IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Йената

След края на месеца, т.е. приключване на финансовата година в Япония можем ли да очакваме отслабване на йената и в кои кросове?

Коментар

• Ако днес нямаме силен низходящ импулс от порядъка на 100/130 пипса от текущите нива, страхувам се че Кирчо ще се укаже прав и другата седмица ще имаме нов връх...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        Първоначално изпратено от kiril123
        нещо ми светна 1.6120 цел . спомням си че и преди ми беше светнала . я да видиме . сложих там целта стопа 62 пипа от новия дългъв вход 1.5820 .
        Кире нали чакаше Дау какво стана
        За Дау има време още не е отворил

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          нещо ми светна 1.6120 цел . спомням си че и преди ми беше светнала . я да видиме . сложих там целта стопа 62 пипа от новия дългъв вход 1.5820 .
          Кире нали чакаше Дау какво стана

Коментар

• нещо ми светна 1.6120 цел . спомням си че и преди ми беше светнала . я да видиме . сложих там целта стопа 62 пипа от новия дългъв вход 1.5820 .
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Първоначално изпратено от kritelin
              коко това броене е грешно няма 5-ца нагоре.Развиват се 3-ки в корективна структура
              Moje - az zalagam na dawn a ina4e moje da sme bili ABCDE s cel 5980 no az sam sell
              Uspeh
              За мен от тук има няколко възможности
              1) триъгълник - не трябва да правим нов връх над 1.5904,а движението да се ограничи на нива близки до тези
              2) разширяваща се равнина ( връх по-висок от 1.5904 и дъно по-ниско от предното на 1.5340
              3) нормална равнина ( без по-висок връх и по-ниско дъно )
              4) бягаща равнина ( без по-висок връх и дъно около 1.5550/1.5600,след което нови върхове.

Аз лично ще търся отиграване на 2б ако видим нов връх,защото мисля,че ще върже и после в зависимост от това къде сме оформили връх и как се развива спада - в 3-ка или в 5-ца ще си определя цел.

Нищо не перчи да бием сега върха..дори ще стане по-добре,защото движението надолу после ще е по-голямо

Коментар

Първоначално изпратено от kritelin
                коко това броене е грешно няма 5-ца нагоре.Развиват се 3-ки в корективна структура
                Moje - az zalagam na dawn a ina4e moje da sme bili ABCDE s cel 5980 no az sam sell
                Uspeh
                хайде взех 10 пипа и отново нагоре . цел 1.5995 стоп 1.5750

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Uspeh

Коментар

• затворих си дългата . сел и аз стоп 1.5895 . т.п 1.5740 .

да видим дали не е рейндж това.

това до направих щото мисля че дау ще качи 200 пункта . което ще даде малко сила на долара.

Коментар

• коко това броене е грешно няма 5-ца нагоре.Развиват се 3-ки в корективна структура

Коментар

• Наистина за мен е много странно при еврото .Имаме триъгълник ама под предходен връх .Би трябвало пробива да надолу .

Коментар

• Sell от текуща стоп на 2.0010, първа цел при GBP/USD- 1.9814, втора 1.9735. Успех на всички.

Коментар

Хане напълно по същият начин виждам нещата. Мин цел около 1.5650 или 5550.

От там насетне имаме възможност да влезем в опит за бой на 1.60 като че ли нямаме още връх
                            Успех

Етоти един възможен каунт сега правим с от 2 с цел или твоята 560 или другата 5550 от там е по-логично да се пробва дълга на първо четене - с опит за тест на 1.60
                            Успех

http://golohoro.hit.bg/euro2.jpg
                            да не сте изкопирали анализите на д3елтата е те чакат 1.5660 . това ниво ако го видим ще видим 1.5555 и 1.54 . няма да се спре само до там , щото пробив на 1.57 ще потвърди локано по нисък връх и ще правим опит да бием 1.5338

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                              Нямаме връх още на това движение нагоре!!!!
                              Ще падаме като направим върха.
                              Това мисля аз , пък не знам дали съм прав!!!!
                              не ги слушаАй с тези къси . затворим ли бар над 1.5805 часови ще имаме пробит триъгълник с цел 1.5940 минимум .+ още 60 от мен та 1.60 . всичко друго като цели е смехотворно . поради поне 10 причини. сега обаче нямам време за това да обяснявам .

Коментар

• Нямаме връх още на това движение нагоре!!!!
                                Ще падаме като направим върха.
                                Това мисля аз , пък не знам дали съм прав!!!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X