IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ManUtd
    Първоначално изпратено от koko
    Първоначално изпратено от kazelina
    продажба на EUR/USD на ниво 1.2915 цел 1.27+
    Ти си опортюнист - аз баш от там съм дълъг за 1.37000 първа цел
    Кокич, не се предавай пред моментните неуспехи, "където е текло, пак ще тече". :-)
    IMHO, и двамата ще го отнесете, като стопа на коко под дъното 1.2850 е неизбежен, а казелина понеже няма стоп (което винаги е хитра тактика :-)) може и да мине на косъм при текущия ъп към 1.3030. Ако обаче казелина е фулмакс от 1.2915, значи първо той отлита, после дъното на коко.
    ----------------------------
    Berbo count: 9
    We'll Keep the Red Flags Flying High
    Ееееее утре имам рожден ден - даже след малко отивам в горди сини планини - те такива подаръци ли ми желаеш - е ако стопът ми 2800 падне поне това не е 2 а остава само В от мечият сценарии

Коментар

• съжалявам ама съм зле с английския

Коментар

• позициите ми не са повече от 10% от сметката ми

Коментар

• Първоначално изпратено от kazelina
          разясни ми думата опортюнист
          http://www.websters-online-dictionar...portunist.html

Коментар

аз продадох и USD/BGN на 1.511210 за компенсация
            с две думи едно голямо говно си направил и само ще плаща6 спред и лихви
            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Гледам от 9.01.2009 до сега цвета на дневните свещи в eur/usd и usd/jpy е един и същ.Некой маг ще обясни ли фокуса ?Мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Първоначално изпратено от kazelina
                Ти си опортюнист - аз баш от там съм дълъг за 1.37000 първа цел
                Кокич, не се предавай пред моментните неуспехи, "където е текло, пак ще тече". :-)
                IMHO, и двамата ще го отнесете, като стопа на коко под дъното 1.2850 е неизбежен, а казелина понеже няма стоп (което винаги е хитра тактика :-)) може и да мине на косъм при текущия ъп към 1.3030. Ако обаче казелина е фулмакс от 1.2915, значи първо той отлита, после дъното на коко.

Коментар

• разясни ми думата опортюнист

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                    Боко,забрави за 1,50 при Еуро/$-просто няма да стане и се съсредоточи за надолу! Ако продължаваш да проповядваш за 1,50 , ще ти предложа облог-аз казвам 1,10 преди 1,50! Кво ша кажеш,а?
                    100УСД

Коментар

• аз продадох и USD/BGN на 1.511210 за компенсация

Коментар

Ти си опортюнист - аз баш от там съм дълъг за 1.37000 първа цел - и сига кво си мислиш - тоя балък коко от началото на годината нещо е все на червено и все така ще е, не се коси коко е тук от близо кога и форума и ще пребъде във вековете - и на моята улица ще изгрее слънце, надявам се скоро - сега сериозно - от началото на годината съм нето малко над 11% минус което си е кофти и ако ми падне и тоя стоп ще намаля риска което също е кофти - ако паднем под 2800 то тогава отпада 2 и остава само сценарий В - стига да не стане с имп, ако лижем битият тренд от 60 лошо нема и това да падне, ако обаче влезнем в старият тренд може и да се замисля дали да не се откажа от късите - но за сега ЛОНГ ФОрЕВЪр

Коментар

• Йосифчо, май в Делтата съвсем сте го закъсали за клиенти, щом така евтино ги рекламираш през ден, през два :roll:
                          The government solution to a problem is usually as bad as the problem.
                          Milton Friedman

Коментар

• нямам стоп

Коментар

Бързаш, ще те изтрещи следващата вълна на корекцията до 1.3030.
                              Стопът ти къде е?

Коментар

• продажба на EUR/USD на ниво 1.2915 цел 1.27+

Коментар

Working...
                                X