IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• стопа ми беше на 0 на 1.4436 и отново отлетя .вчерашната драма продължава хаха.
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Е аз съм бириш настроен още, значи нема да си говоря с теб и ще се уплача на моля другарката от тебе хехе.
      Може пък ти да излезеш прав с късата обаче сънувах тази нощ 1.48 и това ме разколеба в късата идея, може да е глупаво но сънищата ми обикновено познават, не винаги де
      Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
        Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от limubai
        Коко, моя стоп на 1.4470 обаче щом казваш 1.45 ОК
        Люмбайски уцеле ли ти стопо моя е още жив засега ама се държи кофти пущиното еуро
        Стопа го преместих и оцеля, но я затворих късата че не ми харесва нещо.
        Пак съм на дълги от 4375 цел 4800
        Е аз съм бириш настроен още, значи нема да си говоря с теб и ще се уплача на моля другарката от тебе хехе.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Люмбайски уцеле ли ти стопо моя е още жив засега ама се държи кофти пущиното еуро
          Стопа го преместих и оцеля, но я затворих късата че не ми харесва нещо.
          Пак съм на дълги от 4375 цел 4800

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
            Шортнах кротко евро-долар с 30% от активите от 1,4419.СР-1,4448, ТП-1,3377.
            смело .и аз съм къс отново, ма с 30% си е нараво....Тука определено се мъчиме да ловиме върхове с тия къси а това по дебелите книги си пише че никак не е добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                Първоначално изпратено от Хирурга
                Някои ще званне ли на БГ РЕД да му каже, че са оправили дизаина на форума. До колкото разбрах стачкува и няма да пише вече тук.
                Добрю ютрю
                Тука съм
                Аз съм в отпуск сега, почивам от пазаря
                Колеги това евро не е ли вече за
                мощно скъсяване ????

Успешен ден за всички от форума
                вчера 3 пъти го продавах и 3 пъти ми взе стопа на 0 особенно ме ядосна последната,беше на 80 пипса печалба смъкнах и стопа на 0 и пак миго взе хаха.не се търпи.сега пак съм къс и съм се огледал като цел поне пивот поинта обаче стопа ми е пак на 0. не е много на правилно място но не ми се дава и пипс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
                  Някои ще званне ли на БГ РЕД да му каже, че са оправили дизаина на форума. До колкото разбрах стачкува и няма да пише вече тук.
                  Добрю ютрю
                  Тука съм
                  Аз съм в отпуск сега, почивам от пазаря
                  Колеги това евро не е ли вече за
                  мощно скъсяване ????

Успешен ден за всички от форума
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добрютро

Въй въй въй, стопът ми на косъм бил че и курсо му се кани и му се плези още а ма ха я падай тъпо евро

Коментар

• Добро утро.

паунд/долар ми се вижда до ходи до 1.65хх

Някой може ли да каже как я вижда двойката?

Коментар

• Бъзикам се аз в стил бай Пешо - "с 30% от акаунта ми", но независимо от тряснатия стоп съм отново къс.От 1,4428.СЛ-1,4455.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                          Първоначално изпратено от anon6706
                          Първоначално изпратено от bate Goiko
                          Здравейте колеги нищо не разбирам от форекс и затова искам да се допитам до вас. Може ли да се очаква скоро паритет на паунд=евро ?
                          Не паритет, а еврото ще стане по-скъпо от паунда.
                          Не гледаш ли новините, англичаните обменят масово лири за евро, паниката е в ход, очаквам скоро eur/gbp 1.1000 а догодина 1.2500
                          Обикновено, масовката се включва последна в играта и го отнася най-много. Питай хора от съседни теми. Много е смело това 1.25. преди време се чакаше и паритет при австралиеца, ама нещо му се размина.
                          Само за протокола да отбележа,че още през 2000г. имаше споразумение между Ю.К. и ЕС ,че КОГАТО (не евентуално) Ю.К. се присъедини към ЕЗ курса Е/паунд ще бъде 0.85 фиксиран!!! А сега си направете изводите сами.
                          Е то за много неща има споразумения, но после се споразумяват друго.
                          На теб къде ти е стопа на късата?

Коментар

• Сънувах тази нощ 1.48 - 1.50 пък имам къса ...лошоо
                            сега се чудя какво да правя
                            май ще затворя и ще обърна платната за нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                              A 2.00 ще видим 2009 кога ми цъфнат налъмите
                              masagor, нали знаеш - в нашия занаят, никога не казвай никога. И на мен не ми се вярва, ама ако стане - по-добре да хвана някоя и друга фигура.
                              Поздрави.

Коментар

• Шортнах кротко евро-долар с 30% от активите от 1,4419.СР-1,4448, ТП-1,3377.

Коментар

Working...
                                X