If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Клюкавицата честито!!
Такъв профит дай Богу всекиму!!!
Я дай сега едно разсъждение що си
затворил на това ниво??????
На М30 при еврото има низходящ канал,та по него се ориентирах,верно,по тоя канал има ход още 50-60 пипоня,ама не ми издържаха нервите,реших да не ставам ного нагъл и прибрах 300 пипоня,това число ме кефи,нали спартанците при Термопилите са били точно токо
Ехаа, таман се връщам и виждам подвизите на USD. Най-много се радвам на USD/JPY, за което ви говоря от поне седмица, пътят към 110.-- е открит, както и за USD/CHF, който го чакам над 1.07--.
17:35:30 САЩ: Запаси от петрол: 296.9 млн. барелаЗапасите от петрол (без тези от стратегическия резерв) за седмицата до 01.08. са 269.9 млн. барела, те бяха 295.2 млн. барела за предходния период.
-------------------------------------------------------------
Петроля ще е надоле малко сега.
Дау ще е нагоре и може би доларя ще иде леуко
под 20 за да го затворя там
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Как сме,ортаци?Язека днеска имам повод за черпавка,ударих кьоравото от еврото,малее,300 пипоня прибрах преди малко,верно със суапо ме ощипаха около илядарка,ама си гушнах почти 29 бона .Бая се косих докато ми стигне лимито,даже вчера се бех успал под сенкята и една овца некаде щукна,не я намерих,сигурно вече са я изпекли некъде,хайр да им е,аз от понеделник ке одим манко по Гръция на моренце,да видим свет,оти тука на полето само крави гледам!
Браво бе ИДИОТ .Приятна почивка и като се върнеш да демонстрираш гръцко възпитание
Как сме,ортаци?Язека днеска имам повод за черпавка,ударих кьоравото от еврото,малее,300 пипоня прибрах преди малко,верно със суапо ме ощипаха около илядарка,ама си гушнах почти 29 бона .Бая се косих докато ми стигне лимито,даже вчера се бех успал под сенкята и една овца некаде щукна,не я намерих,сигурно вече са я изпекли некъде,хайр да им е,аз от понеделник ке одим манко по Гръция на моренце,да видим свет,оти тука на полето само крави гледам!
Майко мила, ти май със доста сериозни лотове играеш. Сега ако кажеш, че си събрал начален капитал от овци, направп си напускам работата и подкарвам офцете. А иначе, браво за профита и приятно изкарване у гръцко
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар