Първоначално изпратено от feelgood
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от feelgoodВсички индикатори са следствие от цената (изостават) и се използват за потвърждение на сигнали открити на графиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от feelgoodВсички индикатори са следствие от цената (изостават) и се използват за потвърждение на сигнали открити на графиката.Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от stilian_filipovСпоред непотвърдено проучване индексът за бизнес доверие в Германи е спаднал ниско и може да започне тренд в полза на щатската валута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Happy68Виж, нямам намерение да разубеждавам никого. Просто си казвам мнението, а дали някой ще го уважи, е друг въпрос.
Ще изкоментирам АДХ, но само като ситуация, не да те убеждавам.
Да, АДХ вчера е 26-27. Само че къде беше преди месец? - на 82. На 18.03 кендъла подейства, ама там АДХ е на върха си. На 1.04 също, защото все още има някакво ускорение. Но след това вече АДХ си е все надолу.
Аз така ги виждам нещата и все още няма да се оглеждам за къси. А ако излезеш прав, все ще има време за включванеСамо да кажа че да се получи такова поглъщане на високи стойности на АДХ т.е. цената да изпревари индикатора трябва или война да стане или интервенция-имам предвид стойности които цитираш 80 например.Както и да е успешен ден .Няма лошо в различни гледни точки -мисля.
АДХ е следващ, тежък индикатор, естествено, че цената ще е преди него. Не е важно дали е 80 или 60. Важно е да е връх, нищо повече. Споменах 80, за да го сравня със това 26. Но и 60 да беше, логиката щеше да е същата.
Коментар
-
Най-чиста е играта в евро/долар разбира се, защото пазарът е изключително ликвиден и двойката е най-защитена от манипулации. Напоследък опитвам и нещо друго. Продавам долар/йена и купувам киви/долар ако смятам че доларът по-принцип ще се обезценява. Или пък обратното ако смятам че доларът ще се засили. По този начин смятам, че филтрирам шума от интрадневните колебания в едната от двете валутни двойки причинени от кери търговията които понякога са доста значителни.
Имам един проблем обаче. Не зная как да определям нивата на стопове и лимити поради участитето на две валутни двойки. Някой знае ли посредник който позволява поставяне на ордери за изпълнение но не като ниво на курса, а ниво на печалба или загуба като % от гаранционния депозит?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Happy68Виж, нямам намерение да разубеждавам никого. Просто си казвам мнението, а дали някой ще го уважи, е друг въпрос.
Ще изкоментирам АДХ, но само като ситуация, не да те убеждавам.
Да, АДХ вчера е 26-27. Само че къде беше преди месец? - на 82. На 18.03 кендъла подейства, ама там АДХ е на върха си. На 1.04 също, защото все още има някакво ускорение. Но след това вече АДХ си е все надолу.
Аз така ги виждам нещата и все още няма да се оглеждам за къси. А ако излезеш прав, все ще има време за включванеСамо да кажа че да се получи такова поглъщане на високи стойности на АДХ т.е. цената да изпревари индикатора трябва или война да стане или интервенция-имам предвид стойности които цитираш 80 например.Както и да е успешен ден .Няма лошо в различни гледни точки -мисля.
АДХ е следващ, тежък индикатор, естествено, че цената ще е преди него. Не е важно дали е 80 или 60. Важно е да е връх, нищо повече. Споменах 80, за да го сравня със това 26. Но и 60 да беше, логиката щеше да е същата.
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvkooПървоначално изпратено от kiril123ето я и моята скромна идея .
купуваме на 1.5803 . целим 1.5903 . след това от там с къс стоп продаваме и цели 1.57 . от там зареждаме за 1.63 следващата седмица .
поздрави
Коментар
Коментар