Алоооооо, полиглота! Кога ще пускаш превода? Хайде, че и друга работа имам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.20
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от guantanamoПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от ivo123а защо мислиш, че сме за нагоре ?
едни 8400-8500 при дау не мисля, че са илюзия
За евр/долар...може би нещо близо до към 1.27
Ама ти си знаеш най-добре.
Успех.
Така ли да разбирам поста ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от ivo123а защо мислиш, че сме за нагоре ?
Успех.
Така ли да разбирам поста ти"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДАДобра вечер Господа
Виждам , че тук е започнало ГОЛЯМОТО ЧЕТЕНЕ
хихихи
Гот !!!
Поздрави !!!!
Плющиш ли АВСТРАЛИЕЦО??????
Я погледни една 30 минутка и кажи кво видиш???
Тоз канал нема ли вече да се пробие????
Айде на АВСТРАЛИЕЦО , че това евро/долар
за момента си е умрела работа--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от ivo123а защо мислиш, че сме за нагоре ?
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo123а защо мислиш, че сме за нагоре ?
Страти пушки ще се смеят,но тако го чувствам,така го играя
Когато гледаш много години един пазар,и все пак ползваш някакви методи за анализ на този пазар,придобиваш някакво странно усещане за посоката
Нооо, всичко е до това, че моята си лична система си работи при мен, с моя стил на търговия
Не натрапвам мнението си на никого
Въпросът е, че в този етап на пазара,в този час, аз лично го виждам, че е за нагоре
пп
Днес цял ден съм убеден, че евр/долар ще педне под 1.26 нооо, вероятно съм бил от малцината който е очаквал това
Нооо, и това можеше да не се случи и тогава .......
Все пак, пазара си е пазар"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от danchotoПървоначално изпратено от anon6706tandem, какво стана с превода? Да не се окаже сега, че на теб българският ти е слаб и не си разбрал какво съм ти написал.
Хайде, като казваш А, кажи и Б.
окъсих го гепито 144.31 и 146.30
Фундандамента май е с мен ма ти кажи . УспехЧе 10 лота не са шега работа.
Аз вече не пиша смислени работи тук, ако изобщо съм писал някога де.Не бих искал да се възползват определени люде от тях.
Поздрави и успех.
П.П. Фундаментът е с теб, но гепито си е гепи. Виж, има нещо като рейндж и си влязъл по средата му. ДАУ може да изненада нагоре да края на деня. EUR/GBP също може да изиграе лоша шега на скъсилите паунд. Има си уловки. На гепито му е лошото, че макар и по тренда, трябва да се заредиш с 10 фигури търпение, а докато се подмотква в зоната на загубите ти, може да се обърне фундамента и тогава да литне с още 10.
П.П.П. Има и още - имаш много сериозен рисков фактор - Ще мине ли спасителния пакет за автомобилостроителите. Ако не мине си ОК, но ако мине - не знам.
Чакай че, сега вденах за 10-те лота, изгърмяха, ноо с плитък стоп
Сега пак са толкова де, по двете позиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo123Първоначално изпратено от guantanamoВреме е за рали при даучо
То това е и идеята
Аз днес бях яко натоварил каруцата и не можех да играя и само гледах цял ден как всички правят пари, а аз губя
По едно време, бях вече започнал да се съмнявам, че имам правилна преценка за нещата
Коко беше за нагоре през цялато време,Крителин също изказа такива идеи , а аз ги уважавам и двамата и почвах да си мисля, че нещо съм се объркал в преценките
Сега вече закрих всички къси позиции и съм удължил яко"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от danchotoПървоначално изпратено от anon6706tandem, какво стана с превода? Да не се окаже сега, че на теб българският ти е слаб и не си разбрал какво съм ти написал.
Хайде, като казваш А, кажи и Б.
окъсих го гепито 144.31 и 146.30
Фундандамента май е с мен ма ти кажи . УспехЧе 10 лота не са шега работа.
Аз вече не пиша смислени работи тук, ако изобщо съм писал някога де.Не бих искал да се възползват определени люде от тях.
Поздрави и успех.
П.П. Фундаментът е с теб, но гепито си е гепи. Виж, има нещо като рейндж и си влязъл по средата му. ДАУ може да изненада нагоре да края на деня. EUR/GBP също може да изиграе лоша шега на скъсилите паунд. Има си уловки. На гепито му е лошото, че макар и по тренда, трябва да се заредиш с 10 фигури търпение, а докато се подмотква в зоната на загубите ти, може да се обърне фундамента и тогава да литне с още 10.
П.П.П. Има и още - имаш много сериозен рисков фактор - Ще мине ли спасителния пакет за автомобилостроителите. Ако не мине си ОК, но ако мине - не знам.
Коментар
Коментар