Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Аз казах че отстъпвам. Владеете го CS-a, господин Зъл Негодник, виждам :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoайде стига простотии, нека единия отстъпи за да не ви четем простащините...вижте ойрото, който мисли да скъсява от върха може да има тази възможност...но не задълго...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс Форексов демо играч и полски свирачТвоя стейтмънт всеки може да го напише само с помощта на клавиатурата, недорасъл пубер. Това важи и за оня другия зъл кретен.
Първоначално изпратено от Plamen197Форексов, karakondjul ...
само гадости пишете ...
ебаси гаднярите сте
що гледаш в на другите паничката все ,даи да видим някои твои сделки пък макар и на демо
Ако изпълзиш обратно в дупката от която си излезнал и не пишеш повече тук ще направиш много голяма услуга на форума а и на теб
Довиждане и сбогом !
И успех в демо конкурсите !
до модератора: моля да се модерира мнението на тоя както беше модерирано и моето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_NegodnikДо Модераторът с главно М
като ме модерираш модерираи и мненията на оня пръч форексов щото няма нито едно без да обиди някои ,иначе се оставя убеждението че в този форум се толерират някои хора !
Ако нямаше комплексари като Форексов да правят fun в този форум, едва ли щяха да идват и 1/2 от учасниците. Както каза хепи68 и блябля, нали трябва да има нещо за забавление докато чакат нивата си пред монитора... А какво по голямо да слушат простотиите на Форексов
В последните 3 седмици се убедих че това не е истински форум за форекс а повече чат рум за дърдорене
Коментар
-
засега се очаква консолидиране в зоната 1.4405 - 1.45, е не е мое мнение, но може да е полезно, 1.4370 се явява подкрепа. при кабела целта е 2.1 като преди това "проблем" може да има около 2.09. но това е положението преди НФГП, след това знае ли човекТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Plamen1967И още нещо малко изватки за да не бъда голословен като Г-н Форексов
Tue Oct 30 07:08:27 GMT 2007 Profit / Loss #8 GBP/USD Dec07 20
Tue Oct 30 08:53:37 GMT 2007 Profit / Loss #8 GBP/USD Dec07 40
Thu Nov 01 06:25:50 GMT 2007 Profit / Loss #8 GBP/USD Dec07 40
Mon Oct 29 07:24:05 GMT 2007 Profit / Loss #4 GBP/USD Dec07 30
Mon Oct 29 05:43:53 GMT 2007 Profit / Loss #4 GBP/USD Dec07 20
Fri Oct 26 08:58:01 BST 2007 Profit / Loss #4 GBP/USD Dec07 61
Thu Oct 25 11:00:43 BST 2007 Profit / Loss #8 GBP/USD Dec07 20
А правописа е друго нещо.
Първоначално изпратено от Plamen197Форексов, karakondjul ...
само гадости пишете ...
ебаси гаднярите сте
Коментар
-
Струва ми се че днес ще се поздравим с 1,45. Оттам следващата гара до края на месеца е 1,4690. Не изключвам обаче преди това да има корекция до 1,4280 което си е съпрот 100 по фибо и оттам нови върхове. Тоест аз там ще затворя късите с добър профити ще вляза с дълги.
Поливам си късите евра. С готовност на 1,4550 да добавя. Последна добавка и затваряне с лос само ако пробие 1,4690.
Прогнозата е със срочност месец - два.
Коментар
-
Добро утро колеги,
Според мен сме завършихме 4та от 5та вълна на 0.9140 при озито и сега потегляме за нови подвизи http://forexmorex.hit.bg/au02.gif,
Успех на всички спекуланти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от IVO_Добър вечер на всички !
Аз преди малко се регистрирах в този интересен форум и затова
е редно да Ви се представя.
Казвам се Иво . На 41 г. съм . неженен , неосъждан . Роден съм в
София , където живея и в момента . Работя в Електронно-изчислителен
център към голяма фирма ( не споменавам име , за да не мине като
реклама ) . От доста време следя финансовите пазари и в частност
така наречения Форекс . Повече от година имам демо сметки в Традер и СТС . Признавам си , че съм много запален по тази нова тръпка !
Днес си отворих реална сметка в СТС . Малка сума като начало , да
не ме е яд ако фалирам ! Чел съм много неща в интернет , но знам ,
че нищо не знам ! Приемам с благодарност всякакви съвети !
имейла ми е : ssl13@abv.bg . В момента е малко късничко , но
аз съм нощна птица ( в службата работим на денонощен режим ) и
предполагам , че няма да е неудобно да попитам нещо специализирано .
Става дума за австралийския долар . Американския долар в момента
загуби позиции спрямо много валути , но расте спрямо AUD .
Каква е причината и дали сега е момента да се купува AUD/USD ?
Благодаря предварително !
От три години съм на пазара .На 31.10.07 реализирах най-голямата си загуба от Юли 2005 .Много трудно е да се печели редовно нервното натоварване е нещо което незнам дали може да се научи.По конкректно затворих загуба равна на печалбата ми от на чалото на годината.Тук рядко някой си признава загубите.
Акъл не мога да ти дам,но ако не го взимаш на сериозно май е по добре.
Успех!
Коментар
Коментар