IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the fan*
    ...за любителите на Хамлетовата дилема (2В or not 2B) на краткосрочна графика eur/doll .. нивото 1.4663 ...
    Фене проблемът на това туби ор нот туби е тази линиика дали е станала съпорт тоест на малка графика туби ако не е те би би дало на първо четене само цел къде 4610

http://golohoro.hit.bg/Bull.png

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
      Първоначално изпратено от IVO_
      Здравейте !
      Какво може да се очаква от двойката долар-йена ? Още надолу или
      малка консолидация ?
      Приятен ден !
      Аз очаквам движение яко надолу.Успех!
      защо? или ти като един друг предвиждаш интервенциа днес или утре йхахахах
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• При еврото имам ударен стоп -25п при када ми удари стоп -30п.

Имам ново късо евро 1.4683 сс стоп 25п и цел 1.4610

Затварям 50% къса доларйена на 113.27 + 217п

Не пипам засега късити паунд и евро хиена.

Хеджа на късата 38 позицията при еврото от 1.41 все още не смея да пипна за съжаление

Коментар

• Добре ! Еврото постигна рекорд спрямо долара , но защо пада спрямо
          йената ? Някъде четох за 172 , а то в момента е под 166 ?

Коментар

• ...за любителите на Хамлетовата дилема (2В or not 2B) на краткосрочна графика eur/doll .. нивото 1.4663 ...

Коментар

• Ами хеджирай ако не ти се слагат стопове, ама просто на гола позиция да си седиш е доста по голямото зло
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Първоначално изпратено от Plamen1967
                Само интервенция би спасила $ в момента. И аз я очаквам ако не днес най-късно утре. Но това не означава че казвам да се купува $!!!
                Извинявай,но имаш ли представа как се прави масирана ИНТЕРВЕНЦИЯ , Кога тя би могла да има ефект,какво се цели с нея и какво трябва да правиш ако ДАЙ БОЖЕ има такава?
                само да излезе слух и ще има 2 фигури надолу . после ще върне много бързо обаче хаха

Весело
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• ..в никакъв случай не е приятно, когато някой губи.....но ми е интересно в този форум останаха ли хора, които мислят, че стоповете са някакво зло измислено от още по-зли сили?...

Коментар

• Здарейте на всички.
                    За миналият месец(октомври) евро/УСдолар се каче с 5 фигури.
                    За 5-те работни дена на този месец с още 5 фигури(месеца има 22 работни дни).
                    С това темпо не ми се мисли Януари 2008 година(както е в анкетата) на какви нива ще се търгува пък за прогнози не смятам, че е редно някой да се наема(вчера на съседната маса имаше хора който видимо не се занимаваха с Форекс и който казваха прогнози от рода на курс при бай Тошво време->ех и цените да станат такива )
                    Аиде със здраве, печеливш, лек и приятен ден на всички.

Коментар

• Дончо учи последователите си как да играят срещу тренда

Zulu - Final Attack
                      http://youtube.com/watch?v=1csr0dxalpI

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Първоначално изпратено от Plamen1967
                        Само интервенция би спасила $ в момента. И аз я очаквам ако не днес най-късно утре. Но това не означава че казвам да се купува $!!!
                        Извинявай,но имаш ли представа как се прави масирана ИНТЕРВЕНЦИЯ , Кога тя би могла да има ефект,какво се цели с нея и какво трябва да правиш ако ДАЙ БОЖЕ има такава?
                        Пешо имам предвод какво говоря, това вече се случи веднъж когато Е/$ удари 1.36+ преди година мже би и повече, когато Е скочи 1% + за един ден и тогава ФЕД ЕСБ и BOJ направиха интервенция.
                        Не е в интерес на никого да има скокообразни движения на $ или която и да основна валута.

Коментар

• Прото-инвестора със сметка от неолитика възкръсна във форума! От времената на мумифицираната му сметка му е останал само магарешкият инат. Всичко друго, както и сметките на многобройните му привърженици и последователи вече са в археологическия музей!

Дончо - мумифициран крупен инвеститор!

Коментар

• Май не е далеч времето,когато ше требва да помагаме на братския американски народ с консерви и дрешки от скрина,вмирисани на нафталин...

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967

Коментар

• Времето аз посочих - обявяването на дефицита на САЩ.
                                Тои може и по малък да е от прердишния ,
                                но това няма пазара да повлияе.
                                Последствията от това което в момента става за мен лично са много
                                притеснителни в глобален план .
                                Обедняване ще има голямо за огромни маси хора.
                                Нека някои които е по спец да го обоснове както требе.

П.П. Да Ви е честит кабел на 2,10 спрямо $)
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X