стопа ми беше на 0 на 1.4436 и отново отлетя .вчерашната драма продължава хаха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoЕ аз съм бириш настроен още, значи нема да си говоря с теб и ще се уплача на моля другарката от тебе хехе.обаче сънувах тази нощ 1.48 и това ме разколеба в късата идея, може да е глупаво но сънищата ми обикновено познават, не винаги де
Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от limubaiПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от limubaiКоко, моя стоп на 1.4470 обаче щом казваш 1.45 ОК
Пак съм на дълги от 4375 цел 4800
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от limubaiКоко, моя стоп на 1.4470 обаче щом казваш 1.45 ОК
Пак съм на дълги от 4375 цел 4800Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen TanevШортнах кротко евро-долар с 30% от активите от 1,4419.СР-1,4448, ТП-1,3377.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от ХирургаНякои ще званне ли на БГ РЕД да му каже, че са оправили дизаина на форума. До колкото разбрах стачкува и няма да пише вече тук.
Тука съм
Аз съм в отпуск сега, почивам от пазаря
Колеги това евро не е ли вече за
мощно скъсяване ????
Успешен ден за всички от форумавчера 3 пъти го продавах и 3 пъти ми взе стопа на 0 особенно ме ядосна последната,беше на 80 пипса печалба смъкнах и стопа на 0 и пак миго взе хаха.не се търпи.сега пак съм къс и съм се огледал като цел поне пивот поинта обаче стопа ми е пак на 0. не е много на правилно място но не ми се дава и пипс.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХирургаНякои ще званне ли на БГ РЕД да му каже, че са оправили дизаина на форума. До колкото разбрах стачкува и няма да пише вече тук.
Тука съм
Аз съм в отпуск сега, почивам от пазаря
Колеги това евро не е ли вече за
мощно скъсяване ????
Успешен ден за всички от форума--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от limubaiПървоначално изпратено от bate GoikoЗдравейте колегинищо не разбирам от форекс и затова искам да се допитам до вас. Може ли да се очаква скоро паритет на паунд=евро ?
Не гледаш ли новините, англичаните обменят масово лири за евро, паниката е в ход, очаквам скоро eur/gbp 1.1000 а догодина 1.2500Много е смело това 1.25. преди време се чакаше и паритет при австралиеца, ама нещо му се размина.
На теб къде ти е стопа на късата?Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
Коментар