If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е що да стига?????
Той деня едва е започнал дет се вика.
За мен лично като гледам графиките
двоиния връх ще е идеално оформен ,
ако иде към нива 1.58-1.5840-50
.. ако има нещо двойно, идеално оформено, то това са цици.... всичко останало е ... графика....
Не винаги са и те идеално оформени
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Е що да стига?????
.. ако има нещо двойно, идеално оформено, то това са цици.... всичко останало е ... графика....
Е що да стига?????
Структурата на покачването в евро/долар предполага че сме много близо до седмичния връх - 1,5725/55. Очаквам много бързо падане след 40-50 пипсов импулс под 1,57... Причината най-вероятно ще е разпродажба в евро/йена... Като върне на 1,56 да не вземете да купувате?... Чакайте поне 1,52... където китайците ще започнат да купуват!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Вчера писах за това, че на дневна си
прилича много на двоен връх.
Сега като го гледам още повече заприлича.
Само едно не ми е ясно де.
Къде ли е втория двоиния ВРЪХ????????
Равновесната стойносt е около 3.12 долара за евро,при отчитане само на легалната емисия (шега);-)))
Интересна новинка от Еврозоната: (вижте как се увеличават исканите суми!!!)
-------------------------------------------------------------------------
Което ще рече???????
Че поне 301 финансови институции в Еврозоната имат проблем с ликвидността. И този "проблем" е около 300 милиарда евро. За сведение - исканите пари в САЩ по същия аукцион са спаднали от 92,5 на 88,8 млрд долара.
Вчера писах за това, че на дневна си
прилича много на двоен връх.
Сега като го гледам още повече заприлича.
Само едно не ми е ясно де.
Къде ли е втория двоиния ВРЪХ????????
Интересна новинка от Еврозоната: (вижте как се увеличават исканите суми!!!)
-------------------------------------------------------------------------
Което ще рече???????
Че поне 301 финансови институции в Еврозоната имат проблем с ликвидността. И този "проблем" е около 300 милиарда евро. За сведение - исканите пари в САЩ по същия аукцион са спаднали от 92,5 на 88,8 млрд долара.
towa dwijenie celi 5690/5700 si mislia az. max 5725.Ot tam korekcia do 5530 i posle boi na wurhowete ...kartinata ostawa nepromenena.
Uspeh!
Спокойно може да отиде и до 58 някъде. Това май наистина е В-то на корекцията, така че не се знае докъде
korekciata iok .spored men se izcherpa i towa e ataka za nowi wurhowe. Ochakwam korekcia na towa wuzhodiashto dwijenie ,no ne wiarwam da slizame pod 5350...no znae li chowek,moje i da sym w totalna zabluda.
хубаво щеше сигурно да ни кажеш защо така смяташ, ама .... айде приемаме на доверие няма да се караме я
ia sum go narisuwal daje , niakolko posta po-nazad...sega me murzi da go puskam pak.wij 3,4 posta nazad
абе разгледах го аз вече (щото си ми в списъка ), ама те предизвиквам да го преразгледаш Жълтото В към жълтото А не ми се връзва, пък да не говорим и за С-то. Но..... ти си знаеш де.
Коментар