Добре бря кире ще те послушам и си купих юро за 2880 ама само да не се качи дъ знайш ми дължиш 14 пипа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.20
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinkoko ако качим до 2880 и паднем мацд няма да може да издуе хубаво за Е-то..това само ме притеснява.Иначе аз днеска ще почивам,че не ми се търгва вътре във фигурата.Единствено ако стигнем нивата,които казах ще пробвам къса.Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinkoko ако качим до 2880 и паднем мацд няма да може да издуе хубаво за Е-то..това само ме притеснява.Иначе аз днеска ще почивам,че не ми се търгва вътре във фигурата.Единствено ако стигнем нивата,които казах ще пробвам къса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinИмайте едно на ум да не се окаже този триъгълник обръщащ.Не ми се вярва за сега,но все пак сме влезли в него в 3ки и като нищо може да ни прати за 1.36/1.37
За сега виждам покачване до към 2990/3010 и там ще търся къси с цел 1.19 или при евентуално доказване на триъгълника като обръщащ дълги с цел 1.36
Коментар
-
Имайте едно на ум да не се окаже този триъгълник обръщащ.Не ми се вярва за сега,но все пак сме влезли в него в 3ки и като нищо може да ни прати за 1.36/1.37
За сега виждам покачване до към 2990/3010 и там ще търся къси с цел 1.19 или при евентуално доказване на триъгълника като обръщащ дълги с цел 1.36
Коментар
-
При евро/долар се забелязва триъгълник на 4 часовата графика . като е пред пробиване защото вътрешната му структура е изградена . границите са 1.26 или 1.3050 . лично моето мнение е че ще имаме фалш брейк нагоре и след това пробив надолу и изпълнение на таргета на триъгълника около 1.16-1.17 . нека видим , може и да остане за следващата седмица този екшън .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
не е лошо да се следи паунд /йена , над 160 може да се купи със цел 175-178 , като стопа обече ще трябва да бъде поне 5 фигури . даже 10 . като после може да се поставят бай лимити на 159.10 , 158.10 , 157.10 156.10 . и стоп на всичко под дъното при 150.20 .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от FXLooSeRПървоначално изпратено от FXLooSeRПоследен опит за финт за днес
Продадох Еур/Ауд @ 1.9270 ..
Мисля някъде до към 1.8950 че има ход .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemЕхе квото ми наскачахте всичкиБаси ужаса .Само че аз няма да се подведа като оня ден и да избързвам да я затварям дългата си позиция .Вие не гледате ли кво става по борсите бе ахмаци (на шега де )
Мисля че те ще помагат на еврото до 1,3 и там ще се реши .Аз обаче ще внимавам около 1,29 от там според мен може да започне заключителната част на мойто Ц
поздравиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от IblisПървоначално изпратено от Georgi_Добро Утро и от мене !
добра възможност ми изглежда да се скъсява евро/долар от тука, така че един сел 1.2801 стоп на 1.2930
Приятен ден
на лявата графика ще видиш къде е предишния връх 1.2930 нивотоНе е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Ехе квото ми наскачахте всичкиБаси ужаса .Само че аз няма да се подведа като оня ден и да избързвам да я затварям дългата си позиция .Вие не гледате ли кво става по борсите бе ахмаци (на шега де )
Мисля че те ще помагат на еврото до 1,3 и там ще се реши .Аз обаче ще внимавам около 1,29 от там според мен може да започне заключителната част на мойто Ц
Коментар
-
Абе greedy
Да те питам освен че утрепваш форума с това произведение на изкуството,какво друго ни показваш?Несериозна работа.Аз виждам че те е натиснала неква фобия и нищо друго.Като ще плескаш такива билбордове то поне да има смисъл .
Нещо съм станал с газъ нагоре ама слагайте линкове моля.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
Коментар