If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм писал от месеци но не се сдържах на 1.45 !!!
Честито на печелившите
Долара умря, да живее долара !
перфектен тренд ...
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от KrisSofia
Ако трябва да съм честен, правили са ми разни мизерийки досега..ту връзката се разпадне, ту някоя поръчка не се изпълни..за Форекс говоря де..Ти кой брокер предлагаш? Склонен съм да си прехвърля паричките другаде..
Можеше да се очаква. Не се съмнявай, че "спиранията на тока" са преднамерени. Селективното изпълнение на поръчки - също.
Не съм сигурен дали Бенчмарк имат петрол за реална търговия. Провери, за тях съм чувал добри отзиви като брокер, но при всички положения ще е по-добре от Варчев. Освен това, ако им се обадиш по телефона да ги питаш за някой проблем с платформата или изпълнението на дадена поръчка, ще ти отговорят любезно и изчерпателно, я няма да мрънкат като простаците във Варчев.
За Форекс - СТС, Бенчмарк, Делтасток - 3-те най-читави бг брокери към теущия момент според мен. Но за големи сметки удачния избор е все още в чужбина.
Варчев е прочут с обиранията на стопове и пускането на разни безобразни игли. Много е вероятно и на теб да ти го е правил тоя номер досега.
Ако трябва да съм честен, правили са ми разни мизерийки досега..ту връзката се разпадне, ту някоя поръчка не се изпълни..за Форекс говоря де..Ти кой брокер предлагаш? Склонен съм да си прехвърля паричките другаде..
ти пък намери кои да питаш тц тц .....тои играе на демо
Варчев е прочут с обиранията на стопове и пускането на разни безобразни игли. Много е вероятно и на теб да ти го е правил тоя номер досега.
Kansas City Fed president Tom Hoenig was the lone dissenter in a 9-1 decision to take another 25 bps off the Federal funds rate. The statement calls for balanced risks, however, so we interpret this and the dissent as an uphill slog to get another 25 bps in accommodation. More.
Коментар