Първоначално изпратено от IVO_
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oЕми аз прибрах 104 пипа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от alekioАяксчо брат много голям филм гледам на ауд/усд
Може да си вдигнеш малко профита аз мисля, че има още път надолу и до тест на 0.8650, ако се спрем там мисля да отворя лонг,
Лека вечер
Верно ще е лека вечерта ми
А за сигнали трябва висиш още бая време то сега кво мъртвило ще е няма да е истина, айде брат
Коментар
-
Първоначално изпратено от alekioАяксчо брат много голям филм гледам на ауд/усд
Може да си вдигнеш малко профита аз мисля, че има още път надолу и до тест на 0.8650, ако се спрем там мисля да отворя лонг,
Лека вечер
Верно ще е лека вечерта миFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от IVO_Керитата вече май на представляват интерес ! Четох , че очакват
евро-йена да се качи до 166 ! Не виждам как ще стане ! Паунд-йена
също издиша ! Изобщо пазара е парализиран от страх !
Кросов - перфектно е до този момент СТС-а. Ако само си объркат котировките в озито с 50-70 пипса да ми удари лимита, ще е прекрсно
При мен има още път надолу... на 8 пипа беше от целта.
Лека вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от IVO_Керитата вече май на представляват интерес ! Четох , че очакват
Кросов - перфектно е до този момент СТС-а. Ако само си объркат котировките в озито с 50-70 пипса да ми удари лимита, ще е прекрсно
При мен има още път надолу... на 8 пипа беше от целта.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
появи се някакъв кънекшън колкото да си щракна ордерчетата че се бях угрижил вече иначе досега не са ми давали ядове,абе тоз дау пак припадна нещо не ги виждам за удължаване керитата поне засега пасувам нищо че съм фен паунхиена.може ли някой да даде мнение за златото че отскоро го търкалям и него по тренда и те така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от IVO_Керитата вече май на представляват интерес ! Четох , че очакват
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от IVO_Четох , че очакват
евро-йена да се качи до 166 ! Не виждам как ще стане !Никол Елиът е едно изключение - тя иска да каже истината на трейдърите, но не може да я открие :lol:
Аз си касирам 1/2 120+п от паунд/йена - айде удължавайте 8) Има една цел 221.75, останалата 1/2 - за там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Керитата вече май на представляват интерес ! Четох , че очакват
Кросов - перфектно е до този момент СТС-а. Ако само си объркат котировките в озито с 50-70 пипса да ми удари лимита, ще е прекрсноFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар