If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво не му харесваш на президента им ! Обама има много ценно качество за Европа - не е злобар , по начало не е злобар. Нямаш си на идея колко е добро това за Европа понеже Хилъри е доста резервирана и студено се държаха в отношенията си с ЕС , при Обама няма да е така..поне лично Обама. не е такъв като човек.Може да се каже че са си избрали страхотен президент. Гадно е че се случват тези неща с тази криза , но то е защото когато пазарите пак излизаха от релси и еврото галопираше а петрола стигна убийствените 150 долара пак изтръпвахме или твърдиш че ни беше спокойничко и бяхме уверени в бъдещето и най вече че Кремиковци ще работи.
Те си го назначиха ! Може да е симпатичен , но от него нищо не зависи - кукла на конци е !
Какво не му харесваш на президента им ! Обама има много ценно качество за Европа - не е злобар , по начало не е злобар. Нямаш си на идея колко е добро това за Европа понеже Хилъри е доста резервирана и студено се държаха в отношенията си с ЕС , при Обама няма да е така..поне лично Обама. не е такъв като човек.Може да се каже че са си избрали страхотен президент. Гадно е че се случват тези неща с тази криза , но то е защото когато пазарите пак излизаха от релси и еврото галопираше а петрола стигна убийствените 150 долара пак изтръпвахме или твърдиш че ни беше спокойничко и бяхме уверени в бъдещето и най вече че Кремиковци ще работи.
Ами да затвориха на толкова на колкото решиха ! Тия хора са пълни говеда !!!
После няма за какво да се чудим , че натресоха на света такава рецесия !
Обърнаха пазара на електронна игра ! Нагласят си новините , нагласят си индексите , нагласят си курсовете ! Абсолютна негърска работа - глупаво и безотговорно ! Сещате ли се другата седмица азиатската сесия и европейската какви спадове ще регистрират ? Защото в природата нищо не се губи и когато някои печели с мошеничество и измама , някой друг трябва да загуби ! И това ще бъдат честните азиатци и европейци , където все още има свободен пазар !
Не ви ли прави впечатление , че всички големи движения и назъбени шипове са по време на американската сесия ? По другото време пазара е доста по приятен за гледане и спазва някаква логика ! Пфу !
Ти вярваш ли че ФЕД наливат пари , ако ФЕД бяха налели да бяхме минали 10к. за 5 минути. Той Бернанке е пазарен тип и откровенно е скаран с тези работи на него му дай балон да пукне.
Не се излагай... Естествено че наливат и още как... Целта не е да се закара до 10 хил. и да позволят на хората да разтоварят! Целта е да ги накарат да купуват.
Това развитие ме устройва но дали наистина смятат че някой ще им повярва?!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ти вярваш ли че ФЕД наливат пари , ако ФЕД бяха налели да бяхме минали 10к. за 5 минути. Той Бернанке е пазарен тип и откровенно е скаран с тези работи на него му дай балон да пукне.
Тия покачвания при евро/долар и при кросовете на йената са фалшиви и в неделя ще отвори с големи гапове надолу ! Не е препоръка , но си правете сметката добре какви позиции оставяте отворени , защото брокерите не признават стоповете в такива случаи !!!
Дай поне една причина, по която да се уверим, че гаповете ще са надолу или на тебе така ти се иска!
Вие действително ли вярвате , че тези движения в момента са пазарни ?
В момента пазара е нисколиквиден и ФЕД използва момента , за да налива пари и предизвиква изкуствено покачване ! Не знам що за тъпанари работят в тази организация и какво целят , но като видях кой си назначиха за президент , вече нищо не ме учудва ! А ДАУ и над 10 000 да затвори , ако другата седмица има свободна търговия с нормални субекти би трябвало да падне поне до 6500 !
Аз в момента нямам отворени позиции , но се дразня , че се погазват принципите на свободния пазар ! А на който печели от това - Честито !
By Eric Martin Nov. 21 (Bloomberg) -- US stocks rose after NBC News reported that President-elect Barack Obama will name New York Federal Reserve Bank President Timothy Geithner to head the Treasury.
Хайде guantanamo, усмихни се - дойде и твоето време.
Започна да се появава наченка на усмивка
Споко, нали ти казах. Ако се научиш да чакаш и премахнеш чувствата - изобщо ще забравиш минорните дни. Трябва, обаче, да се научиш да бъдеш и мечка. и тогава само ще въртиш палачинката... бик - мечка.
Опитвам се да ги премахна колкото мога
Аз съм си бик и мечка, нооо, нещо не улучвам винаги правилните посоки
По-точно, избързвам
Сега се записах на курсове по готвене на палачинки и се надявам, че съвсем скоро ще съм по-добър с палачинките
Мани ти курсовете, работата е в тигана. Сега съм сигурен, че обзет от оптимизъм, ще оставиш дългите ДАУ за другата седмица. Може и да се окажеш прав, но аз ще ги затворя, точно защото нямам чувства.
Поздрави и хубав уикенд на всички.
Хайде guantanamo, усмихни се - дойде и твоето време.
Започна да се появава наченка на усмивка
Споко, нали ти казах. Ако се научиш да чакаш и премахнеш чувствата - изобщо ще забравиш минорните дни. Трябва, обаче, да се научиш да бъдеш и мечка. и тогава само ще въртиш палачинката... бик - мечка.
Опитвам се да ги премахна колкото мога
Аз съм си бик и мечка, нооо, нещо не улучвам винаги правилните посоки
По-точно, избързвам
Сега се записах на курсове по готвене на палачинки и се надявам, че съвсем скоро ще съм по-добър с палачинките
Мани ти курсовете, работата е в тигана. Сега съм сигурен, че обзет от оптимизъм, ще оставиш дългите ДАУ за другата седмица. Може и да се окажеш прав, но аз ще ги затворя, точно защото нямам чувства.
Поздрави и хубав уикенд на всички.
Тия покачвания при евро/долар и при кросовете на йената са фалшиви и в неделя ще отвори с големи гапове надолу ! Не е препоръка , но си правете сметката добре какви позиции оставяте отворени , защото брокерите не признават стоповете в такива случаи !!!
Ако дау затвори над 8000(както вероятно ще стане), ще има гапове, но познай в коя посока
пп
Т.е. азиатците ще довършат работат на щатите
Според мене злото ще ви ориентира в посоката на гаповете.
Ако дау затвори над 8000(както вероятно ще стане), ще има гапове, но познай в коя посока
Дай поне една причина, по която да се уверим, че гаповете ще са надолу или на тебе така ти се иска!
Коментар