IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре бря кире ще те послушам и си купих юро за 2880 ама само да не се качи дъ знайш ми дължиш 14 пипа

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      koko ако качим до 2880 и паднем мацд няма да може да издуе хубаво за Е-то..това само ме притеснява.Иначе аз днеска ще почивам,че не ми се търгва вътре във фигурата.Единствено ако стигнем нивата,които казах ще пробвам къса.
      много правилно . според мен днес ще имаме фалшове яко . имаме си силни данни в 15:30 по време на които ще се манипулира пазара . определно съм за тест на 1.30-3250 зоната . според мен имаме много стабилни селове там които няма да дадат на пазара да прескочи 1.3250 . възможно е обаче да са си напълнили кошницата при онзи импулс ония ден и сега въобще да не стигнем там ами направо да се изпомпаме за прихо нивото 1.20
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

koko ако качим до 2880 и паднем мацд няма да може да издуе хубаво за Е-то..това само ме притеснява.Иначе аз днеска ще почивам,че не ми се търгва вътре във фигурата.Единствено ако стигнем нивата,които казах ще пробвам къса.
        Крити погледнато грубо си прав - може да търсим сега Е - ако това е скрита дивергенция - щот юрото не успя да направи ново дъно а макадаката направи - но ССИ ми отрича скрита дивергенция - незнам ще видим

Коментар

• koko ако качим до 2880 и паднем мацд няма да може да издуе хубаво за Е-то..това само ме притеснява.Иначе аз днеска ще почивам,че не ми се търгва вътре във фигурата.Единствено ако стигнем нивата,които казах ще пробвам къса.

Коментар

Имайте едно на ум да не се окаже този триъгълник обръщащ.Не ми се вярва за сега,но все пак сме влезли в него в 3ки и като нищо може да ни прати за 1.36/1.37

За сега виждам покачване до към 2990/3010 и там ще търся къси с цел 1.19 или при евентуално доказване на триъгълника като обръщащ дълги с цел 1.36
            Аз ще се опитам да ти попреча - взел съм бухалката и на 2880 ще го бия по картуната юрото, крити виждам още едно слизане към 2660 - ако бием под 26 то тогава виждам на масата 2350 ако 26 стиска хода 1.35-1.36 за който говориш

Коментар

• Имайте едно на ум да не се окаже този триъгълник обръщащ.Не ми се вярва за сега,но все пак сме влезли в него в 3ки и като нищо може да ни прати за 1.36/1.37

За сега виждам покачване до към 2990/3010 и там ще търся къси с цел 1.19 или при евентуално доказване на триъгълника като обръщащ дълги с цел 1.36

Коментар

• слагам си едно бай стоп 1.2863 стоп 1.2833 т.п 1.2963 . да видиме какво ще се случи .

Коментар

• При евро/долар се забелязва триъгълник на 4 часовата графика . като е пред пробиване защото вътрешната му структура е изградена . границите са 1.26 или 1.3050 . лично моето мнение е че ще имаме фалш брейк нагоре и след това пробив надолу и изпълнение на таргета на триъгълника около 1.16-1.17 . нека видим , може и да остане за следващата седмица този екшън .

Коментар

• не е лошо да се следи паунд /йена , над 160 може да се купи със цел 175-178 , като стопа обече ще трябва да бъде поне 5 фигури . даже 10 . като после може да се поставят бай лимити на 159.10 , 158.10 , 157.10 156.10 . и стоп на всичко под дъното при 150.20 .

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
                      Първоначално изпратено от FXLooSeR
                      Последен опит за финт за днес
                      Продадох Еур/Ауд @ 1.9270 ..
                      Мисля някъде до към 1.8950 че има ход .
                      Стоп на 0 на снощния финт и добавка късо от 1.9180
                      Стопове на 0 и на двете и чакам сега надолу до около 1.8750 там са ми и лимитите на двете . И след това нагоре над 1.95 . Ако ми удари нулевите стопове сценарият за надолу отпада .

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                        Ехе квото ми наскачахте всички Баси ужаса .Само че аз няма да се подведа като оня ден и да избързвам да я затварям дългата си позиция .Вие не гледате ли кво става по борсите бе ахмаци (на шега де ) Мисля че те ще помагат на еврото до 1,3 и там ще се реши .Аз обаче ще внимавам около 1,29 от там според мен може да започне заключителната част на мойто Ц
                        според мен евро/долар ще качи до широката селл зона 1.30-32 . според мен пазара ще иде на 1.20 , но преди това ще иде там , възможно е и да оберат над 1.3250 малко но за малко . така че мойто предложение е селл лимити 1.30 , 1.3050 , 1.31 и 1.3150-80 . от там би следвало да тръгнем . ако ли не на 1.3260 бай стоп за хеджиране на позицията и се чисти хеджа при ситуиране на връх , над върха пак поставяте хедж и така докато не тръгнем за 1.20 . да видим дали ще съм прав

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                          Първоначално изпратено от Georgi_
                          Добро Утро и от мене !
                          добра възможност ми изглежда да се скъсява евро/долар от тука, така че един сел 1.2801 стоп на 1.2930
                          Приятен ден
                          Добър ден, какв цел оправдава толкова дълбок стоп.
                          е там малко по надолу виж има 1 линкче под идейка за евр/дол.
                          на лявата графика ще видиш къде е предишния връх 1.2930 нивото
                          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Ехе квото ми наскачахте всички Баси ужаса .Само че аз няма да се подведа като оня ден и да избързвам да я затварям дългата си позиция .Вие не гледате ли кво става по борсите бе ахмаци (на шега де ) Мисля че те ще помагат на еврото до 1,3 и там ще се реши .Аз обаче ще внимавам около 1,29 от там според мен може да започне заключителната част на мойто Ц

Коментар

• Абе greedy

Да те питам освен че утрепваш форума с това произведение на изкуството,какво друго ни показваш?Несериозна работа.Аз виждам че те е натиснала неква фобия и нищо друго.Като ще плескаш такива билбордове то поне да има смисъл .
                              Нещо съм станал с газъ нагоре ама слагайте линкове моля.
                              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi_
                                Добро Утро и от мене !
                                добра възможност ми изглежда да се скъсява евро/долар от тука, така че един сел 1.2801 стоп на 1.2930
                                Приятен ден
                                Добър ден, какв цел оправдава толкова дълбок стоп.

Коментар

Working...
                                X