If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Леле тоя долар кърти мивки, ако някой си държи късите от вчера оня ден е направил гуша като депутат
Еххх ако си държах късите дето съм ги
напущал от 1.60 до сега щех да съм
утроил капитала най-малко
Чудя се дали вече дали да не им слагам
по един стоп +1 и да става каквото ще
То докато се наумувам и намъдрувам
може и подходящото време да е отминало
и корекциика да има и да не искарам нищо
Решил съм вече.
Стопове на +1 ПИПОНЕ
Леле тоя долар кърти мивки, ако някой си държи късите от вчера оня ден е направил гуша като депутат
Решил съм вече.
Стопове на +1 ПИПОНЕ
лошото е че моя дилър не ми разрешава толкова близки стопове, лимити и ордери, наи малко 15 20 пипа нагоре, незнам защо го правят, каква им е файдата?
Решил съм вече.
Стопове на +1 ПИПОНЕ
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
feelgood нищо не пречи и триъгълник да се образува 3-3-3-3
Така е, но ще е 3-3-3-3-3 (a,b,c,d,e) а може двоен зиг-заг или по-сложна корекция w,x,y. По принцип 4те вълни са сложни за отиграване и най-често каквото хвана от Авълна това е
1.55 e следващата цел, вероятно следващата седмица, след това 1.54/1.5360 след това вече ще видим...
вероятно всичко ще започне като А-Б-Ц...като в момента сме в А, а и Happy68 мисли за още едно покачване което явно ще бъде Б и от там Ц, а след това колко още АБЦ-та ще има не искам да гадая
Трябва да корегира до предишната 4та вълна, което е 1.5340. Ако до там направи тройка битрябвало цялата корекцията да е 3-3-5, но ако до там направи 5ца, цялата корекция ще е 5-3-5, а това е много на долу.
абе не ги разбирам и не им вярвам много аз на вълните казах 1.5360 по памет, но щом казваш че е 1.5340 ОК но се иска и търпение аи както вчера показах от долар/швейк също ще дойде подкрепа към това виждане и при кабела съответно...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
1.55 e следващата цел, вероятно следващата седмица, след това 1.54/1.5360 след това вече ще видим...
вероятно всичко ще започне като А-Б-Ц...като в момента сме в А, а и Happy68 мисли за още едно покачване което явно ще бъде Б и от там Ц, а след това колко още АБЦ-та ще има не искам да гадая
Трябва да корегира до предишната 4та вълна, което е 1.5340. Ако до там направи тройка битрябвало цялата корекцията да е 3-3-5, но ако до там направи 5ца, цялата корекция ще е 5-3-5, а това е много на долу.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар