IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от индианец
    Е а кажете сега няма ли конспирация, а ?
    Ревизираме -4000 на 89000 и изкарваме 110000. Да видим дали някой ще им повярва
    Ще им лъснат белите гащи спокойно! Просто удара щеше да е доста злобен за 1 ден затова бутнаха това онова...

Коментар

• Е а кажете сега няма ли конспирация, а ?
      Ревизираме -4000 на 89000 и изкарваме 110000. Да видим дали някой ще им повярва

Коментар

• виждам че доста нерви хвърляте, разбирам че сте по-нови, но едно от топ 5 правилата е да сте спокойни и хладнокръвни и да не се вайкате за 20-30 пипса аз бих купувал при стойности 1.4020 и около, но това може би другата седмица
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Цел 4040 изпълнена. Дневното/седмичното затваряне ще ни даде повече информация какво да очакваме след почивните дни. При ниско затваряне ще поцикли в понеделник и вторник. Но да се гадае от сега е рано. Успех, ако имате все още отворени позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
            Първоначално изпратено от elsupremo
            Първоначално изпратено от vaso666
            Първоначално изпратено от elsupremo
            Аз от това падене (usd/cad) се овътрих 110 пипса , сега незнам дали ще се върне обратно поне да намаля загубите.
            еее каде си тръгнал да контриш тренда при условие че е падащ от 7 месеца. и да играеш точно преди важни новини.
            Ами взех под внимание чуждо мнение и това ми е грешката. Вече си научих урока.
            Всеки минава оттам, спокойно. Прежлваш сметката и напред.
            Миналата седмица постигнах доходност от 12%, тая седница мин 20% загъба

Коментар

• Форексов,
              Е тука затварям късата позиция която дискутирахме в последната една седмица (късо Е/$ 1.4157) с печалба от 155 пипса
              Сега ще проверим дългите паунди за които говориш дали ще ударят 1.9999 ...
              Чиърс...

Коментар

• мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от miro
                  може ли да ми казе някои колко е долар йена в момента
                  благодаря предварително.
                  117,06
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• може ли да ми казе някои колко е долар йена в момента
                    благодаря предварително.

Коментар

• бре!!! да му се не начуди човек на тоя долар, айде малко въздух за мечките да има.

Коментар

• 1.4068 проби!!! Ще умра от яд!

Коментар

• Нещо ми обягна... изтървах скока от 60 пипса...!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Emo_101
                            EUR/USD от вчера държи около 1.4127 и не прескача 1.4135
                            От тук нататък технически май е по-добре да се купува, на къде ли ще тръгне кабела след 15:30?!?!
                            виждаш ли горната хоризонтална линия вдясно?

http://www.imagefreehost.com/files/0...1354353621.gif
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• прав си, трябва да се купува USD

Коментар

• EUR/USD от вчера държи около 1.4127 и не прескача 1.4135
                                От тук нататък технически май е по-добре да се купува, на къде ли ще тръгне кабела след 15:30?!?!

Коментар

Working...
                                X