IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ilioo

И какво е ужасното в случая нали той ти е отстъпил и ти е затворил всички подадени в този интервал на бъга в котировките.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Оплачи се в КФН! Чух, че искали да стават публично дружество....Ще им се е.е майката! Успех! не вярвам да те компенсират...това е курвенска работа тяхното.

Коментар

• Първоначално изпратено от
        Първоначално изпратено от ilioo
        Много се извинявам за флоода, но ИСКАМ НА ВСИЧКИ ДА КАЖА КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ ТОКУ ЩО!!!

Действието се развива в ДЕЛТАСТОК, или по точно на платформата.
        Колега,можеш ли да постнеш тук днешнио статемент,да видим тия поръчки или един скрийншот?Язека бех клиент на Евъро,а са мислех да се местим у Делтаците и да вкарам бая мангизи там ,ама твоята история ме уплаши бая и добре ,че писа,иначе щех да се натресем от трън та на глог,мани мани!!!
        Бягай от Делтата! Преди години, като почвах с форекса щях да ходя при тях, но имах приятел в КФН и се консултирах с него. Каза ми да бягам на далеко от Делтата, цитирам "....щото пускали големи дървета....." и ми препоръча СТС.
        За пореден път се убеждавам, каква голяма услуга ми е свършил.

Коментар

• Колеги прибрах половината дълги евра
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от
            Първоначално изпратено от ilioo
            Много се извинявам за флоода, но ИСКАМ НА ВСИЧКИ ДА КАЖА КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ ТОКУ ЩО!!!

Колега,можеш ли да постнеш тук днешнио статемент,да видим тия поръчки или един скрийншот?Язека бех клиент на Евъро,а са мислех да се местим у Делтаците и да вкарам бая мангизи там ,но твоята история ме уплаши бая и добре ,че писа,иначе щех да се натресем от трън та на глог,мани мани!!!
            няма как да ти ги покажа, ня бях подготвен за този ужас, иначе принт скриина щеше да свърши добра работа, сторнираните не се виждат, но не могат и да ме обвинят в лъжа сащото при тях с сигурност ги има
            Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
              Направи им една яка антиреклама. Пусни по разни форуми как са те прее.... , "похвали" ги малко и т.н. Нека поизгубят малко клиенти и те сами ще си променят отношението
              пусни ми само линкчета

благодаря предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo

Колега,можеш ли да постнеш тук днешнио статемент,да видим тия поръчки или един скрийншот?Язека бех клиент на Евъро,а са мислех да се местим у Делтаците и да вкарам бая мангизи там ,ама твоята история ме уплаши бая и добре ,че писа,иначе щех да се натресем от трън та на глог,мани мани!!!

Коментар

• Направи им една яка антиреклама. Пусни по разни форуми как са те прее.... , "похвали" ги малко и т.н. Нека поизгубят малко клиенти и те сами ще си променят отношението
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Jay Gould

Този Бернанке не е добре с психиката , по друг начин не може да се обясни пророчеството му за по дълбока криза от тази 2001 година.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от niknd
                      днес и аз изгорях с делтата
                      подавам поръчка в GBP/JPY и ми я изпълниха ама
                      с 50 пип разлика и то естествено в мой ущърб
                      това стана в 18.05
                      обади им се днес сторнират на воля

Коментар

• хей супертрейдър, аз никои не съм карал да пипа софтуера, и трябва да знаеш че в тази игра които бърка плаща. досега незнам на фондовата борса да са сторнирали нещо, както и на мен не ми сторнираха че вместо 50 съм натиснал 500 монбатки, не че съм искал да ми ги сторнират де , но и с сигурност нямаше. пича с пътя, не съм следил случая но не мисля че нещо му върнаха ама горна с 100-200 хилки.

Коментар

• Jay Gould

Понякога единктвената вина на интернет доставчик който се проваля е единственно че обещава нещо което не може да изпълни защото някой друг му е забранил на него връзка през някъде си и то не го правят защото връзката е невъзможна а за да си правят мръсно един на друг. По добро решение от смяна на доставчика няма , може дори да са добри хора и много възпитани но да останеш на тази връзка си е в твой ущърб и риск.То тяхното е война понякога и причината е във високата цена на подобна услуга и съответно голямата печалба , ако печалбата бе по нормална нямаше да се водят чак такива жестоки схватки .
                          D.Y.F-091066

Коментар

• ilioo

Всъщност ти признаваш че софта им се бил бъгнал , е искал си да се възползваш но те пък не са съгласни и за какво ще им дириш сметка за бъгавия софт ли или за това че не са съгласни като го смотат ди да се възползваш ? Тя много сложна тази работа и какъв ти е проблема да си търгуваш през тях те поръчките освен цена си имат и време на изпълнение и винаги може да се докаже кое е грешка , но пък да разчиташ че никога няма никой да сгреши ако примерно брокера е друг и може би става въпрос за човешка грешка и те сега този които е смотал софта какво да го направят да го обесят ли или може би някой е обесен вече в резултат на неговата грешка. Той малко като теб е постъпил и нарочно е оставил тези на загуба и си е каза а сега хак му е на тоя и вместо той да бъде прецакан си прецакан ти ..хлапашка история. Остави момчето ще го уволнят заради теб може би пък явно си приличате !
                            D.Y.F-091066

Коментар

• днес и аз изгорях с делтата
                              подавам поръчка в GBP/JPY и ми я изпълниха ама
                              с 50 пип разлика и то естествено в мой ущърб
                              това стана в 18.05

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                                А иначе по принцип, можеш да се оплачеш на който искаш. От жалба до МФ и данъчните (Ще ти отговорят от там, че не е тяхна работа, но ще им направят проверка) до комитет за защита на потребителя, които могат да ги глобят, за липса на табелка с работно време например.
                                много благодаря за инфото, утре няма да е но в вторник ще си затрия малко време да пусна някоя друга жалбичка. вече не си търся средствата, искам малко справедливост, това го търпя вече 6 години, не означава че се чуваме всеки ден , не играя с големи суми, винаги си имам едно наум, а сега тука от нова година се позаиграх малко по активно, бфб като пада скука ме наляга

Първоначално изпратено от kurta007
                                ги поеб*ш малко във въздуха .
                                не съм искал да ги боцкам, те сами ми се нахулиха докато спях
                                явно е било мокър сън :P)

Коментар

Working...
                                X