If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Странно ми изглежда , че човек в твоето положение се заяжда с мен ? Ако си сменим местата аз дори не бих те забелязъл , ако изобщо си направя труда да пиша или чета по форуми ! Какво имам предвид :
Ти явно не работиш , спиш до обяд , пари имаш бол ( откъде и как не е моя работа , но със сигурност не са спечелени с пот на челото ) !
Аз се трепя денонощно и едва свързвам двата края , защото попаднах да неподходящо място в неподходящ момент ! Но се боря и няма да се откажа !
Напълно е възможно някога да ни се разменят местата - Съдбата обича разнообразието ! Опичай си акъла ,защото аз няма какво да губя , докато ти имаш и много ще те заболи , ако паднеш от твоята позиция !
Не ти го пожелавам , но в моменти на застрашеност си спомни думите ми!Успех!
И намери своята идентичност , не се крий зад измислени или реални кумири !
Иво, ще си позволя да отговоря, макар че поста ти да е до друг участник.
Самото ти отношение към хора търгуващи на валутния пазар кара дори и емоционални инвалиди като мен да се ядосват. Какво означава "Явно не работиш"? Мисълта ти, че форекса не е работа те прави аутсайдер в него. Ти правиш парите си с "пот на челото". Без да го приемаш конкретно за теб, но според мен, който няма много зад челото си, трябва да прави парите с пот на челото. Не знам за другите, но поне аз съм в темата, защото ми е писнало седенето пред компютъра и постоянното егоистично печелене на пари. Затова и от време на време влизам в промоция и съобщавам сделки или казвам идеи за такива. Няма смисъл да ме убеждаваш, че ако си разменим местата, аз ще бъда нищо за теб. Знам го - това е характерна черта за сноба.
Относно дали форекса е работа и дали спя до обяд или докогато си поискам - погледни ми постовете от тази нощ. Според теб работил ли съм, разбираш ли от тях "откъде са ми парите" и имам ли право да спя колкото душа ми иска? Друг е въпросът, дали и ако ти си бил буден щеше да направиш пари. Това е нещо, върху което трябва да се замислиш, а не да сиромахомилстваш.
Хайде със здраве и поне не пречи на останалите.
Добрийй ден
Влезнала ми е песъчинка в окото и се чудя как да я извадя Какво ли не правих много ми е дискомфортно
Както и да е
Абре Бгг-ред австралиец евро дали не се мъти нещо за нагоре влезнах преди малко дълги 1.9751 на 4 ч е много стеснен болинджера мМА-тат са пресечени РСИ и над 50 ? ама бах ли го
ССтоилов имаш ли идея наякъква на где е кенгурото ???? щот на дейлито е за надолу ????
Сега отивам на пазар и да купувам библиотека
Боре извади го веднага това нещо от окото , ако можеш.
Не можеш ли да се справиш сам иди веднага на лекар!!!
С товя шега не бива.
Не питай старило , а патило
АВСТРАЛИЕЦО ми е мътен много напоследък.
Аз след като разтоварих късите на 1.88 и не съм
го играл почти.
Причината е , че не ми е ясно много много.
Фундамента е за сриване на таз валута.
Твърде много икономика им разчита на износа на суровини.
Сега тез неща не са много актуални , защото
никои не ги ручи!!!
Та ме е страх да му влизам на късо .
Гледай АВСТРАЛИЕЦО/долар за ориентация!!!
Успех !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
bgg_red моята позиция същто е къса от 122.7950
според новините британците ги чакат пак лоши новини
така че смятам че можем да видим едно 120.+
Те оттам лошите новини са много и от много отдавна.
Още преди 2 години почнаха да си затварят кръчмите,
защото скъпо им идвало и пиячката от суперите взели да купуват.
Та още тогава беше ясно кво ги чака.
Днеска четох някъде , че на ден губят по около
2 500 работни места.
Местя таргета надоле постоянно
Сега ще го местя на 120.15 след писанията тук
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Бре, това момче IVO_ e навсякъде. Тъкмо се огледах и терена ми се стори чист, а той изскокна от небитието.
Отивам в хола да изгледам някой трилър.
Странно ми изглежда , че човек в твоето положение се заяжда с мен ? Ако си сменим местата аз дори не бих те забелязъл , ако изобщо си направя труда да пиша или чета по форуми ! Какво имам предвид :
Ти явно не работиш , спиш до обяд , пари имаш бол ( откъде и как не е моя работа , но със сигурност не са спечелени с пот на челото ) !
Аз се трепя денонощно и едва свързвам двата края , защото попаднах да неподходящо място в неподходящ момент ! Но се боря и няма да се откажа !
Напълно е възможно някога да ни се разменят местата - Съдбата обича разнообразието ! Опичай си акъла ,защото аз няма какво да губя , докато ти имаш и много ще те заболи , ако паднеш от твоята позиция !
Не ти го пожелавам , но в моменти на застрашеност си спомни думите ми!Успех!
И намери своята идентичност , не се крий зад измислени или реални кумири !
Добрийй ден
Влезнала ми е песъчинка в окото и се чудя как да я извадя Какво ли не правих много ми е дискомфортно
Както и да е
Абре Бгг-ред австралиец евро дали не се мъти нещо за нагоре влезнах преди малко дълги 1.9751 на 4 ч е много стеснен болинджера мМА-тат са пресечени РСИ и над 50 ? ама бах ли го
ССтоилов имаш ли идея наякъква на где е кенгурото ???? щот на дейлито е за надолу ????
Сега отивам на пазар и да купувам библиотека
Коментар