IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде полудехме!!!
    Воюлуме на МАХ!!!
    Да искараме сичката спяща следобедна сган
    на ПРОТЕСТ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=0atUB-kiFak
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• привет,

и аз, като повечето от вас, си мисля, че еврото ще продължи да пада и днес. Зоната за къси обаче се явява много широка (2560 до 2640). Та предлагам два вариянта за отиграване.

1. Търсим обръщащ модел в сел зоната

2. отложен ордур на 2470, целите са 2350...те така

п.п. виждам го това 2б над 2620,но 2640 се явява дневен и седмичен пивот.
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Тази анкета ме изкефи - аз като патриот гласувах за Петър - от форексу требе да превземем БФБ - скоро като станат по неколко стотинки акциите кво лошо, та требе още от сега да сложим наш символ а ма ха кво прай тая крава там

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=11823&r=123

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Аз мисля да сложа капани в 10-20 двойки и да ходя да пия бира но още несъм си ги доизбистрил.

За еврото специално го измъдрих ще купя 2430 със стоп 2360 и цел 2840 - иначе сега съм къс там

Като ги измъдря ще ги пусна да ми дадете мнението си
          Ако някой види някаква грешкя ще се радвам да ме предупреди навреме

Коментар

• Аз мисля да сложа капани в 10-20 двойки и да ходя да пия бира но още несъм си ги доизбистрил.

За еврото специално го измъдрих ще купя 2430 със стоп 2360 и цел 2840 - иначе сега съм къс там

Като ги измъдря ще ги пусна да ми дадете мнението си

Коментар

• Re: IVO_

Първоначално изпратено от supertrader
              Да взема да го накупя за 1.32 се чудя.
              Само ще се набуташ от проклетия ! Българска черта ! 1.32 е ниво , което остана в историята ! Както искаш , парите са си твои ! Пак ще си говорим !

Коментар

• IVO_

Да взема да го накупя за 1.32 се чудя.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Стига с тия дълги ! Еврото вече е развален плод и скоро ще тупне от дървото като зряла круша ! Търсим 1.1900 в скоро време ! Капиш !

Коментар

Кирил ти ми искаш стопа а
                    не аз не играя днес . но така си мисля . според мен ще влезем в зоната на консолидация от вчера. А нивото където най много се задържа беше 1.2595 точно заради това там мисля че ще спре. а над 1.2610 ще имам 2Б на 4 часа и ще трябва да се купува над 1.2620 , та затова перфектния трейд е селл 1.2595 стоп ривърс 1.2620 . само дето този бай от 1.2620 стопа му трябва да е 1.2460 . но пък целта ще си заслужава . минем ли 1.2620 на дневен ред е 1.36 .
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Кирил ти ми искаш стопа а
                      Аз продадох малко евра

Коментар

Първоначално изпратено от SANDO
                        аз пък забелязах едно от любимите моделчета на Коко и съм дълга в еврото от 1.25 30 стоп 1.2470
                        Хехе

Аз съм лимитирал къса 1.2560 и стоп 1.2595 търся 1.2340
                        знаете много добре че модела 2Б се използва най-добре когато се чака обръщане след край на корекция . КАто гледам така дневната свещ от вчера мога да се обзаложа че днес ще бъдем надолу . Обаче къса според мен трябва да се търси от 1.2595 и да се стопира на 1.2620-30 .
                        поздрави
                        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Лесно няма
                          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• От една страна очаквам голям ръст на евро и паунд срещу хиените аз и за това купих http://forexmasters.hit.bg/ph.gif това би подкрепило хода нагоре на мейджърите ако стане - от друга страна пък ми се превижда че еврото и паунда ще падат срещу долара въобще хехе

Коментар

• БГГ_ред виж къде е истината
                              http://www.dnes.bg/article.php?id=61189
                              ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                                Първоначално изпратено от Happy68
                                Първоначално изпратено от koko
                                аз пък забелязах едно от любимите моделчета на Коко и съм дълга в еврото от 1.25 30 стоп 1.2470
                                Хехе

Аз съм лимитирал къса 1.2560 и стоп 1.2595 търся 1.2340
                                може би трябваше да изчакам да затвори бара на Н1 за да отиграя 2Б-то но лимита за бай го сложих снощи и се е изпълнил.най вероятно ще се хеджирам и долу на 1.23 може да завартя хеджа.незнам каквото дойде .
                                ако слезне под 2490 мисля, че може въобще да излезеш.
                                играя 2Б модел на Н1 + бул.прилеп. На 2Б-то стопа му е на 1.2470 по принцип а на прилепа бай зоната му е чак до 1.2453.ако пандне под нивото което ти спомена ще се хеджирам за да проверя и нивото на прилепа,НЯМАМ СТОП.
                                Сандо, много сложно Успех все пак!
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X