мисля, че този ще ти свърши работа: http://bloomberg.com/markets/commodities/cfutures.html Успех!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добрю ютрю
Гледайки новините за днеска не
съм много убеден , че ще има пробив нагоре!!!
И за надоле не съм сигурен,
маи ще се клатим в тесен диапазон.
Просто не ми е ясно много много
Нека и другите да си кажат мнението!!!
Искам да помоля некои да даде линк за
цени на метали - желязо , цинк, мед , олово и т.н.
Благодаря предварително!!!
Успешен ден за всички от форума!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от SGGПървоначално изпратено от svetlio007Първоначално изпратено от SGGХеджирането работи,но се изисква голям опит и добра техника.Не е за начинаещи при тях работи късмета ,но до време и после бай.dipl.eng. Svetlin Nikolov
Коментар
-
Първоначално изпратено от svetlio007Първоначално изпратено от SGGХеджирането работи,но се изисква голям опит и добра техника.Не е за начинаещи при тях работи късмета ,но до време и после бай.
Коментар
-
Еййй браво на вас. Тук има какво д се научи, но тряба да имаш някакви понания за да "отбираш" у да нагждаш според себеси. Аз лично още трудно изграждам дисциплина и на моменти ми е хаус. А по природа съм дисциплиниран и хаоса ме влудява и стимулир да подредя нещата. а това става само като се уча и уча... ) На казахте за корекцията надолу.. колко ли ще е според тех. анализи?dipl.eng. Svetlin Nikolov
Коментар
-
Forex Master това е имитиация на стратегия за търговия с опции - "разкрачване" на български.Разликата е там,че при опцията загубата в едната посока ти е лимитирана,а тук се иска интуиция да се избере правилен момент за закриване на една от двете позиции.
Ето това е общо взето.Тук се разчита на волатилността на даден инструмент.Подобна стратегия на спот-а е добра,когато се намираме в консолидация и не е ясна посоката на избиване.Пак казах и при нея се иска изграждане на правила и т.н. и т.н.
Не отричай обаче толкова крайно нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от zeitgeistПървоначално изпратено от BGTR30Първоначално изпратено от svetlio007... А това с + и - е добре тактика когато тренда е хеясен или се чакат новини... хехе
Времето за закриване на губещата при изясняване на посоката след новини е равно на времето за откриване на нова в ясната посока?
Дайте мнение!dipl.eng. Svetlin Nikolov
Коментар
Коментар