Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от st10
Това е графика на USD/SEK. Какво общо има тя с еврото и как направи извода че трябва да чакаме зиг-заг в EUR/USD? А и "пеперудата" ти никъде не си я отбелязал.
Кабела днес гледам пак върви наопаки на мнението на соц.-експерта, нищо, случва се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Спекуланти.
Спорен и профитен ден на всички.
Кажи нещо умно приятелю.Стига с това "здравейте спекуланти".
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от PLPПривет на всички и успешен ден .Тъй като съм любител на када от доста време и като гледам 4 ч графика ми изглежда голяма вероятносста за образуване на глава и рамене .Пробив на 9820 ще е потвърждение на този сценарий.При паундхиена на 1 ч имаше добър сигнал за сел на 233 -вероятна цел-230.80.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПривет на всички и успешен ден .Тъй като съм любител на када от доста време и като гледам 4 ч графика ми изглежда голяма вероятносста за образуване на глава и рамене .Пробив на 9820 ще е потвърждение на този сценарий.При паундхиена на 1 ч имаше добър сигнал за сел на 233 -вероятна цел-230.80.
Коментар
-
Привет на всички и успешен ден .Тъй като съм любител на када от доста време и като гледам 4 ч графика ми изглежда голяма вероятносста за образуване на глава и рамене .Пробив на 9820 ще е потвърждение на този сценарий.При паундхиена на 1 ч имаше добър сигнал за сел на 233 -вероятна цел-230.80.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от st10Добро утро колеги
Ако някой може , да направи анализ на ситуацията.Стига с тези постове - ще се качи , няма да се качи.Дайте малко факти.
Силен възходящ тренд при еврото. След срещата на Г7 теглиха чертата на 4350... За сега не дават по-високо! Следва консолидация на възходящия тренд на дневна и седмична графика. При такъв вид консолидация да играеш със стопове по часова графика си е чисто тото... Така че за следващите седмици ми се струва най-добра стратегията: като наближи 1,40 купувай и като иде на 1,43 продавай... като ще има известно литкане на масата под 1,40 докъм 1,3850 през Ноември по всяка вероятност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Добро утро колеги
Ако някой може , да направи анализ на ситуацията.Стига с тези постове - ще се качи , няма да се качи.Дайте малко факти.
Силен възходящ тренд при еврото. След срещата на Г7 теглиха чертата на 4350... За сега не дават по-високо! Следва консолидация на възходящия тренд на дневна и седмична графика. При такъв вид консолидация да играеш със стопове по часова графика си е чисто тото... Така че за следващите седмици ми се струва най-добра стратегията: като наближи 1,40 купувай и като иде на 1,43 продавай... като ще има известно литкане на масата под 1,40 докъм 1,3850 през Ноември по всяка вероятност!
Коментар
Коментар