IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Аз казах че отстъпвам. Владеете го CS-a, господин Зъл Негодник, виждам :lol:
    Ей ги, пак се почна с дрязгите. На тебе не ти ли казах да не се връзваш и да си мериш шпагата за глупости.

Коментар

• Аз казах че отстъпвам. Владеете го CS-a, господин Зъл Негодник, виждам :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        айде стига простотии, нека единия отстъпи за да не ви четем простащините...вижте ойрото, който мисли да скъсява от върха може да има тази възможност...но не задълго...
        ако никът "форекс форексов" не обижда и не се държи надменно аз няма да се появявам тук

Коментар

• айде стига простотии, нека единия отстъпи за да не ви четем простащините...вижте ойрото, който мисли да скъсява от върха може да има тази възможност...но не задълго...
          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов демо играч и полски свирач
            Твоя стейтмънт всеки може да го напише само с помощта на клавиатурата, недорасъл пубер. Това важи и за оня другия зъл кретен.

Първоначално изпратено от Plamen197
            Форексов, karakondjul ...
            само гадости пишете ...
            ебаси гаднярите сте
            Точно щото съм "ебаси гадняра" няма да пиша повече нищо и да отварям очите на никой за нищо, въпреки че нуждата е очевидна. А един талантлив психиатър би могъл да те отърве от сръдливия ти пуберски манталитет.
            аве селянин
            що гледаш в на другите паничката все ,даи да видим някои твои сделки пък макар и на демо
            Ако изпълзиш обратно в дупката от която си излезнал и не пишеш повече тук ще направиш много голяма услуга на форума а и на теб
            Довиждане и сбогом !
            И успех в демо конкурсите !
            до модератора: моля да се модерира мнението на тоя както беше модерирано и моето

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik
              До Модераторът с главно М
              като ме модерираш модерираи и мненията на оня пръч форексов щото няма нито едно без да обиди някои ,иначе се оставя убеждението че в този форум се толерират някои хора !
              Zal_Negodnik
              Ако нямаше комплексари като Форексов да правят fun в този форум, едва ли щяха да идват и 1/2 от учасниците. Както каза хепи68 и блябля, нали трябва да има нещо за забавление докато чакат нивата си пред монитора... А какво по голямо да слушат простотиите на Форексов
              В последните 3 седмици се убедих че това не е истински форум за форекс а повече чат рум за дърдорене

Коментар

• Форекс Форексов
                Комплексарю,
                Едва ли заради келеш като тебе ще седна да пиша извадки
                Че кой си ти че да се надувам пред тебе!!!
                Пфу...

Коментар

• засега се очаква консолидиране в зоната 1.4405 - 1.45, е не е мое мнение, но може да е полезно, 1.4370 се явява подкрепа. при кабела целта е 2.1 като преди това "проблем" може да има около 2.09. но това е положението преди НФГП, след това знае ли човек
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                    И още нещо малко изватки за да не бъда голословен като Г-н Форексов

Tue Oct 30 07:08:27 GMT 2007 Profit / Loss #8 GBP/USD Dec07 20
                    Tue Oct 30 08:53:37 GMT 2007 Profit / Loss #8 GBP/USD Dec07 40
                    Thu Nov 01 06:25:50 GMT 2007 Profit / Loss #8 GBP/USD Dec07 40
                    Mon Oct 29 07:24:05 GMT 2007 Profit / Loss #4 GBP/USD Dec07 30
                    Mon Oct 29 05:43:53 GMT 2007 Profit / Loss #4 GBP/USD Dec07 20
                    Fri Oct 26 08:58:01 BST 2007 Profit / Loss #4 GBP/USD Dec07 61
                    Thu Oct 25 11:00:43 BST 2007 Profit / Loss #8 GBP/USD Dec07 20
                    Твоя стейтмънт всеки може да го напише само с помощта на клавиатурата, недорасъл пубер. Това важи и за оня другия зъл кретен.

А правописа е друго нещо.

Първоначално изпратено от Plamen197
                    Форексов, karakondjul ...
                    само гадости пишете ...
                    ебаси гаднярите сте
                    Точно щото съм "ебаси гадняра" няма да пиша повече нищо и да отварям очите на никой за нищо, въпреки че нуждата е очевидна. А един талантлив психиатър би могъл да те отърве от сръдливия ти пуберски манталитет.

Коментар

• Струва ми се че днес ще се поздравим с 1,45. Оттам следващата гара до края на месеца е 1,4690. Не изключвам обаче преди това да има корекция до 1,4280 което си е съпрот 100 по фибо и оттам нови върхове. Тоест аз там ще затворя късите с добър профити ще вляза с дълги.
                      Поливам си късите евра. С готовност на 1,4550 да добавя. Последна добавка и затваряне с лос само ако пробие 1,4690.
                      Прогнозата е със срочност месец - два.

Коментар

• Добро утро колеги,
                        Според мен сме завършихме 4та от 5та вълна на 0.9140 при озито и сега потегляме за нови подвизи http://forexmorex.hit.bg/au02.gif,
                        Успех на всички спекуланти

Коментар

• Zal_Negodnik

Еврото ще си пробие леко върха днес до 4532 сега на там се движи.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Zal_Negodnik

Плащат си!
                            D.Y.F-091066

Коментар

• До Модераторът с главно М
                              като ме модерираш модерираи и мненията на оня пръч форексов щото няма нито едно без да обиди някои ,иначе се оставя убеждението че в този форум се толерират някои хора !

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                                Първоначално изпратено от IVO_
                                Добър вечер на всички !
                                Аз преди малко се регистрирах в този интересен форум и затова
                                е редно да Ви се представя.
                                Казвам се Иво . На 41 г. съм . неженен , неосъждан . Роден съм в
                                София , където живея и в момента . Работя в Електронно-изчислителен
                                център към голяма фирма ( не споменавам име , за да не мине като
                                реклама ) . От доста време следя финансовите пазари и в частност
                                така наречения Форекс . Повече от година имам демо сметки в Традер и СТС . Признавам си , че съм много запален по тази нова тръпка !
                                Днес си отворих реална сметка в СТС . Малка сума като начало , да
                                не ме е яд ако фалирам ! Чел съм много неща в интернет , но знам ,
                                че нищо не знам ! Приемам с благодарност всякакви съвети !
                                имейла ми е : ssl13@abv.bg . В момента е малко късничко , но
                                аз съм нощна птица ( в службата работим на денонощен режим ) и
                                предполагам , че няма да е неудобно да попитам нещо специализирано .
                                Става дума за австралийския долар . Американския долар в момента
                                загуби позиции спрямо много валути , но расте спрямо AUD .
                                Каква е причината и дали сега е момента да се купува AUD/USD ?

Благодаря предварително !
                                Прави това, което си правил на демото. Един от законите за успеха е да не слушаш чужди съвети. Освен това, ако ще е само тръпка, като удвоиш първата сметка, изтегли парите и забрави. Форекса си е занаят - или го научаваш, или изгаряш - като всеки друг.

От три години съм на пазара .На 31.10.07 реализирах най-голямата си загуба от Юли 2005 .Много трудно е да се печели редовно нервното натоварване е нещо което незнам дали може да се научи.По конкректно затворих загуба равна на печалбата ми от на чалото на годината.Тук рядко някой си признава загубите.
                                Акъл не мога да ти дам,но ако не го взимаш на сериозно май е по добре.

Успех!

Коментар

Working...
                                X