If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
koko аз с теорията на Gartley не съм особено запознат.Мисля обаче,че в момента се намираме в някакво b съдейки по price action-а.Ако бием надолу виждам цел 2365/85 зоната.
според мен пробив под седмичния реиндж ще има надявам се да е тази седмица наи вероятно утре имаики предвид че сме в низходящ тренд и всяко по сериозноооо движение нагоре е туширано съм за надолу а след колко врътки кои знае )
swifter представеното броене,че е грешно е грешно,но Форексов е напълно прав - всяко движение отразено на графиката си е реално и оказва влияние.
За грешното броене е ясно. Че движението оказва влияние за представата на трейдърите също не споря. Това което казах е, че образуването на модели се изкривява от ударни поръчки като тази, заради ускорението от големината и стоп и лимит поръчките над нея.
Брато, не че нещо, но не можеш да отчиташ някакъв спекулативен импулс за Ц вълна - това, че РЦБ или някой голям е изсипал няколко млрд. нагоре и после някой друг надолу няма нищо общо с цялостната нагласа на пазара. А и отделно в този импулс се включват редица стопове за по-малко от час (каква вълна?!). Поздрави.
Мухахаха! Значи тоя импулс от вчера е несъществуващ и трябва да се игнорира? Истинския пазар е бил по-надолу, но лошите руснаци са се изправили срещу великите вълни, които винаги познават.
Хаха, не ме разсмивай моля те. Отвори си букварите и попрочети малко за образуване на вълни. Много добре ме разбра -- пазара винаги е прав, както и в случая, но да се мачват вълни с кендъл на едночасова графика си е чисто нагласяне.
Разбрах те, но ти май не ме разбра ... щом това движение съществува, трябва да се означи някак. Няма такова нещо като "измислени движения" и любимото на форума "фалшив пробив". Всички пробиви са истински
The government solution to a problem is usually as bad as the problem.
Milton Friedman
Брато, не че нещо, но не можеш да отчиташ някакъв спекулативен импулс за Ц вълна - това, че РЦБ или някой голям е изсипал няколко млрд. нагоре и после някой друг надолу няма нищо общо с цялостната нагласа на пазара. А и отделно в този импулс се включват редица стопове за по-малко от час (каква вълна?!). Поздрави.
Мухахаха! Значи тоя импулс от вчера е несъществуващ и трябва да се игнорира? Истинския пазар е бил по-надолу, но лошите руснаци са се изправили срещу великите вълни, които винаги познават.
Хаха, не ме разсмивай моля те. Отвори си букварите и попрочети малко за образуване на вълни. Много добре ме разбра -- пазара винаги е прав, както и в случая, но да се мачват вълни с кендъл на едночасова графика си е чисто нагласяне.
Коментар