IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ManUtd
    Добрютро.
    Поздравления за Крителин за златото, за оня бай в петък над 1.2884 и за оценката снощи на силата на текущия ъп.
    Тея които четат разни вълновици, трябва да имат предвид подсказването на Сър Алекс, че текущият пазар не е бичи, а само телешки.
    ----------------------------
    Berbo count: 10
    We'll Keep the Red Flags Flying High
    Добро утро и от мен.
    Днес съм рано на пост.
    ManUtd, на мен са ми затегнали примката през нощта.
    Вече считам позицията си за грешна, дори и да излезе. Не усетих промяната на сентимента вчера и днес. Да видим какво ще стане в 11 ч.
    Поздрави и успешен ден.

Коментар

• extreme
      -отговора е НЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от extreme
        Всички тук ли играят с по 100К лв. акаунти, че да имат печалби? Нещо нереално ми се вижда. Аз ако имам толкова пари няма да се занимавам да инвестирам във форекс определено...
        Естествено че нямат всички по 100К акунти.
        Просто 50-100К осмислят напълно спекулирането на Форекс.
        Суми под 10-20К го превръщат наистина в инвестиране.
        Разбира се, както всяко правило и това си има изключения. В смисъл, че има и спекуланти с малки суми и инвеститори с големи. :-)

Коментар

• Eur/Usd

Лимитирана покупка 1.3215 стоп 1.317 цел 1.347

Коментар

• какво да ти кажа sorento ... да излезнат новините ... има да си говооорим ... дебна сега да вида на къде ще тръгнат нещата ... ама тези дето го чакат се върне до 1,3020 мисля че доста ще почакат ...пък ... аз мисля сега да си го изчакам да излази още малко на горе и да си го изтръскам ... викам да се дигне дигне колко да се дигне ... то няма време ве4е ...до новините малко има ... и като гледам щатските новини ... де да знам ... викам до 1, 36 да иде и после .. да се изпързаля до 1.29 ... ама това са си моите виждания ... това че го виждам сега така незначи че нема да ми се промени мнението след час да кажем ... евро/паунд мисля да скъся ама още време има пък .. usd/jpy не искам да пипам ..

много говоря да ... сори соре ... млъкнах

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento
              В крайна сметка искаш да питаш нещо....?да кажеш нещо...? или просто си дрънкаш..?
              Не знам за него, но аз искам да питам нещо. Всички тук ли играят с по 100К лв. акаунти, че да имат печалби? Нещо нереално ми се вижда. Аз ако имам толкова пари няма да се занимавам да инвестирам във форекс определено. Просто ми е любопитно, как всички дават съвети за такива суми...

Коментар

• Добрютро.
                Поздравления за Крителин за златото, за оня бай в петък над 1.2884 и за оценката снощи на силата на текущия ъп.
                Тея които четат разни вълновици, трябва да имат предвид подсказването на Сър Алекс, че текущият пазар не е бичи, а само телешки.

Коментар

• Пече се късото евро стига да не плясне 1,33 че до 1,35 най-вероятно ще ни откара
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

• В крайна сметка искаш да питаш нещо....?да кажеш нещо...? или просто си дрънкаш..?

Коментар

• на етапът дето съм аз никак не ми се струва благоразумно да си играя със 100К ... бая хляб още треба да храносмеля ... та от тази гледна точка много си ми е добре с микро акаунтче ... и ако в крайна сметка почна да ги усещам нещата в един момент ще се окажа и със 100 К акаунт и тогава ще видя ко ш правя ... пък за мечтите ... какво друго ни движи напред ако не мечтите ... без мечти човек малко като кастриран ми се струва ... има и самозаблуди разбира се но нали се учим до де сме живи ...

Коментар

• Йосиф: когато играеш с ниски залози самодисциплината идва по-лесно. Хората обикновено губят в началото, с добър ММ загубите могат и да не са катастрофални. Цаката е веднъж като усетиш, че знаеш какво правиш, да инвестираш в акаунта и да почнеш да постигаш реални цели. Другото е хоби.

Хемус: 100К лв. ми се види горе-долу акаунтът, с който започваш да се издържаш, само от трейдинг.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                          йосифе бре ако имах 100К никак немаше да играя на форекс / хм фсъщност не съм сигурен / ... ама при платеното демо и при правилна нагласа според мен можеш доста добра представа да получиш за нещата /нагласата е важна .../

лично ми е мнението ... никак неискам да го натрапвам ... ама няма и да се съглася че платеното демо е безмислено
                          точно ако имаш 100 х.има резон да търгуваш...а относно платеното демо ще дойде време и ще го разбереш ,че е наистина е такова и само такова...но мечтите са хубаво нещо.

Коментар

• йосифе бре ако имах 100К никак немаше да играя на форекс / хм фсъщност не съм сигурен / ... ама при платеното демо и при правилна нагласа според мен можеш доста добра представа да получиш за нещата /нагласата е важна .../

лично ми е мнението ... никак неискам да го натрапвам ... ама няма и да се съглася че платеното демо е безмислено

Коментар

• чефо ... благодаря ... психология .... де да знам ... много са комплексни нещата но в никакъв случай не са прости ... прости са де ... ама не за прости хора / клише /

уважаема другарко джени тези алчности страхове и неувереност съм ги минал ве4е ... чел съм ги де ... ама никак немога да се съглася с тях .... човек дето не изпитва страх е глупак / Карлос Кастанеда / ... според мен именно алчноста и страха са движещата сила за играта на форекс ... един разумен страх може да е живото спасяващ и пипо спасяващ ... пък алчноста когато е премерена може да е пипо натрупваща ... важно е да не се предаваш ни на страх ни на алчност да са контролирани треба / пак КК / .... та не е като да не поназнайвам некой психопатски нещица ... напрактика тези неща за страха и алчноста не са актуални само за форекса ... ама стига толкова че много дълго ще стане ....

и стига с това пиене ... една чаша вино не е пиене ... стилът ми е такъв ... нисъм некой пиеница недна дето да си оттърва самоконтрола ... болно ми е малко та в случая чаша вино си беше много наложителна и полезна ...

Спорен ден ...
                              живи здрави

Коментар

• Първоначално изпратено от xcheffo
                                Хемус, аз също съм начинаещ на "платено демо"!
                                ето това не разбирам ...защо масово се практикува "платено демо".

Коментар

Working...
                                X