IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от feelgood
    Първоначално изпратено от Happy68
    Първоначално изпратено от feelgood
    Всички индикатори са следствие от цената (изостават) и се използват за потвърждение на сигнали открити на графиката.
    ще си позволя да не се съглася. Въпросът е в това, каква е формулата за индикатора. И е дълго за обяснение, мързи ме вече да пиша, минах си лимита за днес
    Хепи, каквато и да е формулата тя изчислява цена която вече е факт на графиката. Като си по свободна ще се радвам да ми обясниш кои индикатори изпреварват цената и каква информация обработват
    нали знаеш че има водещи и изоставащи индикатори...
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
      Първоначално изпратено от feelgood
      Всички индикатори са следствие от цената (изостават) и се използват за потвърждение на сигнали открити на графиката.
      ще си позволя да не се съглася. Въпросът е в това, каква е формулата за индикатора. И е дълго за обяснение, мързи ме вече да пиша, минах си лимита за днес
      Хепи, каквато и да е формулата тя изчислява цена която вече е факт на графиката. Като си по свободна ще се радвам да ми обясниш кои индикатори изпреварват цената и каква информация обработват

Коментар

• Колеги като гледам дъната едно
        движение от 1.5780-1.5800 не е изключено ,
        даже много вероятно
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от feelgood
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg
            Първоначално изпратено от stilian_filipov
            Според непотвърдено проучване индексът за бизнес доверие в Германи е спаднал ниско и може да започне тренд в полза на щатската валута.
            иднекса за бизнес доверие принципно влияе слабо на пазара
            Все нещо трябва да даде посока на пазара за да спрем да се лутаме на гези нива цял ден

Коментар

• Първоначално изпратено от stilian_filipov
              Според непотвърдено проучване индексът за бизнес доверие в Германи е спаднал ниско и може да започне тренд в полза на щатската валута.
              иднекса за бизнес доверие принципно влияе слабо на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                Първоначално изпратено от PLP
                Виж, нямам намерение да разубеждавам никого. Просто си казвам мнението, а дали някой ще го уважи, е друг въпрос.
                Ще изкоментирам АДХ, но само като ситуация, не да те убеждавам.

Да, АДХ вчера е 26-27. Само че къде беше преди месец? - на 82. На 18.03 кендъла подейства, ама там АДХ е на върха си. На 1.04 също, защото все още има някакво ускорение. Но след това вече АДХ си е все надолу.

Аз така ги виждам нещата и все още няма да се оглеждам за къси. А ако излезеш прав, все ще има време за включване
                Да така да бъде Само да кажа че да се получи такова поглъщане на високи стойности на АДХ т.е. цената да изпревари индикатора трябва или война да стане или интервенция-имам предвид стойности които цитираш 80 например.Както и да е успешен ден .Няма лошо в различни гледни точки -мисля.
                Не спираш да ме предизвикваш АДХ е следващ, тежък индикатор, естествено, че цената ще е преди него. Не е важно дали е 80 или 60. Важно е да е връх, нищо повече. Споменах 80, за да го сравня със това 26. Но и 60 да беше, логиката щеше да е същата.
                Права си .Не съм се изразил точно .Имах предвид че да се получи поглъщане при високи стойности на АДХ трябва да имаме рязък спад ,някаква екстрена ситуация-или както ти казваш импулс.Но това става доста по-рядко отколкото сегашната ситуация.

Коментар

• Според непотвърдено проучване индексът за бизнес доверие в Германи е спаднал ниско и може да започне тренд в полза на щатската валута.

Коментар

• Най-чиста е играта в евро/долар разбира се, защото пазарът е изключително ликвиден и двойката е най-защитена от манипулации. Напоследък опитвам и нещо друго. Продавам долар/йена и купувам киви/долар ако смятам че доларът по-принцип ще се обезценява. Или пък обратното ако смятам че доларът ще се засили. По този начин смятам, че филтрирам шума от интрадневните колебания в едната от двете валутни двойки причинени от кери търговията които понякога са доста значителни.

Имам един проблем обаче. Не зная как да определям нивата на стопове и лимити поради участитето на две валутни двойки. Някой знае ли посредник който позволява поставяне на ордери за изпълнение но не като ниво на курса, а ниво на печалба или загуба като % от гаранционния депозит?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• При вход от сигнал на индикатор или си закъснял и ти трябва по-дебел стоп или си f**ked up.

Коментар

• Всички индикатори са следствие от цената (изостават) и се използват за потвърждение на сигнали открити на графиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                          Виж, нямам намерение да разубеждавам никого. Просто си казвам мнението, а дали някой ще го уважи, е друг въпрос.
                          Ще изкоментирам АДХ, но само като ситуация, не да те убеждавам.

Да, АДХ вчера е 26-27. Само че къде беше преди месец? - на 82. На 18.03 кендъла подейства, ама там АДХ е на върха си. На 1.04 също, защото все още има някакво ускорение. Но след това вече АДХ си е все надолу.

Аз така ги виждам нещата и все още няма да се оглеждам за къси. А ако излезеш прав, все ще има време за включване
                          Да така да бъде Само да кажа че да се получи такова поглъщане на високи стойности на АДХ т.е. цената да изпревари индикатора трябва или война да стане или интервенция-имам предвид стойности които цитираш 80 например.Както и да е успешен ден .Няма лошо в различни гледни точки -мисля.
                          Не спираш да ме предизвикваш АДХ е следващ, тежък индикатор, естествено, че цената ще е преди него. Не е важно дали е 80 или 60. Важно е да е връх, нищо повече. Споменах 80, за да го сравня със това 26. Но и 60 да беше, логиката щеше да е същата.
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
                            Първоначално изпратено от kiril123
                            ето я и моята скромна идея .

купуваме на 1.5803 . целим 1.5903 . след това от там с къс стоп продаваме и цели 1.57 . от там зареждаме за 1.63 следващата седмица .

поздрави
                            На мен Кристалната топка ми показва, че тая седмица ще видим все пак над 1.60
                            счупи я, явно не работи...или си я купил от мафията...

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                              ето я и моята скромна идея .

купуваме на 1.5803 . целим 1.5903 . след това от там с къс стоп продаваме и цели 1.57 . от там зареждаме за 1.63 следващата седмица .

поздрави
                              На мен Кристалната топка ми показва, че тая седмица ще видим все пак над 1.60

Коментар

• ето я и моята скромна идея .

поздрави
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X