If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
издребнявате за левче ,вие гледайте да има какво да ви се преведе
като те излиупат 500 $ на 10 000 превод хубаво левче ще видиш ще се биеш по гъза 2 седмици да не сереш.
Каква е тоя комисионна. Я си намери друга банка в която да ти превеждат парите. Като пример ще ти дам банката която работи с Маркетива и нашата Първа Иин. Банка
Колеги стига с тия брокери-мрокери
Дайте некоя идея за некоя позиция.!!!!
Ей сега прерових графиките на 8-9 валутни
двоики които следя и ...и ...пълна суша.
Няма кво да се играе
Давайте да видим.....
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Някои да знае някоя къща която предлага Euro/BGN че и ние да попочелим малко от алчноста на нашата държава. Да си покроткаме и да си полапаме малко лихвичка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Булброкърс по отношение на изплащането са перфектни. Миналата седмица теглих от тях и парите ми дойдоха по сметката още същия ден, въпреки че сме в различни банки.
а поемат ли м/у банковите такси?
не. май делтата го правят
аз от там бягам.
ако парите са валута, си направи сметка в тяхната банка и таксата е просто никаква.
Булброкърс по отношение на изплащането са перфектни. Миналата седмица теглих от тях и парите ми дойдоха по сметката още същия ден, въпреки че сме в различни банки.
не. май делтата го правят
аз от там бягам.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
hrabar кое му е по-доброто на бъгавия джава трейдър ?
Ами сещам се например за поставяне на плаващ стоп. При трейдъра го поставяш и забравяш, а на метатрейдъра, трябва задължително да ти е оперативна програмата, недай си боже да спре ток, интернет, не говорим въобще, че лаптопа си става директно настолен компютър, защото няма да посмееш да го изключиш!
да това е истина при трейдара работи дори и да не си логнат но това не е страшно защото дори и да се случи нещо плаващият стоп става фиксиран на база последната цена.
hrabar кое му е по-доброто на бъгавия джава трейдър ?
Ами сещам се например за поставяне на плаващ стоп. При трейдъра го поставяш и забравяш, а на метатрейдъра, трябва задължително да ти е оперативна програмата, недай си боже да спре ток, интернет, не говорим въобще, че лаптопа си става директно настолен компютър, защото няма да посмееш да го изключиш!
Коментар