IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....хубав пробив на 1.26 ще е оптимизъм за мен

.......разбирасе Dow е съдника, които май изглежда добре за сега

.....късмет

Коментар

• koko аз с теорията на Gartley не съм особено запознат.Мисля обаче,че в момента се намираме в някакво b съдейки по price action-а.Ако бием надолу виждам цел 2365/85 зоната.

Коментар

• swifter, kritelin,

Брей как ги разбирате тия вълни... (грешно/вярно, трябва/не трябва). Евала!!!

Коментар

• според мен пробив под седмичния реиндж ще има надявам се да е тази седмица наи вероятно утре имаики предвид че сме в низходящ тренд и всяко по сериозноооо движение нагоре е туширано съм за надолу а след колко врътки кои знае )
          Pip master

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Крити на 2430 съм лимитирал покупка със стоп 2360 и цел 2840 ко шъ каиш

http://golohoro.hit.bg/ed
              Кокич не ми се отваря линка ?

Коментар

• Крити на 2430 съм лимитирал покупка със стоп 2360 и цел 2840 ко шъ каиш

http://golohoro.hit.bg/ed

Коментар

• swifter това си е ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    swifter представеното броене,че е грешно е грешно,но Форексов е напълно прав - всяко движение отразено на графиката си е реално и оказва влияние.
                    За грешното броене е ясно. Че движението оказва влияние за представата на трейдърите също не споря. Това което казах е, че образуването на модели се изкривява от ударни поръчки като тази, заради ускорението от големината и стоп и лимит поръчките над нея.

Коментар

• Колеги кво мислите за Дау?
                      Пое ли си славния път надолу или е рано да се каже и къде евентуално може да си почине малко?
                      Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

swifter представеното броене,че е грешно е грешно,но Форексов е напълно прав - всяко движение отразено на графиката си е реално и оказва влияние.

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от swifter
                          Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                          Първоначално изпратено от MAXO
                          http://maxoforex.com/Charts/eurusd_37.gif
                          Брато, не че нещо, но не можеш да отчиташ някакъв спекулативен импулс за Ц вълна - това, че РЦБ или някой голям е изсипал няколко млрд. нагоре и после някой друг надолу няма нищо общо с цялостната нагласа на пазара. А и отделно в този импулс се включват редица стопове за по-малко от час (каква вълна?!). Поздрави.
                          Мухахаха! Значи тоя импулс от вчера е несъществуващ и трябва да се игнорира? Истинския пазар е бил по-надолу, но лошите руснаци са се изправили срещу великите вълни, които винаги познават.
                          Хаха, не ме разсмивай моля те. Отвори си букварите и попрочети малко за образуване на вълни. Много добре ме разбра -- пазара винаги е прав, както и в случая, но да се мачват вълни с кендъл на едночасова графика си е чисто нагласяне.
                          Разбрах те, но ти май не ме разбра ... щом това движение съществува, трябва да се означи някак. Няма такова нещо като "измислени движения" и любимото на форума "фалшив пробив". Всички пробиви са истински
                          The government solution to a problem is usually as bad as the problem.
                          Milton Friedman

Коментар

• Коко при теб по графиките виждаш ли
                            една нива възможна на около 1.2750 ???????????
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Що вече си мисля , че сценария ще е като вчера
                              Еххх само да знаех къде да му резна главата накъсо

П.П.То докато го напиша и те му отрезали главата на еврото
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                                Първоначално изпратено от MAXO
                                http://maxoforex.com/Charts/eurusd_37.gif
                                Брато, не че нещо, но не можеш да отчиташ някакъв спекулативен импулс за Ц вълна - това, че РЦБ или някой голям е изсипал няколко млрд. нагоре и после някой друг надолу няма нищо общо с цялостната нагласа на пазара. А и отделно в този импулс се включват редица стопове за по-малко от час (каква вълна?!). Поздрави.
                                Мухахаха! Значи тоя импулс от вчера е несъществуващ и трябва да се игнорира? Истинския пазар е бил по-надолу, но лошите руснаци са се изправили срещу великите вълни, които винаги познават.
                                Хаха, не ме разсмивай моля те. Отвори си букварите и попрочети малко за образуване на вълни. Много добре ме разбра -- пазара винаги е прав, както и в случая, но да се мачват вълни с кендъл на едночасова графика си е чисто нагласяне.

Коментар

Working...
                                X