя на форекса освен самите курсове?!

Коментар

Аз пък го продадох от 43 със стоп 11 пипса...
                        Промоционалната ми цел ще е....., ами да речем, твоят стоп ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Представи си какво ще стане като тръгнат да обръщат част от тези стотици милиарди долари в други валути?
                          1.70 при опит да диверсифицират още 10% в евро

Коментар

• Колеги, надявам се че сте накупили евра при тази чудна промоция пуснах лонг от 3743, стоп 40 пипса, цел 200!

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                              Слабия долар е средносрочна политика на Буш, а неговата вече е изпята - няма как да има трети мандат!
                              OPASEN, проблемът на долара не е Буш. Проблемът е че която и администрация да дойде на власт тя няма алтернатива освен политика на слаб долар. По-сериозният макроикономически проблем е огромната кредитна задлъжнялост на средния американец и огромната задлъжнялост на САЩ като държава.

Основните държатели на американски дълг са Китай, Япония, Русия и Тайван. Япония и Тайван са здраво привързани към американската лодка и ще стискат до последно. Макар че напоследък в самата Япония се появяват критики че държавата им жертва йената за да спаси долара! В момента се правят неистови опити да се върже и Китай като му се налагат тарифни и нетарифни ограничения при вноса в САЩ. Централната банка на Русия по закон дефирсифицира 25% от петродоларовите си постъпления в евро и сега. Китай е вече изнервен и са казали че и те прокарват закон в тази насока. Представи си какво ще стане като тръгнат да обръщат част от тези стотици милиарди долари в други валути?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                Опасен, не се излагай....
                                знаеш ли утре какво ще вечеряш?
                                а знаеш ли какво ще е полоежението на пазара утре? а след 5 години? а след 10?
                                1,70 може да го видим в рамките на 10 години, може и да не го видим докато сме живи....освен теб едва ли някой друг знае със сигурност
                                просто не се изказвай толкова категорично!
                                О, не - аз не съм категоричен, а просто казвам, че шансовете за това са много малки! ;-)

Изведох и някои факти от историята до сега, но не се наемам да кажа, че 1.70 никога няма да стане!

Помислих малко на глас... ;-)

Коментар

Working...
                                X