If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече е пределно ясно че Е/$ ще удари 1.47+ (и то от раз). Съжалявам тези които са къси там.
недей така смело мисля че днес макса ще е 1.4595 . целите на камарилата са подминати /това нищо не значи хаха не знам що даже го написах / . Между другото на H1 има ясна дивергенция а на H4 се оформя обраното и ми е много странно това нещо. Малко противоречиво е но като цяло тренда е много силен се оказва и си мисля че яката съпротива ще е 1.4850-1.50 някъде там .
хайде нека видим аз може би ще изчакам малко снота и после правя ентрита и почивам и само ще чакам
..не бяха в "правилната" посока данните за К$ и се наложи да излизам...нищо ..здраве... ако видя фигурата пак ще го продам ...
Кире, това добре, но първата подкрепа е на 4480-70 ....
под 1.45 според мен има поставени сел стопове като моя и мисля че ще я издухат много бързо тази подкрепа . въпроса е че имам някакви съмнения че първо ще видим 1.46 и после под 1.45 . лошо е за тези които имат големи къси .
Коко какво мислиш за паунд/йена . аз ще го глася от около 241 пак късо , но преди това ако скъсявам ще е с малко че днес ме издуха много яко . А снощи дългата дет отворих от 237.60 ми я е затворило на стопа на + 20пипа и после ми е активирало къса и хеджа плаващия го е треснало на +2 пипа. абе дивотия едни 140 пипона назад от двойката трабва да се запишат ще ги преживем . Та кажи все още ли си на мнение за 230 при този крос
Сега малко рейндж или до една фигура надолу и после да се готвим за 1,46 и след това 1,4690. Откъдето ще започне корекцията. Ако тя се осъществи, възможност за покупки преди новите върхове при 1,42. Прогнозата е средносрочна - около месец.
Dollar hits record low on subprime woes, gold goes to 820
dollars an ounce
LONDON, Nov 6, 2007 (AFP) - The dollar plunged Tuesday to a new
all-time low against the euro on fears for the future of the US
financial sector, while gold hit 820 dollars an ounce, its highest
reading since 1980.
In early deals, the single European currency surged to an
historic 1.4543 dollars. It later traded at 1.4538 dollars, which
compared with 1.4464 in New York late on Monday.
Markets were set to pay close attention to remarks from US
Federal Reserve Chairman Ben Bernanke to Congress on Thursday after
fresh worries about the impact of the US mortgage and credit woes
rattled stock markets last week.
Investors were also looking ahead to interest rate decisions by
the European Central Bank and the Bank of England on Thursday,
although neither was expected to make any change given ongoing
volatility in financial markets.
на каква база си определил 1.4690 за ниво на което ще се обърне тренда ??? не съм убеден че си прав . аз пък съм си отбелязал едно 1.4825 което да е годишен връх но след едно слизане до 1.4280 или 1.4020-30 . после върха и след това долара вече му е веме да засили позиции
..не бяха в "правилната" посока данните за К$ и се наложи да излизам...нищо ..здраве... ако видя фигурата пак ще го продам ...
Кире, това добре, но първата подкрепа е на 4480-70 ....
Коментар