If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз си чакам целта, сънят ми не ме е излъгал все пак
Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
Първоначално изпратено от Mr_crash
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
не знам кога някой хора ще се усетят най ве4е 4е техни4еския анализ е глупост
в момента всичко е глупост. ненорнална работа.
няма логично обяснение.
има обяснение разбира се
централните банки грабят народа като за световно
очевидно нямат достатъчно ресурс да се преборят
с кризата
според мене изчакват народа да се почувства булиш на еврото
и да направят обратно движение
Бре, прибра ми лимита на 1.47 за нула време. Мислех си че цял ден ще си дрънкаме глупости докато го чакаме, пък то сега нови трейдове ще трябва да мислим.
---------------------------- Berbo count: still 6 and waiting... We'll Keep the Red Flags Flying High
Ти идиот ли си бе с тоя въпрос ?Защо го дразниш?ясно е написано къде му е стопа или ти не можеш да четеш?Такива злоради типове като тебе никак не ги харесвам.не съм прочел един градивен пост от тебе ама злобнички изказвания колкото искаш.мислиш ли че му е приятно.Не си прав точно в този момент да го питаш да знаеш.
а ти кой беше че не те помня.....
Абсолютно резонна забележка. Това е толкова тъпо да се радваш на загубите на другите, че чак е просташко.
Спести си коментарите. Всеки, който си е сложил парите заслужава уважение.
Ти идиот ли си бе с тоя въпрос ?Защо го дразниш?ясно е написано къде му е стопа или ти не можеш да четеш?Такива злоради типове като тебе никак не ги харесвам.не съм прочел един градивен пост от тебе ама злобнички изказвания колкото искаш.мислиш ли че му е приятно.Не си прав точно в този момент да го питаш да знаеш.
а ти кой беше че не те помня.....
отново селски въпрос.явно си мега идиот.баща ти съм, щом питаш.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар