IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SANDO
    Първоначално изпратено от YNM
    издребнявате за левче ,вие гледайте да има какво да ви се преведе
    като те излиупат 500 $ на 10 000 превод хубаво левче ще видиш ще се биеш по гъза 2 седмици да не сереш.
    Сандо де взимат 5% за превод???
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Първоначално изпратено от YNM
      като те излиупат 500 $ на 10 000 превод хубаво левче ще видиш ще се биеш по гъза 2 седмици да не сереш.
      Каква е тоя комисионна. Я си намери друга банка в която да ти превеждат парите. Като пример ще ти дам банката която работи с Маркетива и нашата Първа Иин. Банка
      Който ме слуша фалира.

Коментар

• SANDO аз до сега съм нямал проблеми при дърпания на пари от Булброкърс

Коментар

• Колеги стига с тия брокери-мрокери
          Дайте некоя идея за некоя позиция.!!!!
          Ей сега прерових графиките на 8-9 валутни
          двоики които следя и ...и ...пълна суша.
          Няма кво да се играе
          Давайте да видим.....
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Някои да знае някоя къща която предлага Euro/BGN че и ние да попочелим малко от алчноста на нашата държава. Да си покроткаме и да си полапаме малко лихвичка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
              Който ме слуша фалира.

Коментар

Първоначално изпратено от Happy68
                Първоначално изпратено от SANDO
                Първоначално изпратено от Bat Vanyio
                Булброкърс по отношение на изплащането са перфектни. Миналата седмица теглих от тях и парите ми дойдоха по сметката още същия ден, въпреки че сме в различни банки.
                а поемат ли м/у банковите такси?
                не. май делтата го правят
                аз от там бягам.
                ако парите са валута, си направи сметка в тяхната банка и таксата е просто никаква.
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• издребнявате за левче ,вие гледайте да има какво да ви се преведе
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                    Първоначално изпратено от SANDO
                    Булброкърс по отношение на изплащането са перфектни. Миналата седмица теглих от тях и парите ми дойдоха по сметката още същия ден, въпреки че сме в различни банки.
                    аз от там бягам.

Коментар

Безплатен обяд няма!

Коментар

• като цяло, как са попкаса, някой работили с тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Bat Vanyio

Коментар

• Първоначално изпратено от hrabar
                            Първоначално изпратено от kritelin
                            hrabar кое му е по-доброто на бъгавия джава трейдър ?
                            Ами сещам се например за поставяне на плаващ стоп. При трейдъра го поставяш и забравяш, а на метатрейдъра, трябва задължително да ти е оперативна програмата, недай си боже да спре ток, интернет, не говорим въобще, че лаптопа си става директно настолен компютър, защото няма да посмееш да го изключиш!
                            да това е истина при трейдара работи дори и да не си логнат но това не е страшно защото дори и да се случи нещо плаващият стоп става фиксиран на база последната цена.

Коментар

• Булброкърс по отношение на изплащането са перфектни. Миналата седмица теглих от тях и парите ми дойдоха по сметката още същия ден, въпреки че сме в различни банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                hrabar кое му е по-доброто на бъгавия джава трейдър ?
                                Ами сещам се например за поставяне на плаващ стоп. При трейдъра го поставяш и забравяш, а на метатрейдъра, трябва задължително да ти е оперативна програмата, недай си боже да спре ток, интернет, не говорим въобще, че лаптопа си става директно настолен компютър, защото няма да посмееш да го изключиш!

Коментар

Working...
                                X