Първоначално изпратено от toty
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от AMAZINGНезнам защо всички правят прогнози каде ,ще спре Е/$ та нали то като се спре ща стане повече от ясно.Може би всички искат да продадат точно на върха, така ли ?+ Това за сега всички Банки копуват евра аз предлагам да се движим по посока на тренда а не да му търсим върха,та нали това е 1-вото и най важно правило.Аз лично, ще влеза къс чак на 61.8% ретреисмънт на А вълна която още не е почнала дори.Помислете не е ли по добре да играем на базата на фактите от колкото на прогнозите.Пожелавам на всички колеги късмет.
Тук болшинството са "гурута" - контрят , ловят дъна и върхове, изчезват за малко или пък престават да пишат за "подвизите си" и после, при другия връх/дъно пак се появяват.
Много бързо ще усетиш, кои са от "твоята кръвна група" и с времето ще започнеш просто само да се забавляваш на бисерите
Не само еврото, и канадеца и австралиеца от три-четири месеца все са за обръщане А, забравих паунда.Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMAZINGНезнам защо всички правят прогнози каде ,ще спре Е/$ та нали то като се спре ща стане повече от ясно.Може би всички искат да продадат точно на върха, така ли ?+ Това за сега всички Банки копуват евра аз предлагам да се движим по посока на тренда а не да му търсим върха,та нали това е 1-вото и най важно правило.Аз лично, ще влеза къс чак на 61.8% ретреисмънт на А вълна която още не е почнала дори.Помислете не е ли по добре да играем на базата на фактите от колкото на прогнозите.Пожелавам на всички колеги късмет.
Shte ti kaja zashto.. ako igraesh bez stopove i gradish poziciq mojesh mn seriozno da postradash moje da kupish na vurha i da ne go vidish tozi vruh nqkolko godini.. a ako si kus nqmash problem shte vlezesh sega shte dobavish sled figura i t.n. nakraq shte se izmuknesh bez problem.. i to na dobra pe4alba.. nali tova e celta.. kolko mislish 4e shte pada $ oshte .. kolko figuri napravi pri razli4nite valuti bez korekcii.. mnogo.. a kakvo sledva kogata batkovcite reshut da si priberat pe4albite... mislq 4e ve4e e za kusi navsqkude .. po malko dobavki i shte izlqzat.. uspeh ne e preporuka turguvai si kakto go 4ustvash..
Коментар
-
Те именно заради такива ловджийски подвизи (дъно/връх), си заминават по линията такъв голям процент акаунти /тва е и лично наблюдение , а мисля че от тук присъстващите всеки почти го е наблюдавал/
от доста време спрях да го практикувам ''авджийството'' по по предполагаемите дъно/връх, щото както се беше изразил преди време тук един колега...... ВЕЧЕ НЕ МИ Е СЕКСИ ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMAZINGПомислете не е ли по добре да играем на базата на фактите от колкото на прогнозите.
Видяхме върха на 3852 за този месец. Ако не стане някакъв огромен сакътлък с пазара на рискови ипотеки в САЩ разбира се. Но политиците там още не са готови за това и ще се приготват чак есента. Така че за сега нещата ще се замажат... Така че сегашното ниво в евро/долар е удобно за скъсяване.... Това е моята прогноза въз основа на фактите!
Коментар
-
Незнам защо всички правят прогнози каде ,ще спре Е/$ та нали то като се спре ща стане повече от ясно.Може би всички искат да продадат точно на върха, така ли ?+ Това за сега всички Банки копуват евра аз предлагам да се движим по посока на тренда а не да му търсим върха,та нали това е 1-вото и най важно правило.Аз лично, ще влеза къс чак на 61.8% ретреисмънт на А вълна която още не е почнала дори.Помислете не е ли по добре да играем на базата на фактите от колкото на прогнозите.Пожелавам на всички колеги късмет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsНяма ли някой храбър журналист да напише една дълга статия за падащия долар в някой голям български ежедневник и да даде съвет за покупка на евро... Само така може да накараме долара да коригира с 2-3 фигури?Pip master
Коментар
Коментар