mahanh usd/cad na +25 pipa , 6te za4akam za novi kysi ot 1.0670-80 c cel 10-20 pipa nad dynoto . 6te gonia obry6tash model tam i sled tova cel 1.11 niakade
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от franky4fingersФорекс Форексов написа:
Акциите и облигациите се движат разнопосочно през много голяма част от времето
И ти си напиши на стената, че не ги разбираш нещата!!!
Ste vidite che ot vtorata polovina na 1982 corelaciqta mezdu stocks i 30 year bonds ot otricatelna stava polozitelna.
NAPISHETE SI GO NA STENATAТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовВ резюме:
Покачването на цените на облигациите е добро за акциите. Падането на цените на облигациите е лошо за акциите.
Падането на облигационните доходности е добро за акциите, повишаването на облигационните доходности е лошо за акциите.
Само че аз не се изразих правилно, а и да е искал това да ми каже 4 фингърс, не съм го разбрал ;-)
Съжалявам за ... хм неразбирателствотоFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Форекс Форексов
Яи до другата седмица :lol:
Успех
Коментар
-
Аз съм си го написал че съм тъп бря ... ама сега се смея като гледам какво съм написал, щото явно не внимавам и вместо "еднопосочно" съм написал "разнопосочно".
В резюме:
Покачването на цените на облигациите е добро за акциите. Падането на цените на облигациите е лошо за акциите.
Падането на облигационните доходности е добро за акциите, повишаването на облигационните доходности е лошо за акциите.
Облигационния пазар обикновено сменя посоката си преди фондовия.)
Sramota e da se mislish za mnogo golqm trader (ot 6 godini) i da ne znaesh osnovni pravila.
Uspeh v turgoviqta
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Форекс ФорексовАкциите и облигациите се движат разнопосочно през много голяма част от времето
Иначе, добра меча новина ... обаче полужението е... спек ;-)
Просто това перфектно движение вчера май целеше точно да ви смени мненията... като гледам успя...
Посока домът на дядо Коледа?!?!
Аз съм си го написал че съм тъп бря ... ама сега се смея като гледам какво съм написал, щото явно не внимавам и вместо "еднопосочно" съм написал "разнопосочно".
В резюме:
Облигационния пазар обикновено сменя посоката си преди фондовия.
Коментар
-
Форекс Форексов написа:
Акциите и облигациите се движат разнопосочно през много голяма част от времето
И ти си напиши на стената, че не ги разбираш нещата!!!
Ste vidite che ot vtorata polovina na 1982 corelaciqta mezdu stocks i 30 year bonds ot otricatelna stava polozitelna.
NAPISHETE SI GO NA STENATA
Коментар
-
Първоначално изпратено от georeUSD Trade Balance -58.5B -63.5B -63.9B
къса пауд долар
vis4ko tova e spored men
Pozdravi i uspehForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовАкциите и облигациите се движат разнопосочно през много голяма част от времето
Иначе, добра меча новина ... обаче полужението е... спек ;-)
Просто това перфектно движение вчера май целеше точно да ви смени мненията... като гледам успя...
Посока домът на дядо Коледа?!?!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Коко вчера за малко се разминахме но днес отново сме на едно мнение
голяма борба водих със себе си като ви четях постовете вчера като наскачахте на дългите евра но се удържах.въпреки всичко си отчитам грешка че се реверснах на 1,3390 - рано беше,трябваше да устискам още малко.добавих на 1.3350 исъм със ясно виждане че 1.33 падне ли отлитаме надолу.щепия една студена вода и тва е.
успех на всичкиНе е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
Коментар