IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ебати срива
    Пробихме и дъното
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Мале голям страх на маркета Доун направи почки 300поинтс суинг... Волатилитито вероятно е 5 year high. Супер за йената

Коментар

• ............

Коментар

• Шорт на йен/$ 118.8 ТП 118.50- Сл 119

Коментар

• Селстоп хиена 241.50 стоп 242.50 т.п. 239.

Коментар

• Например сега бих купил на Е/$ на 1.3685 за ТП 1.3705 (треасъри доун, тренд Е/$ уп, оил уп, всички новини михнаха (дори и при толкова донър сентимент $ не скочи)) всико сочи към $ доун.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                .
                Аз изграя и на дипс но само ако ако има много изявен тренд, и няма биг нюз да обърнат тренда. Бай при Спад с 20 - 25 пипс и затваряне на 0 (клозе от предишния ден).

Коментар

• Plamen1967

Да, благодаря ти. Сещам се, че и аз веднъж бях получил такова предупреждение.
                  Спорна търговия !

Коментар

• Re: Plamen1967

Първоначално изпратено от oldy
                    Това за FXCM сериозно ли го пишеш. От доста време съм при тях, доста сделки имам, но не ми се е случвало. Ако си патил - би ли споделил. Може и в ЛС да не занимаваме форума.
                    TIA
                    Незнам какво е ЛС но преди големи новини FXCM ми изпращят съобщение че ордъра може да не ми се изпълни на зададената цена. И наистина един път ми се случи на бреак ордер отвори 5 - 6 пипс над зададеното бреак ниво. За ТП и СЛ съм нямал проблеми аз от 3 години съм с тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                      Първоначално изпратено от blqblq
                      И все пак за конкретното отиграване какво мнение би изказал?
                      Аз на дип не обичам да играя защото носи голям риск. Ако трябва да говорим за конкретно отигравнане както казах по рано 1.3740 бреак ордер с ТП 1.3850-60 сл 1.3710. Лошото е че FXCM където инвестирам няма 100% гаранция за изпълнение на ордъра на заложената цена.
                      100+ п профит срещу 30п лос...
                      2b ли ще отиграваш ? Аз напоследък съм доста критично настроен към отложените поръчки за отиграване на пробиви ..много шипове.Изпердашиха ме два три пъти и вече гледам да откривам позиции предимно ръчно.Ако слагам ордери гледам да преценя първо,къде ще са поръчките на масата и ги слагам на някакви цени,които не "звучат интересно" ..примерно евро/долар ордер 1.3753.

Коментар

• Plamen1967

Това за FXCM сериозно ли го пишеш. От доста време съм при тях, доста сделки имам, но не ми се е случвало. Ако си патил - би ли споделил. Може и в ЛС да не занимаваме форума.
                        TIA

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                          И все пак за конкретното отиграване какво мнение би изказал?
                          Аз на дип не обичам да играя защото носи голям риск. Ако трябва да говорим за конкретно отигравнане както казах по рано 1.3740 бреак ордер с ТП 1.3850-60 сл 1.3710. Лошото е че FXCM където инвестирам няма 100% гаранция за изпълнение на ордъра на заложената цена.
                          100+ п профит срещу 30п лос...

Коментар

• И все пак за конкретното отиграване какво мнение би изказал?

Коментар

• За моите инвестиционни решения най голяма роля играе тренда и Треасъри нотес. В момента тренда е $ доун а и треасъри нотес показват страх в инвестиционните среди. Особенно след поредния срив днес с ощше един хедж фунд. Лонд Е/$ на всеки дип или бреак ордер на мах за днес. (Това е лично мое мнение)

Коментар

• А какво ще кажеш за един бай след малко от 3675 със стоп на 10 пипса?

Коментар

Working...
                                X