If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера го предвидих ходенето до 1,5820. Пробивът на 1,60 е въпрос на време - 10-ина дни. Засилването на долара към йената и швейцареца е въпрос на открити свежи керита. Затова и паунда се засилва пък спрямо долара... както и кивито! При първи признаци за нова вълна на разпродаване на фонодите борси по света, тези нови дълги керита ще бъдат ликвидирани и йената ще пробие мощно 100 на път за 88 йени за долар.
Слабостта на долара ще е дългосрочна и фундаментална. Всички временни корекции ще са от техническо естество!
Това е затворих на 163.91 и стига за днес даже ще затворя и платвормите на ИП-тата ми.Да ходи където ще, че накрая ще ми вземе парите заради макомията ми.
Новата седмица пак.
Този път няма да пиша поздрави защото ще стана банален, надяшам се да не се сърдите.
Извинявам се от хваленето казвам кога съм затворил за да не вземе някой да се заяде.
аз понеже съм си дебил, ще се сложа цел 1.5885 , после късо с 20 пипа стоп за потвърждаване на 1.5820 или 3ка корекция до 1.5760 ако видиме . ще дебнеме пазара да му вземем макса днес .
Коментар