IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.25

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Happy68
    Първоначално изпратено от akylata
    Първоначално изпратено от PLP
    sas tazi zdelka napravih 100% sobstveniq si kapital za sedmica ..mislq che ne e zle
    Хич даже ама по този начиин скоро ще фалираш -бъди сигурен .Не ти го пожелавам.
    igraq mnogo predpazlivo ..naistina vlizam s golqm procent v zdelkite .... imam vinagi stopove ..ako ne ucelq probiva zatvarqm ... pochti ne ostavqm otvoreni pozicii za poveche ot edin den za sega ....
    ISKAM DA BLAGODARQ NA VSICHKI V TOZI FORUM ...POLUCHAVAM NAISTINA POLEZNA INFORMACIQ OT KOQTO SAM SI VADQ IZVODI
    USPEH NA VSICHI
    то всичко много хубаво, ама нищо от тези работи, които изброи не си пролича при въпросната сделка в канадеца
    pri vcherashniqt probiv pusnah dalgi na 1.00597
    vidqh che ima spad i pusnah tri pati poveche ot parvata poziciq na 1.0008

Коментар

• Първоначално изпратено от akylata
      Първоначално изпратено от PLP
      sas tazi zdelka napravih 100% sobstveniq si kapital za sedmica ..mislq che ne e zle
      igraq mnogo predpazlivo ..naistina vlizam s golqm procent v zdelkite .... imam vinagi stopove ..ako ne ucelq probiva zatvarqm ... pochti ne ostavqm otvoreni pozicii za poveche ot edin den za sega ....
      ISKAM DA BLAGODARQ NA VSICHKI V TOZI FORUM ...POLUCHAVAM NAISTINA POLEZNA INFORMACIQ OT KOQTO SAM SI VADQ IZVODI
      USPEH NA VSICHI
      то всичко много хубаво, ама нищо от тези работи, които изброи не си пролича при въпросната сделка в канадеца
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
        USPEH NA VSICHI

Коментар

Коментар

• sas tazi zdelka napravih 100% sobstveniq si kapital za sedmica ..mislq che ne e zle

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
              Първоначално изпратено от anon6706
              nqkoi ima li dalgi na USD/CAD .... nikakvo razvitie ... napravo mi pisna da chakam :@
              Обикновено тази двойка е по-активна през американската сесия.
              акула, според мен при тази двойка трябва да играеш дълга над 1.0150 . за момента прави консолидация като е по-вероятно да прицели 0.9850 преди цели нагоре . нали то графиката си е графика всичко се случва но така ми се струва на мен . според мен това е нещо като флаг и като го пробие ще пробие е двойното дъно и ще направи една ширина надолу . може и 0.9730-50 да иде .

ти си знаеш .
              моя съвет излизай и изчакай да тръгне импулс . тогава дори да си закъснял с 20-50 пипа поне ще си сигурен .
              oks MERSI za saveta ....mislq da gi zatvarqm veche a i sam na ++ veche shte se zadovolq i s malkoto

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                Баси олигофрените сте тука. Да го е яд човек въобще да влезе тук. Тази тема прилича на клоака.
                Абе , тоя цар да е не собственик на сайта ? Вчера се опитах да му възразя по една тема и веднага ми изтриха поста ! Изпратили ми лично съобщение с последно предупреждение за изтриване на акаунта ми ! Изобщо не ми дреме - щом в този сайт се толерират такива екземпляри като въпросния "цар" !
                На другите желая много успехи ! Сбогом !

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                  nqkoi ima li dalgi na USD/CAD .... nikakvo razvitie ... napravo mi pisna da chakam :@
                  акула, според мен при тази двойка трябва да играеш дълга над 1.0150 . за момента прави консолидация като е по-вероятно да прицели 0.9850 преди цели нагоре . нали то графиката си е графика всичко се случва но така ми се струва на мен . според мен това е нещо като флаг и като го пробие ще пробие е двойното дъно и ще направи една ширина надолу . може и 0.9730-50 да иде .

ти си знаеш .
                  моя съвет излизай и изчакай да тръгне импулс . тогава дори да си закъснял с 20-50 пипа поне ще си сигурен .
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от feelgood
                      Има моменти, когато не трябва да се търгува, а само да се чака. Има моменти когато можеш да се тестваш с малка сума и има моменти когато трябва да бъдеш агресивен. Наколко периода след входа(зависи на колко часова графика си влязъл) ако няма развитие в твойта посока трябва да излезеш. От една седмица я държиш тази позиция и седиш като на дузпи. Аз лично бих приел резултата какъвто и да е. Пъво, ще ми останат пари да търгувам и второ, няма да съм обременен психически с куца сделка когато дойде момента да съм агресивен. Има едно основно правило: Не ставай роб на сделката!
                      много добре формулирано !!!!! само да го спазваш и ще имаш гарантиран успех .

Коментар

Има моменти, когато не трябва да се търгува, а само да се чака. Има моменти когато можеш да се тестваш с малка сума и има моменти когато трябва да бъдеш агресивен. Наколко периода след входа(зависи на колко часова графика си влязъл) ако няма развитие в твойта посока трябва да излезеш. От една седмица я държиш тази позиция и седиш като на дузпи. Аз лично бих приел резултата какъвто и да е. Пъво, ще ми останат пари да търгувам и второ, няма да съм обременен психически с куца сделка когато дойде момента да съм агресивен. Има едно основно правило: Не ставай роб на сделката!

Коментар

• здравейте .

при затваряне на 4 часовия бар при евро долар при 1.5460-70 или под това ниво натиска върху еврото ще продължи е е възможен спад до подкрепата при 1.5410-30 . това ниво ще даде старт за покачване до около 1.5750-60 до края на седмицата . минем ли 1.54 мисля че ще активираме голямата обръщаща формация и ще прицелм 1.51 .

поздрави и успехи .

Коментар

• nqkoi ima li dalgi na USD/CAD .... nikakvo razvitie ... napravo mi pisna da chakam :@

Коментар

• За паунда се оформя перфектната буря. Снощи имаше много проинфлационно изказване за САЩ. UK вади от слаби, по-слаби данни. Увеличава се шанса за сваляне на лихвата в четвъртък. Фючърсите на борсата в САЩ в момента са отрицателни. Нефта е над 120 долара и ще попречи на трайно покачване на долар/йена. Паунд/долар ще пада, а оттам паунд/йена, само че два пъти по-бързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
                                Първоначално изпратено от anon6706
                                Първоначално изпратено от Ivkoo
                                Първоначално изпратено от Ivkoo
                                buy GBP/JPY 205.87.... TP 208
                                Затварям на 206.41 половината позиция и слагам стоп на 206.00 за останалата.

Успешен трейдинг...
                                ДАУ се пробва над 13000 и не успя засега. Ако остане така, направо обърни на къси. Просто съвет.
                                И аз ги обмислям късите, но все пак ще пробвам нивото 208, а като си имам и стоп не се притеснявам.. Оттам мисля, че щи има връщане докъм 205.50 - 204.50
                                ДАУ затвори над 13000, така че и при мен отпадна. Сега ще чакам за новните в 11.30. Ако има връщане, виждам го по-дълбоко, дори може да стане атака на 200 при повече риск авършън. Ще видим...

Коментар

Working...
                                X