If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Масагор се кефи щот каза че нема да видим 2690 и го избива на поезия - със сексуална тематика щот хамериканците направили много текове и това го спаси - мен пък наопаки - ме избива на поезия от гняв щот хубаво си беше тръгнало движението хехе
Знаеш че нищо не го спасява- стопа му ще бъде отнесен от гаргите дето ни плаши с тях
Масагор се кефи щот каза че нема да видим 2690 и го избива на поезия - със сексуална тематика щот хамериканците направили много текове и това го спаси - мен пък наопаки - ме избива на поезия от гняв щот хубаво си беше тръгнало движението хехе
На 1,2679 затворих 1 си дълга от 1,2653 да не тежи на ракетата Оставам с 1 дълга от 1,2593 за която Коко ми се караше че е грешна
Казах че е рискова кире - ловенето на дъна и върхове е кофти нещо - не че не го практикувам - но тогава нямаше доказателство - аз лично щях да опитам ловене на дъно 2560 но за малко не отиде там както и да е
Кире ще викаш на Кирил ясно ли ти е
Обърках се сори
мисля че спад под 1.2620 ще активира целите при 1.2330-1.2410 зоната. нека изчакаме да видим накъде ще иде пазара . то така нагоре надолу без ясна посока много мраза да търгувам . иамш 50-60 пипа профит то иде ти вземе стопа , после пак в твойта после обратно за другите стопове . май трябва да се купува над 1.2750 чак .
Голямата любов ръжда не хваща
а винаги най-лъскавия нож…
и всеки който люби - плаща
поскъпна пак креватен метър площ
Затуй, купувайте евра че утре
инфлацията може да ви ги свали
и индекса, до вчера толкоз мощен
безпомощно надолу да виси
И движимото ще се обездвижва
Ще пуска корени, ще трупа ствол
А любовта в монитора ще се привижда
но само диетичната – без захар и без сол …
Ехе вие съвсем изтрещяхте бре Да не с е намираме на Есенинови четения малее
Голямата любов ръжда не хваща
а винаги най-лъскавия нож…
и всеки който люби - плаща
поскъпна пак креватен метър площ
Затуй, купувайте евра че утре
инфлацията може да ви ги свали
и индекса, до вчера толкоз мощен
безпомощно надолу да виси
И движимото ще се обездвижва
Ще пуска корени, ще трупа ствол
А любовта в монитора ще се привижда
но само диетичната – без захар и без сол …
На 1,2679 затворих 1 си дълга от 1,2653 да не тежи на ракетата Оставам с 1 дълга от 1,2593 за която Коко ми се караше че е грешна
Казах че е рискова кире - ловенето на дъна и върхове е кофти нещо - не че не го практикувам - но тогава нямаше доказателство - аз лично щях да опитам ловене на дъно 2560 но за малко не отиде там както и да е
Коментар