IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Da widim sega 6te mine li nomera...

Sledwa6toto niwo we4e e na 5860.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
      Българи! Юнаци! Българи! Юнаци!

Юнаци управлявани от турци, цигани и разбира се евреи!

Българи! Овце!
      +1
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Българи! Юнаци! Българи! Юнаци!

Юнаци управлявани от турци, цигани и разбира се евреи!

Българи! Овце!

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
          Първоначално изпратено от kritelin
          Еврото мисля,че приключи напъна нагоре.Въпросът сега е дали това покачване е с корективен характер ( B от A-B-C ) или представлява 1-ва от 5-та.Ако последва сега спад и се ограничи около 1.5550/1.5600 и започне нова фаза на покачване в 5-ца значи влизаме в 3-та от 5-та и 1.5343 ще остане дъно.Тогава вече на масата излиза нивото 1.66,което за мен е цел на финалната 5-та вълна.
          true true
          Дали приключи покачването,при такива лоши новини от Щатите!

Коментар

• Засега целта е само 1.58
            Ако мине следващата е 1.5850
            Лекаинка и полекинка...

Наздраве и Българи Юнаци!!!!
            Требе да се помага щото стана 0:1
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• аз пък мисля че рисуваме 1-2-3 ривърсал в частност ще излезе и дабъл топ формация , като всичко това е ако се изпълни целта на флага на 4 часова и на 1 часовата . при такова стечение след това ще имаме тест на дъбото и бием ли го сме за 10 фигури надолу , но оцелее ли сме с цели около 1.80 дългосрочно разбира се .

А сега е време за по бира .

успех на всички вас.
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                Еврото мисля,че приключи напъна нагоре.Въпросът сега е дали това покачване е с корективен характер ( B от A-B-C ) или представлява 1-ва от 5-та.Ако последва сега спад и се ограничи около 1.5550/1.5600 и започне нова фаза на покачване в 5-ца значи влизаме в 3-та от 5-та и 1.5343 ще остане дъно.Тогава вече на масата излиза нивото 1.66,което за мен е цел на финалната 5-та вълна.
                true true
                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Еврото мисля,че приключи напъна нагоре.Въпросът сега е дали това покачване е с корективен характер ( B от A-B-C ) или представлява 1-ва от 5-та.Ако последва сега спад и се ограничи около 1.5550/1.5600 и започне нова фаза на покачване в 5-ца значи влизаме в 3-та от 5-та и 1.5343 ще остане дъно.Тогава вече на масата излиза нивото 1.66,което за мен е цел на финалната 5-та вълна.

Коментар

Отлично движение при златото наистина!
                    и освен това беше ясно на всички това че така ще стане . Сега целта е 1060 . който иска да си продава .
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Отлично движение при златото наистина!

Коментар

Здравейте инвеститори! Какво ще чиним при създалата се ситуация в йената която моят любим анимационен герой вчера прати на 103?

Моето предложение е от тези нива дългосрочна инвестиция по свапа, тоест шорт на долар-йена. Хмм хмм!
                        За 103 го писах в понеделник караконджуле не вчера Интересно защо сега изпълзя,а се беше покрил златото като пропадна 100$.Чак беше почнал да ми липсваш

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          limit sell eurusd 1.5761 sl 1.5821 tp 1.5170
                          Ще има детонация и форума ще се напълни пак с пулпа и тиквени семки.

Коментар

• Здравейте инвеститори! Какво ще чиним при създалата се ситуация в йената която моят любим анимационен герой вчера прати на 103?

Моето предложение е от тези нива дългосрочна инвестиция по свапа, тоест шорт на долар-йена. Хмм хмм!

Коментар

• Ососбено показателни са данните от Еврозоната. Дефицитът по текущата сметка се разширява неимоверно. Това е доказателство за увеличено потребителско търсене, съчетано с интензивни инвестиции в зоната. Еврото ще лети идните месеци!!!

Коментар

• ..придържайки се към по-простите методи на прогнозиране на фин. пазари в частност форекс.. и по-конкретно евро/долар... на часова имаме канал за снимка за учебниците със забележка - " при достигане на канала - излизаш".... съвпадение или Божи знак, но и на индекса на долара чертежа е същия...
                                горенаписаното не представлява покана да си затваряте дългите, още по-малко да продавате....

Коментар

Working...
                                X