Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от masagorПървоначално изпратено от kritelinЕврото мисля,че приключи напъна нагоре.Въпросът сега е дали това покачване е с корективен характер ( B от A-B-C ) или представлява 1-ва от 5-та.Ако последва сега спад и се ограничи около 1.5550/1.5600 и започне нова фаза на покачване в 5-ца значи влизаме в 3-та от 5-та и 1.5343 ще остане дъно.Тогава вече на масата излиза нивото 1.66,което за мен е цел на финалната 5-та вълна.
Коментар
-
аз пък мисля че рисуваме 1-2-3 ривърсал в частност ще излезе и дабъл топ формация , като всичко това е ако се изпълни целта на флага на 4 часова и на 1 часовата . при такова стечение след това ще имаме тест на дъбото и бием ли го сме за 10 фигури надолу , но оцелее ли сме с цели около 1.80 дългосрочно разбира се .
А сега е време за по бира .
успех на всички вас.Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinЕврото мисля,че приключи напъна нагоре.Въпросът сега е дали това покачване е с корективен характер ( B от A-B-C ) или представлява 1-ва от 5-та.Ако последва сега спад и се ограничи около 1.5550/1.5600 и започне нова фаза на покачване в 5-ца значи влизаме в 3-та от 5-та и 1.5343 ще остане дъно.Тогава вече на масата излиза нивото 1.66,което за мен е цел на финалната 5-та вълна.Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Еврото мисля,че приключи напъна нагоре.Въпросът сега е дали това покачване е с корективен характер ( B от A-B-C ) или представлява 1-ва от 5-та.Ако последва сега спад и се ограничи около 1.5550/1.5600 и започне нова фаза на покачване в 5-ца значи влизаме в 3-та от 5-та и 1.5343 ще остане дъно.Тогава вече на масата излиза нивото 1.66,което за мен е цел на финалната 5-та вълна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulЗдравейте инвеститори! Какво ще чиним при създалата се ситуация в йената която моят любим анимационен герой вчера прати на 103?
Моето предложение е от тези нива дългосрочна инвестиция по свапа, тоест шорт на долар-йена. Хмм хмм!Интересно защо сега изпълзя,а се беше покрил златото като пропадна 100$.Чак беше почнал да ми липсваш
Коментар
-
..придържайки се към по-простите методи на прогнозиране на фин. пазари в частност форекс.. и по-конкретно евро/долар... на часова имаме канал за снимка за учебниците със забележка - " при достигане на канала - излизаш".... съвпадение или Божи знак, но и на индекса на долара чертежа е същия...
горенаписаното не представлява покана да си затваряте дългите, още по-малко да продавате....
Коментар
Коментар