If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Четиричасовата графика ми прави RSI задържане и след малко ще има чупка в кръста, най-много до утре на обяд.....ще слезе/коригира/ до към 8510 и пак ще се върне на текущото ниво.
Рейнджим навсякаде, което е добро дощло за всички.
Що не ме питаш що влизам къс при останалите двойки с йена.
Ха ха
да, някой от сделките определено аз не бих ги отворил, но ми беше интересно за ауд! аз лично виждам нещата там с поне още стотина пипса ъп...
Колега, не с такава ирония.
Както е видно от графика и от ситуацията за деня по ми отива аз да се смея, но не го правя. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3661003
Погледни си сега платформата и се научи на толерантност.
Такива като теб съм ги изял и изпил на саралии и кока кола в сладкарница "Роза" на "Богориди" в центъра на Бургас.
Успешен ден.
Mackata,
Явно се е получило недоразумение !!! Никога не съм се присмивал на губеща сделка на някой ! Единственото което казах е че вижданията леко ни се разминават, или поне това имах предвид !
А за смях не ми е и минавало през ума !
Късмет
Хехе, добър развой на нещата тази сутрин, след като слуховете че Китай ще продава на хаос американски ценни книжа отминават, време е Е/$ и Поунд/$ малко да спихнат
Четиричасовата графика ми прави RSI задържане и след малко ще има чупка в кръста, най-много до утре на обяд.....ще слезе/коригира/ до към 8510 и пак ще се върне на текущото ниво.
Ха ха
да, някой от сделките определено аз не бих ги отворил, но ми беше интересно за ауд! аз лично виждам нещата там с поне още стотина пипса ъп...
Колега, не с такава ирония.
Както е видно от графика и от ситуацията за деня по ми отива аз да се смея, но не го правя. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3661003
Погледни си сега платформата и се научи на толерантност.
Такива като теб съм ги изял и изпил на саралии и кока кола в сладкарница "Роза" на "Богориди" в центъра на Бургас.
Успешен ден.
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
С две думи докладите за безработицата в Нова Зенландия и Австралия са по добри от очакванията. Единственото негатино за Киви-то е коментара на Боланд че се забелязва забавяне на покачването на цените на имотите. Коментара на централния банкер на Австралия след вчерашния митинг е, че още ще е необходимо да се направи за овладяване на инфлацията.
За сведение. http://www.bloomberg.com/apps/news?p...efer=australia
Добро утро колеги
Има ли някой който може да направи резюме на новините от английските сайтове с идея за търговия , защото с английския не сме перфектни и трудно го четем.
ops:
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Добро утро колеги
Има ли някой който може да направи резюме на новините от английските сайтове с идея за търговия , защото с английския не сме перфектни и трудно го четем.
Ха ха
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Добавка къса 1.3816 и ордер продава на 1.3845., таргетите са ясни, към то 1.3560/70
Дългия австралиец го оставям, има ход нагоре още.
Джапанката също.
Паунд/йена също я оставям до достигане на таргетите, някаде 245/246
Канадката ми се плъзга мазно надолу и нея я оставям до към 1.0440/50, там ми се струва, че RSI ще падне под 30 и ще се огъне за ход нагоре. Промяна в плана,........закриване на всички позиции с изключение на канадката и късото евро.
Откриване на нови както следва: Шорт EUR/USD - 1,3780
Шорт AUD/USD - 0,8616
Шорт USD/JPY - 119,66
Шорт GBP/JPY - 243,68
Шорт USD/CAD - 1,0655
Утре евентуално пак ще преосмисляме нещата.
Успех на всички и гледайте по AXN Black Howk Down
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Коментар