IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от st10

Това е графика на USD/SEK. Какво общо има тя с еврото и как направи извода че трябва да чакаме зиг-заг в EUR/USD? А и "пеперудата" ти никъде не си я отбелязал.

Кабела днес гледам пак върви наопаки на мнението на соц.-експерта, нищо, случва се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от st10
        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Здравейте Спекуланти.
        Спорен и профитен ден на всички.
        Пешо
        Кажи нещо умно приятелю.Стига с това "здравейте спекуланти".
        Казал съм го вече,даже съм го написал където трябва , а като бонус и позициите съм си постнал.
        Без да го чета предполагам че си купил Евра, даже съм сигурен..

Коментар

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Здравейте Спекуланти.
          Пешо
          Казал съм го вече,даже съм го написал където трябва , а като бонус и позициите съм си постнал.

Коментар

Първоначално изпратено от PLP
            Привет на всички и успешен ден .Тъй като съм любител на када от доста време и като гледам 4 ч графика ми изглежда голяма вероятносста за образуване на глава и рамене .Пробив на 9820 ще е потвърждение на този сценарий.При паундхиена на 1 ч имаше добър сигнал за сел на 233 -вероятна цел-230.80.
            Днес чакаме добри новини за канадката в 15,30 и като нищо може да направим и двойно дъно $/к$.Там нещата са непредвидими .....
            На канадците им е вътрешно със силната валута .Като нищо ще изманипулират данните ,но може и да си прав .

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
              Привет на всички и успешен ден .Тъй като съм любител на када от доста време и като гледам 4 ч графика ми изглежда голяма вероятносста за образуване на глава и рамене .Пробив на 9820 ще е потвърждение на този сценарий.При паундхиена на 1 ч имаше добър сигнал за сел на 233 -вероятна цел-230.80.
              Днес чакаме добри новини за канадката в 15,30 и като нищо може да направим и двойно дъно $/к$.Там нещата са непредвидими .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Здравейте Спекуланти.
                Пешо

Коментар

• Привет на всички и успешен ден .Тъй като съм любител на када от доста време и като гледам 4 ч графика ми изглежда голяма вероятносста за образуване на глава и рамене .Пробив на 9820 ще е потвърждение на този сценарий.При паундхиена на 1 ч имаше добър сигнал за сел на 233 -вероятна цел-230.80.

Коментар

• Здравейте Спекуланти.

Коментар

• Коментар

• За сега е спряло точно на 38.2% фибо на предния спад.Възможността от тука е за отиграване на красиво аб=цд

Коментар

• Може да го изтеглят до 1.4240 преди това и ако не бие там предните върхове на това ниво на 4 часа се образува глава и рамене със зона на активиране 1.4140-30 и цел 210 пункта т.е. 1.3920/30.

Коментар

• Евро/долар го чакам днека под 1.41
                            Успешен ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                              Първоначално изпратено от st10
                              Добро утро колеги
                              Ако някой може , да направи анализ на ситуацията.Стига с тези постове - ще се качи , няма да се качи.Дайте малко факти.
                              Колега, какви факти очакваш да чуеш? При липса на новини пазарът е технически... Това са фактите!

Силен възходящ тренд при еврото. След срещата на Г7 теглиха чертата на 4350... За сега не дават по-високо! Следва консолидация на възходящия тренд на дневна и седмична графика. При такъв вид консолидация да играеш със стопове по часова графика си е чисто тото... Така че за следващите седмици ми се струва най-добра стратегията: като наближи 1,40 купувай и като иде на 1,43 продавай... като ще има известно литкане на масата под 1,40 докъм 1,3850 през Ноември по всяка вероятност!
                              Ако отскочим от 1,40 има голяма вероятност да направим глава или фигура на каджи, ако го подминем новинарски с мръсна газ ще направим формация 5-0.

Коментар

Добро утро колеги
                                Ако някой може , да направи анализ на ситуацията.Стига с тези постове - ще се качи , няма да се качи.Дайте малко факти.
                                Колега, какви факти очакваш да чуеш? При липса на новини пазарът е технически... Това са фактите!

Силен възходящ тренд при еврото. След срещата на Г7 теглиха чертата на 4350... За сега не дават по-високо! Следва консолидация на възходящия тренд на дневна и седмична графика. При такъв вид консолидация да играеш със стопове по часова графика си е чисто тото... Така че за следващите седмици ми се струва най-добра стратегията: като наближи 1,40 купувай и като иде на 1,43 продавай... като ще има известно литкане на масата под 1,40 докъм 1,3850 през Ноември по всяка вероятност!

Коментар

Working...
                                X