Първоначално изпратено от fibonacci
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.23
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДАЕ стига ме плашили с братушките !.5515.че ме хваща шубетоА тече си знаят работата наистина е така
Изтърват ли го 1.5515 до там лошо за еврото в по дългосрочен план
Да ви попитам нещо в този руския сайт ми се отварят снимките на графиките само на еур/усд и никакви други и при вас ли е така ????
Коментар
-
Е стига ме плашили с братушките !.5515.че ме хваща шубетоА тече си знаят работата наистина е така
Изтърват ли го 1.5515 до там лошо за еврото в по дългосрочен план
Да ви попитам нещо в този руския сайт ми се отварят снимките на графиките само на еур/усд и никакви други и при вас ли е така ????
Ако до 15:00 минем 1.5605-06 и боднем на графиката супер ако ще след това и да пада !!¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от mariapПървоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от bgg_redНа къде хукна курсо бре ??
Май ще изям дървото с тая къса щото
пробием ли 00-кенофо,
лошо ще стане за късото
П.с. като гледам петрола и златото - скороно според мен също трябва да има едно малко движение надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от mariapПървоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от bgg_redНа къде хукна курсо бре ??
пробием ли 00-кенофо,
лошо ще стане за късото
П.с. като гледам петрола и златото - скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от bgg_redНа къде хукна курсо бре ??
пробием ли 00-кенофо,
лошо ще стане за късото
П.с. като гледам петрола и златото - скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от bgg_redНа къде хукна курсо бре ??
пробием ли 00-кенофо,
лошо ще стане за късото
Коментар
-
още само 90 минути .а и да видим къде ще бъде в 15:00 на графиката хайде марш на горе за еур/усд ако продължава така с пъкления ми план на 4ч го е подкарало добре отдолу нагоре бие му тупаници уш мама уш
Новините в 15:30 ше бъдат лоши за САЩ -поне така аз мисля не ангажирам никой с мнението си просто го споделям та кат се осера да ми се смеете поне .че днеска пак е умрело нешто¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от SСПървоначално изпратено от fibonacciКак да си направя нова регистрация на Маркетивате без да я нолират на 2 минута. Тея ми ебаха верата. Толкова съм свикнал с тази платформа, че сега на другите съм в небрано лозе. Кросов най-вероятно знае, но сега е на море.
Стана с бисквитките нали!!???
Да зема и аз да си направя една регистрация в маркетивата
да си джиткам , че много скука напоследък
Коментар
-
Първоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от bgg_redНа къде хукна курсо бре ??
пробием ли 00-кенофо,
лошо ще стане за късото--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от SСПървоначално изпратено от fibonacciКак да си направя нова регистрация на Маркетивате без да я нолират на 2 минута. Тея ми ебаха верата. Толкова съм свикнал с тази платформа, че сега на другите съм в небрано лозе. Кросов най-вероятно знае, но сега е на море.
да си джиткам , че много скука напоследък
Коментар
-
Първоначално изпратено от fibonacciПървоначално изпратено от SСПървоначално изпратено от fibonacciКак да си направя нова регистрация на Маркетивате без да я нолират на 2 минута. Тея ми ебаха верата. Толкова съм свикнал с тази платформа, че сега на другите съм в небрано лозе. Кросов най-вероятно знае, но сега е на море.
да си джиткам , че много скука напоследък--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар