IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еххххх Бре !!!
    И един месец не издържахте без да се карате и дърляте
    Абре наред ли сте май всичките си играете на КОЙ Е ПО_ПО -НАЙ
    Споко светът е шарен всеки да прави каквото си иска - ,е разбира се без да пречи на другите
    пс
    Аз с дългия австралиец а, а да го хапна ама за сега оцелява
    По едни време бях на + 140 пипоня ама пуста алчност гледам сега 20 пък дори и 8
    Ей сега докато пиша и се пъне нещо нагоре купих го на 1,9751 по рано днес , дано да ходи нагоре ако не здраве да е
    Хайде стига сте се дърляли
    Поздрави, здраве , успех и пипон на всичкото тръдър и псевдо тръдър !!!
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      С риск да ме опровергае Пазара, ще напиша долното:
      Бг-ред, четири са най-вредните неща при форекса: алчност, страх, нетърпеливост и липса на увереност. Ти си показал последните три със затварянето на позицията. Успокояващото за тебе е, че не си сам. Затова и след излизането на петролните запаси и при липса на импулс надолу, доста ритейлъри си затвориха късите евро/долар. Това беше и импулса до 1.2985. Не съм с впечатлението, че си скалпер и затова не разбирам причините за "изчакване" на чакането ти.
      Поздрави.
      Все пак какво е твоето мнение , ще го има този импулс надолу или не ?

Коментар

• Първоначално изпратено от мечката - беглец
        И какво толкова, като си се научил да натсикаш 3 бутона на 2 платформи, много ли е сложно, за да ти храни самочувствието.
        (само не на мен тези, врели - некипели)
        За да си спокоен, ще ти споделя, че коментара беше предизвикан от увереноистта, в тезата на Юнайтед, че днес сме щели да видим 1,33 е/усд
        Теб въобще не те знам откъде изникна.Тъй като финансовите пазари са много лесни и се свеждат до щракане с бутона, затова има толкова много печеливши.
        Истината е, че Форекса наистина е лесен, но за много малко хора.
        Гледам, че се опитваш да коментираш успеваемостта ми.
        1. Относно днешния ми коментар за евро/долар -
        Не погрешимият ми трейдърски нюх вика, че днеска е ден за покупки по мейджърите, ама корекциите в кабела и еврто са леко притеснително дълбоки.
        Заради тая работа трябва да се приложи тънка толтекска хитрост, или както викаше Блякадър-а, трейдъра трябва да има "a cunning plan".
        Та тоя коварен план се състои в купуване на Е/д, не на кабел и то не сега, ами над 1.3035 и ке гоним 1.3350.
        Ясно си личи "увереността" ми. Не виждам какво има да се коментира.
        2. Това което си цитирала :
        Хайде бе момци, няма ли никой на паважа?
        Еврото обърна, нали го чекахте всите, давайте го дълги, вземете мангите на брокерите.
        е просто снощния пиянски ентусиазъм, базиран на факта, че еврото наистина обърна, което ти ще разбереш по-късно във времето.
        3. Снощи при импулса на кабела и при 1.3730-40 писах че е брутално за купуване и даде 300 пипа за два часа. Не го трейднах защото фирках.
        4.От петък следобед скъсявах кабела в 1.49 за 1.35 и в събота го коментирах с Крити в една друга тема.
        5. Късите ги затворих едва снощи СЛЕД ревърса на 1.3620, на 1.3663 :-), и го споделих след няколко минути тук.
        Пуснато на: 19:14:35 ч.
        ... Бербо вече няма къси.
        Благодаря си на късмета и ви пожелавам и на вас подобен.
        Не виждам какъв ти е проблема. Ако не ти допада стила ми на писане, трейдване, анализиране или каквото и да е, просто ме игнорирай.

Анон, извинявам се че си въвлечен в тая тъпа дискусия с Иво по моя вина.

Изчезвам.
        Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
          Първоначално изпратено от anon6706
          Първоначално изпратено от bgg_red
          Влезнах преди малко късо евро от 1.2942.
          Идейката ми е да се търсят нуива от около 1.2840.
          Аnon6706 какъв е шанса сега за 1.2840 ??????
          Голям, но нека първо видим петролните запаси днес.
          Ако требе да излезнат големи запасите,
          то аз никво съмнение нямам , че големи ще са.
          Да, но трябва тригър за сериозно движение. Хаузингът днес подкрепи това и запасите биха отпушили свободното падане.
          След петролните запаси, според мен, са изпълнени всички условия за ход под 1.2840 при евро/долар.
          Успех.
          Моите къси евра ги затворих на 10-тина пипа плюс
          Изчаках си чакането за това 1.2840............
          Златото не ми харесва , че движи нагоре...
          То и затова затворих късите евра де
          С риск да ме опровергае Пазара, ще напиша долното:
          Бг-ред, четири са най-вредните неща при форекса: алчност, страх, нетърпеливост и липса на увереност. Ти си показал последните три със затварянето на позицията. Успокояващото за тебе е, че не си сам. Затова и след излизането на петролните запаси и при липса на импулс надолу, доста ритейлъри си затвориха късите евро/долар. Това беше и импулса до 1.2985. Не съм с впечатлението, че си скалпер и затова не разбирам причините за "изчакване" на чакането ти.
          Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
            Ето го и импулса за скъсяване от 1.2980 и да видим какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
              Първоначално изпратено от IVO_
              Продължаваш да демонстрираш "сивото" си вещество. А не си ли просто един нискоквалифициран за форекса индивид?

П.П. Освен това - създал си си тема за плюене по форекса. Що не вземеш да се разкараш оттук? Нито си забавен, нито си квалифициран (както вече споменах), за да пишеш тук. Като си загубил пари на валутните пазари, никой не ти е виновен.
              Секретарке това не ти влиза в задълженията , ходи да изчистиш обувките на твоя гуру с мен не се заяждай ! Като ти е толкова много сивото вещество си направи един сайт и си бъркайте по дупките там с другите дечица ! Не се закачай с батковците !
              Написаното от теб е типичен пример на ПРОЛЕТАРСКО и РОБСКО мислене. Това, че споделям мнение на друг човек от форума го прави мой гуру? А бе ти изобщо в ред ли си? И как точно се потиш днес, след като висиш по форумите? Ние ли сме ти клиентите?
              Като пишеш нещо , после четеш ли го ? Знаеш ли смисъла на думите в първото си изречение ? А второто ти изречение дори няма смисъл ! Явно съм познал , че си непълнолетен хлапак , но защо не излезеш навън да гониш мометата , аз на твойта възраст само това правех ! Ако бях психиатър със сигурност щяхте да сте ми клиенти , но не съм !
              Това, че не откриваш смисъл в нещо, не означава, че то е лишено от смисъл. Отново се изказваш от последна инстанция, както и за форекса. Няма да ти тълкувам изреченията си, ако са ти над нивото си е за твоя сметка.
              Има една умница от имотната тема дето ми вменява, че съм "татенце", ти сега пък ме правиш ученик. Приличате си по това, че смятате възрастта за порок - единия нагоре, другия надолу. Смешна работа. Хайде, че мен "работа" ме чака.

Коментар

• мечката - беглец и аз няма в предвид себе си,а по принцип.

ПИВО_ - ти,че си изтрещялник мисля е ясно и няма нужда да те квалифицирам сам

Коментар

Да, но трябва тригър за сериозно движение. Хаузингът днес подкрепи това и запасите биха отпушили свободното падане.
                  След петролните запаси, според мен, са изпълнени всички условия за ход под 1.2840 при евро/долар.
                  Успех.
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Първоначално изпратено от IVO_
                    Продължаваш да демонстрираш "сивото" си вещество. А не си ли просто един нискоквалифициран за форекса индивид?

П.П. Освен това - създал си си тема за плюене по форекса. Що не вземеш да се разкараш оттук? Нито си забавен, нито си квалифициран (както вече споменах), за да пишеш тук. Като си загубил пари на валутните пазари, никой не ти е виновен.
                    Секретарке това не ти влиза в задълженията , ходи да изчистиш обувките на твоя гуру с мен не се заяждай ! Като ти е толкова много сивото вещество си направи един сайт и си бъркайте по дупките там с другите дечица ! Не се закачай с батковците !
                    Написаното от теб е типичен пример на ПРОЛЕТАРСКО и РОБСКО мислене. Това, че споделям мнение на друг човек от форума го прави мой гуру? А бе ти изобщо в ред ли си? И как точно се потиш днес, след като висиш по форумите? Ние ли сме ти клиентите?
                    Като пишеш нещо , после четеш ли го ? Знаеш ли смисъла на думите в първото си изречение ? А второто ти изречение дори няма смисъл ! Явно съм познал , че си непълнолетен хлапак , но защо не излезеш навън да гониш мометата , аз на твойта възраст само това правех ! Ако бях психиатър със сигурност щяхте да сте ми клиенти , но не съм !

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_

Коментар

• (САЩ) Седмични запаси от петрол 6100к vs 1400к прог. ; бензин 6475к vs 1800к прог.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечката - беглец
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          Първоначално изпратено от мечката - беглец
                          Първоначално изпратено от ManUtd
                          Еврото обърна, нали го чекахте всите, давайте го дълги, вземете мангите на брокерите. :-)
                          ----------------------------
                          Berbo count: 9
                          We'll Keep the Red Flags Flying High
                          по спокойно с ентусиазма, а и самочувствието понякога, да не кажа често, е трейдърски проблем номер 1
                          Напротив - на този пазар трябва да има самочувствие човек и да е уверен в себе си.Иначе нищо добро не го чака.Това впрочем май важи и за живота като цяло
                          Разни хора, разни идеали, каткто и разни самозванци с разни демо-сметки ))))
                          (не става дума конкретно за теб, а по принцип)
                          И какво толкова, като си се научил да натсикаш 3 бутона на 2 платформи, много ли е сложно, за да ти храни самочувствието.
                          Много правилно го каза ! Дори почнаха да ме гонят , че не съм бил квалифициран !
                          Те големите специалисти - начертали две графики и вече ние сме велики !
                          Ако бяха толкова печени сега щяха да са милионери , но си прав , че повечето са на демо , а ако влагат някакви пари , то те са я от мама , я от тате , я от ...

Коментар

Успех.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                Първоначално изпратено от мечката - беглец
                                Първоначално изпратено от ManUtd
                                Еврото обърна, нали го чекахте всите, давайте го дълги, вземете мангите на брокерите. :-)
                                ----------------------------
                                Berbo count: 9
                                We'll Keep the Red Flags Flying High
                                по спокойно с ентусиазма, а и самочувствието понякога, да не кажа често, е трейдърски проблем номер 1
                                Напротив - на този пазар трябва да има самочувствие човек и да е уверен в себе си.Иначе нищо добро не го чака.Това впрочем май важи и за живота като цяло
                                Разни хора, разни идеали, каткто и разни самозванци с разни демо-сметки ))))
                                (не става дума конкретно за теб, а по принцип)
                                За да си спокоен, ще ти споделя, че коментара беше предизвикан от увереноистта, в тезата на Юнайтед, че днес сме щели да видим 1,33 е/усд

Коментар

Working...
                                X