IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мисля, че този ще ти свърши работа: http://bloomberg.com/markets/commodities/cfutures.html Успех!

Коментар

• според мен имаме слизане до 1,584-5 и ако се върнем на 1,59, излитаме.ако ли не....май това ще е качването..абе божа работа)

Коментар

• Добрю ютрю
        Гледайки новините за днеска не
        съм много убеден , че ще има пробив нагоре!!!
        И за надоле не съм сигурен,
        маи ще се клатим в тесен диапазон.
        Просто не ми е ясно много много
        Нека и другите да си кажат мнението!!!

Искам да помоля некои да даде линк за
        цени на метали - желязо , цинк, мед , олово и т.н.
        Благодаря предварително!!!

Успешен ден за всички от форума!!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Здравейте колеги, имаме покачващ се диагонал + триъгълник на 1ч. на баровете и двата показателя сочат пробив нагоре, може би ще стане когато отворят европейските борси (франция, германия) 9.00 мисля. Какво е вашето мнение? Спорен ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
            Sell USD/JPY @ 102.60 с евентулана добавка на
            102.70 и 102.80 . Цел 101.50 .
            Добавката на 102.70 вече е факт . Имам готовност и за другата но мисля че няма да е днес. И между другото SELL GBP/USD @ (пазарни нива в момента на поста) с цел 1.9820 .

Коментар

• Max da padne do 1.5830-1.5840 i kakto vinagi stava se pravi test na gornata strana na triagalnika t.e. korekciika na probiva i ako izdarji za men li4no dvijenieto 6te prodalji pone do 1.6300 uspeh i dano da stande taka. Leka ve4er na vsi4ki

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG
                Първоначално изпратено от svetlio007
                Първоначално изпратено от SGG
                Хеджирането работи,но се изисква голям опит и добра техника.Не е за начинаещи при тях работи късмета ,но до време и после бай.
                Вярно е. Аз съм си голямо аматьорче...с надеждата да стана добър аматьор
                Ама изобщо не ставаше дума за теб по принцип се получава така.
                Асно, тя темата не тръгна от мен, Аз само си казвам какъв съм. Няма нижда да крия или да се прая на разбирач хе-хе. Има дрига област в която твърдя че съм професионалист!
                dipl.eng. Svetlin Nikolov

Коментар

• Първоначално изпратено от svetlio007
                  Първоначално изпратено от SGG
                  Хеджирането работи,но се изисква голям опит и добра техника.Не е за начинаещи при тях работи късмета ,но до време и после бай.
                  Ама изобщо не ставаше дума за теб по принцип се получава така.

Коментар

• Еййй браво на вас. Тук има какво д се научи, но тряба да имаш някакви понания за да "отбираш" у да нагждаш според себеси. Аз лично още трудно изграждам дисциплина и на моменти ми е хаус. А по природа съм дисциплиниран и хаоса ме влудява и стимулир да подредя нещата. а това става само като се уча и уча... ) На казахте за корекцията надолу.. колко ли ще е според тех. анализи?

Коментар

• Forex Master това е имитиация на стратегия за търговия с опции - "разкрачване" на български.Разликата е там,че при опцията загубата в едната посока ти е лимитирана,а тук се иска интуиция да се избере правилен момент за закриване на една от двете позиции.

Ето това е общо взето.Тук се разчита на волатилността на даден инструмент.Подобна стратегия на спот-а е добра,когато се намираме в консолидация и не е ясна посоката на избиване.Пак казах и при нея се иска изграждане на правила и т.н. и т.н.

Не отричай обаче толкова крайно нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG

Коментар

• Инъче имам две отворени на селл и за момента са 70пипа ,н о май ще затворя едната и ще ,дебна другата... че то 5882 си дойде, ако го мине бързо остава едната до поне още 30-40пипона

Коментар

• Хеджирането работи,но се изисква голям опит и добра техника.Не е за начинаещи при тях работи късмета ,но до време и после бай.

Коментар

• Forex Master

Не е точно така защото ако ти предлага нещо очевидно изгодно само за него то той ще те отблъсне и явно не си идеално прав.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от zeitgeist
                                Първоначално изпратено от BGTR30
                                Първоначално изпратено от svetlio007
                                ... А това с + и - е добре тактика когато тренда е хеясен или се чакат новини... хехе
                                ОК, но от къде идва печалбата?
                                Времето за закриване на губещата при изясняване на посоката след новини е равно на времето за откриване на нова в ясната посока?
                                Позициите се откриват по едно и също време, но се затварят по различно, когато едната от двете е печеливша и после се чака пазара да тръгне в обратна посока. Това си е един вид хеджиране. Успешна, но и много трудна тактика. Печеливша е при рейнджиращ пазар и при новини с нееднозначно тълкуване.
                                браво, много добре казано/ Мъсълта ми е същата, но аз не мога да се изразя толкова ясно... А До къде ще е корекцията по технически анализ? Аз чертая едни графики които и на геометрични фигури на приличат. Мисля че около 1.5882, ще тръгне пак нагоре и след 30 пипа пак надолу, ако не излязат новини от някоя голяма банка пак!
                                Дайте мнение!

Коментар

Working...
                                X