IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bvg

Борсата е затворена още !
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg
      Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от mariap
      Ама някой знае ли защо гущерчето подскача така без новини?
      Не е подскочило просто еврото го разпродават по всички флангове
      не е бе круме само $ скача
      Разпродават еврото - виж кроса евро/паунд.

Коментар

• Абе я някои да каже DAW Jons как е пада ли кво става? да няма там некви врътки?

Коментар

• за мен си е жива интервенция това в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от mariap
            не е бе круме само $ скача

Коментар

• http://money.ibox.bg/comment/id_285979918

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                Вчера го предвидих ходенето до 1,5820. Пробивът на 1,60 е въпрос на време - 10-ина дни. Засилването на долара към йената и швейцареца е въпрос на открити свежи керита. Затова и паунда се засилва пък спрямо долара... както и кивито! При първи признаци за нова вълна на разпродаване на фонодите борси по света, тези нови дълги керита ще бъдат ликвидирани и йената ще пробие мощно 100 на път за 88 йени за долар.

Слабостта на долара ще е дългосрочна и фундаментална. Всички временни корекции ще са от техническо естество!

точно накрая ли се отказа ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mariap
                  ами сигурно точно защото няма новини, че то с новини видяхме къде отива...дали ще трябва да забравим 1.60 в близките месеци..ако не и години...

Коментар

• Първоначално изпратено от mariap

Коментар

• според мен правят интерполация или нещо там с интер беше ;-)

Коментар

• Ама някой знае ли защо гущерчето подскача така без новини?

Коментар

• скъсих от 1.5797 да видим до кога

Коментар

• Това е затворих на 163.91 и стига за днес даже ще затворя и платвормите на ИП-тата ми.Да ходи където ще, че накрая ще ми вземе парите заради макомията ми.
                            Новата седмица пак.
                            Този път няма да пиша поздрави защото ще стана банален, надяшам се да не се сърдите.

Извинявам се от хваленето казвам кога съм затворил за да не вземе някой да се заяде.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                              Първоначално изпратено от PLP
                              Преди евентуално нагоре ще падне първо до към 5790 мисля.
                              мисля че влизане тук със стопове под 1.5750 е чисто решение . не вярвам да видиме по ниско дъно от 1.5821 което видяхме вече
                              вярвам или не .. вече видяхме по -ниското дъно . ха да видиме какво ще излезе
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• аз понеже съм си дебил, ще се сложа цел 1.5885 , после късо с 20 пипа стоп за потвърждаване на 1.5820 или 3ка корекция до 1.5760 ако видиме . ще дебнеме пазара да му вземем макса днес .

поздрави
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X