If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...за любителите на Хамлетовата дилема (2В or not 2B) на краткосрочна графика eur/doll .. нивото 1.4663 ...
Фене проблемът на това туби ор нот туби е тази линиика дали е станала съпорт тоест на малка графика туби ако не е те би би дало на първо четене само цел къде 4610
Само интервенция би спасила $ в момента. И аз я очаквам ако не днес най-късно утре. Но това не означава че казвам да се купува $!!!
Извинявай,но имаш ли представа как се прави масирана ИНТЕРВЕНЦИЯ , Кога тя би могла да има ефект,какво се цели с нея и какво трябва да правиш ако ДАЙ БОЖЕ има такава?
само да излезе слух и ще има 2 фигури надолу . после ще върне много бързо обаче хаха
..в никакъв случай не е приятно, когато някой губи.....но ми е интересно в този форум останаха ли хора, които мислят, че стоповете са някакво зло измислено от още по-зли сили?...
Здарейте на всички.
За миналият месец(октомври) евро/УСдолар се каче с 5 фигури.
За 5-те работни дена на този месец с още 5 фигури(месеца има 22 работни дни).
С това темпо не ми се мисли Януари 2008 година(както е в анкетата) на какви нива ще се търгува пък за прогнози не смятам, че е редно някой да се наема(вчера на съседната маса имаше хора който видимо не се занимаваха с Форекс и който казваха прогнози от рода на курс при бай Тошво време->ех и цените да станат такива )
Аиде със здраве, печеливш, лек и приятен ден на всички.
Само интервенция би спасила $ в момента. И аз я очаквам ако не днес най-късно утре. Но това не означава че казвам да се купува $!!!
Извинявай,но имаш ли представа как се прави масирана ИНТЕРВЕНЦИЯ , Кога тя би могла да има ефект,какво се цели с нея и какво трябва да правиш ако ДАЙ БОЖЕ има такава?
Пешо имам предвод какво говоря, това вече се случи веднъж когато Е/$ удари 1.36+ преди година мже би и повече, когато Е скочи 1% + за един ден и тогава ФЕД ЕСБ и BOJ направиха интервенция.
Не е в интерес на никого да има скокообразни движения на $ или която и да основна валута.
Прото-инвестора със сметка от неолитика възкръсна във форума! От времената на мумифицираната му сметка му е останал само магарешкият инат. Всичко друго, както и сметките на многобройните му привърженици и последователи вече са в археологическия музей!
Времето аз посочих - обявяването на дефицита на САЩ.
Тои може и по малък да е от прердишния ,
но това няма пазара да повлияе.
Последствията от това което в момента става за мен лично са много
притеснителни в глобален план .
Обедняване ще има голямо за огромни маси хора.
Нека някои които е по спец да го обоснове както требе.
П.П. Да Ви е честит кабел на 2,10 спрямо $)
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар