Първоначално изпратено от greedy
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.23
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ЮнакПървоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от ЮнакЙената узря за разпродажба.
На дневна имаме пробив на двоен връх в зоната 108.60.
По-вероятно е да иде към 110, но ти си знаеш де.Парите са си твои :-)
P.S. Не е съвет. Не ми е много позната и не я търгувам.Чисто технически няма причина за разпродажба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fxxПървоначално изпратено от fibonaccib-29 преди 63 години им пусна бомба. Пак да го направи мама и деба и на йна и на долар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fxxПървоначално изпратено от fibonaccib-29 преди 63 години им пусна бомба. Пак да го направи мама и деба и на йна и на долар.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от БОРЕУРОДААз петролю го виждам на 105 $ а $ ма 1.5180-15220-50 и след туй реверс или тотално пропадане до петролю $ 86 -Ама да не се правя на голям разбирач хехех
Ама това че ми се привижда не значи че ще стане¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДААз петролю го виждам на 105 $ а $ ма 1.5180-15220-50 и след туй реверс или тотално пропадане до петролю $ 86 -Ама да не се правя на голям разбирач хехех
Ама това че ми се привижда не значи че ще стане--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от XYGreedi, приятелю, какви ги вършиш бре?
Не е трудно да се печели, трудно е да не правиш глупусти
Аз кажи речи и днес ще гушна хилядарка
Просто си следвам системата.А тя казва че дъното за деня е тук някъде.
Ако не стане здраве да е,в най- лошия случай съм +3пипа за деня.
Коментар
Коментар