Красота..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Хоп надолу хоп нагоре - проба в коя посока ще
навържат повече хора на опашката и съответно
заминаваме в противоположната на масовката
Общо взето нищо не се случи за мен след новините..
Мисля че сме в изходна позиция...
На практика нямаме поне засега силен импулс и пробив
на 1.3721-25 зоната така че не пипам дълги поне засега
пак казвам рано е все още може и да пробием там..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от РуменSL 1.0572, TP 1.0546
Само да те питам, абе ти да не си си обърнал монитора на 180 градуса ?
Коментар
-
Маската,що така иначе ми изглеждаш и даваш индикации ,че си пич,ама нема нужда да се правиш на голем паралия и играч, това не е задължително да си пич,ако тепърва се учиш ,няма лошо да си кажеш ,щото пипсовете не са важни ,важни са лотовете зад тях, особенно ,ако са с реални мангизи.Искам най-официално да представя задочни адмирации на Петър Карайванов,един от малкото разбиращи хора във форума ,макар че с неговите безплатни обяви се принизява доста .Но той ни пее от доста време да играем по тренда -основно правило при форекс-далаверата и тъй като тренда е всемогъщ ,почти винаги излиза прав,за което евала ,сега ако вече ще обръщаме ,ще дочакам да видим нова песен ,но все пак основно правило ,което Г-н Караиванов спазва-всеки мизерен сигнал ,даден от осцилатор ли,от индикатор ли или от квото е там, се взима предвид само ,ако е в посока на глобалният тренд ,за което мойте почитания.
Коментар
Коментар