IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Хората, които реално печелят от Форекс, нямат нужда от форум, в които да дискутират валутна търговия с други реално печелещи.
    Е какво да правят докато чакат за вход или изход? Нали трябва да се занимаваме с нещо. Ако не е такъв форум, пак ще е нещо из нета - нали трябва да си на рс-то.
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Няма да е лошо модератора да напише 2-3 реда най-накрая,а не да се прави,че не вижда какво се пише в темата
      модератора се изказа вчера ясно и точно, но янкой продължават да се кефят
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Няма да е лошо модератора да напише 2-3 реда най-накрая,а не да се прави,че не вижда какво се пише в темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
          А ето още аргументи защо смятам че Паунда ще продължи да отслабва.
          Ясно - значи в паунд/долар няма смисъл да играем дълги паунди, а трябва да играем къси паунди срещи Ози и Луни. Браво!

Мейджърите са си в доларов тренд откакто го има долара. В тях долара не трябва да се скъсява, само паунда може да се скъсява, но ако случайно се е качил с 10 фигури за последните 2 месеца - ще чакаме да пада, няма да удължаваме, много ясно.

Блейка, такива неща имам предвид като казах това долу...

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
            Аз чакам 2,0790. А в дългосрочен план - 2,1350 (ако както казваш, не се случи нещо дотогава)
            Еее, разочароваш ме Аз се целя малко под 2.10 - но като го наближим, ще уточня.

Блейкаааа, писал си пиян във форума :lol: Хората, които реално печелят от Форекс, нямат нужда от форум, в които да дискутират валутна търговия с други реално печелещи. Ти предполагам, нямаш нужда от съвети в еврото? :P Както и аз нямам нужда от съвети в кабела. Тоест - ако се съберат 5 човека и си говорят едни и същи очевидни за тях неща, смисъла за самите тях се губи, те така или иначе ще си печелят.

Въпросните тикви, прощапулници, галфони :lol: - всеки от нас е бил такъв, въпроса е за колко време и дали човек е достатъчно интелигентен за да се измъкне от собственото си блато на глупави у/осреднителк и други мисли. Както виждаш, да научиш някой като цепи дърва, да носи вода, е невъзможно - всеки сам трябва да си строши главата за да разбере някои неща. Или пък просто да си остане със завинаги строшена тиква...

Форумите нямат бъдеще според мен. Поне аз нямам желание и стимул да пиша сериозно. Не вярвам да съм единствения мързеливец ... :P Иначе е ясно, че във форумите винаги Дончовщината ще процъфтява, при свръх-наличието на масовия цъкач-потенциален занулител, какъвто е и самия Дончо.

================================================

Темата е зачената от Петър Караиванов и всичко, което сте написали нищо общо със самото авторство върху нея. Съвсем логично и етично е той да си остане като неин автор.

Коментар

• Относно паунда,
              Приемам критиката на някои играчи във форума, че ако трябва да се отиграва слабостта на паунда то трябва да се отиграва срещу силните валути като А$, К$ и т.н. Защото срещу $ в момента дори и най-слабата валута изглежда златна.
              А ето още аргументи защо смятам че Паунда ще продължи да отслабва.

Borrowing Spree

Britain's expansion has been spurred by a borrowing spree, thanks to interest rates at 40-year lows from 2001 to 2006. By the end of 2006, the British owed 1.37 trillion pounds, or 1.61 times their income -- the highest rate in the Group of Seven nations, according to the London-based National Institute of Economic and Social Research. By June 30, the ratio had grown to 1.66. The U.S. rate remained at 1.42 during that period.

Britons poured the borrowed money into housing -- and then used their new homes as collateral to take on even more debt. Residential property prices soared 189 percent in the past 10 years, almost twice the increase for single-family homes in the U.S., according to HBOS Plc, the U.K.'s biggest mortgage lender, and U.S. government figures.

Consumers have spent some of these gains and loans on goods such as new kitchens and cars they otherwise couldn't afford, said Alan Clarke, a London-based economist for BNP Paribas SA, France's biggest bank.

За справка:
              http://www.bloomberg.com/apps/news?p...Hjs&refer=home

Коментар

• Струва ми се че Д/Й се готви за импулс нагоре.

Коментар

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                  а какъв ти е дългосрочния план измерен във време
                  Киоси, нямам такъв. Имам начало, но нямам край. Още не мога да го измисля, но пък не се и напъвам Просто си следя цената и реагирам. Дългосрочния план ми е като ориентировка и винаги може да се промени при определени условия. С теб си говорихме за еврото - видя ли как промених мнението си - това беше заради цената. Иначе този дългосрочен план е от началото на април - ако това може да те ориентира.
                  така е, цената винаги променя нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от na4inae6
                    Първоначално изпратено от Happy68
                    Първоначално изпратено от Arsen
                    След това пояснение можем да продължим по същество...Мнения относно валутната двойка gbp/jpy?Превиждат ми се едни 2-3 фигури още,но ми свърши кафето,та спрях с баенето.Имам дълги позиций,та някакви мнения спекуланти?
                    На 4ч има един вид двойно дъно, чийто таргет е около 238,70. Но не е зле естествено да се тегли и стопа, защото йената не е за нагоре (поне според мен засега). А пък паунда - ако утре или вдругиден не затворим под 2,0650, ще имаме доста още нагоре. Така че може и да изтегли п/й.
                    колега, държиш ли още
                    Хепи , как мислиш ще стигнем ли 240 ?
                    Не знам. 238,70 беше цел на фигура. Но пък засега дивергенция няма, така че има шансове.
                    Безплатен обяд няма!

Коментар

След това пояснение можем да продължим по същество...Мнения относно валутната двойка gbp/jpy?Превиждат ми се едни 2-3 фигури още,но ми свърши кафето,та спрях с баенето.Имам дълги позиций,та някакви мнения спекуланти?
                      На 4ч има един вид двойно дъно, чийто таргет е около 238,70. Но не е зле естествено да се тегли и стопа, защото йената не е за нагоре (поне според мен засега). А пък паунда - ако утре или вдругиден не затворим под 2,0650, ще имаме доста още нагоре. Така че може и да изтегли п/й.
                      колега, държиш ли още
                      мойто мнение за паунд/йена . цел 239.13 после слизаме за мини корекциа до около 238.20-30 . след това бавно и послека до довечера ще видим 240.00 . мисля че след това ниво може да се задържи позицията с къс с топ 240.50 и цел отново 230 . имаме работа надолу вече . паунда ще му се наложи да направи корекция .

успех
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Здравейте,
                        Отново си купих $/К$ на нивото на затворения ми предишен стоп 0.9540 СЛ 0.9480 ТП 0.9750

Коментар

колега, държиш ли още
                          Хепи , как мислиш ще стигнем ли 240 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                            Киоси, нямам такъв. Имам начало, но нямам край. Още не мога да го измисля, но пък не се и напъвам Просто си следя цената и реагирам. Дългосрочния план ми е като ориентировка и винаги може да се промени при определени условия. С теб си говорихме за еврото - видя ли как промених мнението си - това беше заради цената. Иначе този дългосрочен план е от началото на април - ако това може да те ориентира.
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

колега, държиш ли още
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                с тези дразги и поглед вперен в лихвите и еврото някак си напоследък никой не коментира паунда. а той още вчера направи нов връх и днес отново след данните за поскъпването на имотите в Британия. така отново нивото 2.10 идва на дневен ред. По случая искам да поздравя Марио Димитров, който преди време (още когато паунда беше около 1.98/99 обоснова нивата 2.10) тогава и на мен ми се струваше прекалено въпреки че мислех за 2..02 и 2.05. И така ако погледнем моментното състояния на кабела ще видим ускорението в което се намира на дневна и на очи се набива и пробива над горната на болинджъра. това говори само за едно - ако няма сериозна новина няма да има и силно връщане надолу, като за момента единствения шанс е консолидацията но с очакваните новини от САЩ, днешните данни от англия и като цяло настроението анти-долар ме карат да мисля че целта 2.1 не е никак далече и каот време ако сентимента на пазара се задържи какъвто е в момента предполагам че до 2 седмици 2.1 ще е факт и оттам съптветно може да се гледа вече за консолидация връщане и т.н. но и това зависи от динамиката и ситуацията...
                                Е, то писането не пречи на търгуването Но е вярно, че нещо спряха да го обсъждат. Аз чакам 2,0790. А в дългосрочен план - 2,1350 (ако както казваш, не се случи нещо дотогава)

Коментар

Working...
                                X