If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хоп надолу хоп нагоре - проба в коя посока ще
навържат повече хора на опашката и съответно
заминаваме в противоположната на масовката
Общо взето нищо не се случи за мен след новините..
Мисля че сме в изходна позиция...
На практика нямаме поне засега силен импулс и пробив
на 1.3721-25 зоната така че не пипам дълги поне засега
пак казвам рано е все още може и да пробием там..
pic. Това наистина ми хареса. Играта по тренда му е истината. Техникал аналисис е само за да определиш входните и изходни точки а не да се опитваш да гадаеш кога ще се обърне тренда.
И ти изгърмя, ама не слушате, тук посоката е северна и всяко слизане трябва да се разглежда като корекция..
хахахахахаха Хане... добре че си ти, като ме изнерви някоя тъпа путка да ме развеселиш
Само да те питам, абе ти да не си си обърнал монитора на 180 градуса ?
Маската,що така иначе ми изглеждаш и даваш индикации ,че си пич,ама нема нужда да се правиш на голем паралия и играч, това не е задължително да си пич,ако тепърва се учиш ,няма лошо да си кажеш ,щото пипсовете не са важни ,важни са лотовете зад тях, особенно ,ако са с реални мангизи.Искам най-официално да представя задочни адмирации на Петър Карайванов,един от малкото разбиращи хора във форума ,макар че с неговите безплатни обяви се принизява доста .Но той ни пее от доста време да играем по тренда -основно правило при форекс-далаверата и тъй като тренда е всемогъщ ,почти винаги излиза прав,за което евала ,сега ако вече ще обръщаме ,ще дочакам да видим нова песен ,но все пак основно правило ,което Г-н Караиванов спазва-всеки мизерен сигнал ,даден от осцилатор ли,от индикатор ли или от квото е там, се взима предвид само ,ако е в посока на глобалният тренд ,за което мойте почитания.
Коментар