IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SANDO
    Беше прав, слезе даже малко под 61,8%.Наистина не мислех че ще слезе под 50%.
    Лично аз играх къси от 3600 до 3390, като си оставих дългите, така че в момента даже съм на плюс от тази върховна глупост(да контрирам така тренда...)която сътворих.И вълните не са виновни(виновни са такива идиотски изпълнения като моите).Оставям си дългите и ще си търся пропадналата 5-та на 47(въпреки всичко).Дано на дневна затвори над Р89.

На ManUtd ...наистина моето беше тъпо.Свалям ти шапка...Един от най добрите тук...
    С много добри чувства!

Коментар

• Нов къс паунд/йена от 140,28 ама този път ще изчакам със стопа

Коментар

• Да живей АВСТРАЛИЕЦО !!!
        Аз не знам защо но смятам , че дъното ще е 1.8414-44.
        Така съм го написал като лимит и
        съм решил повече да не го местя.
        А защо. Защо...... защо ли....
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ManUtd, преди време си говорехме за златото и как ще се държи през дефлационни периоди

Ето един индикатор/анализ от днешната стенограма на ФЕД:

Analyst Tony Crescenzi of Miller, Tabak says most
          intriguing in FOMC minutes was "the idea that the Fed might announce an
          explicit inflation target as a means of preventing expectations for
          lower prices." Fed talked about "more explicit indication of their
          views on what longer-run rate of inflation would best promote their
          goals of maximum employment and price stability."

Коментар

• а съм с Мозила и имам същия проблем...проблемът е в онзи линк на коко километричния.
            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Добър вечер !

Спорна, здравословна и успешна година на всички.
              Повече профити, по-малко нерви и стресови търговии ви желая !

П.П Гледам че и " дърляници " е нямало скоро, то ще вземе да се качи нивото май

Поздрави и успех !
              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

Радвам се че си затворил .Тука пак ти казвам вход (за дълги разбир се ) не чакам .
                Снощи играх с голяма позиция и затворих. Сега ще влизам по-дългосрочно и затова с по-малка. До 2-3 месеца ще го чакам на 1.30-1.35.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                  Първоначално изпратено от tandem
                  anon6706 ами като незнам какво да проверя до обяд нямаше проблем кво стана не знам да взема да рестартирам ли кво

ПП благодаря дано да си го отиграл така
                  Не. Просто го затворих, защото нефта не падна. Сега пак чакам вход за дълги.
                  Наистина смени браузъра, ако си с Експлорър 7. По-гадно нещо не съм виждам. Заради него си преинсталирах няколко пъти системата и пак нищо.
                  Радвам се че си затворил .Тука пак ти казвам вход (за дълги разбир се ) не чакам .

Незнам с какъв Експлорер съм но до скоро нямаше проблем никакъв .Кво направих тея пичове със сайта си незнам ъжас

Коментар

• След днешните данни за инфлацията в Еврозоната, би трябвало евро/долар да е с голяма степен на корелация с движенията на борсите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      tandem сигурно си с Internet Explorer дърпай mozilla
                      Рестартирах и за да ти отговоря се наложи 2 пъти ОТНОВО да се Идентефицирам

Тая Можила ли кво е я пробвах и не ми вършеше работа .

Проблема е в сайта повервайте ми

Коментар

• abe според мен оттък ще коригираме макар и не за много между другото пипнах една малка дълга от 1.3429 и и маи доо края на деня ще я разкарам входа ми идва малко късен ама здраве стопа поне ще е на нула )
                        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                          anon6706 ами като незнам какво да проверя до обяд нямаше проблем кво стана не знам да взема да рестартирам ли кво

Не. Просто го затворих, защото нефта не падна. Сега пак чакам вход за дълги.
                          Наистина смени браузъра, ако си с Експлорър 7. По-гадно нещо не съм виждам. Заради него си преинсталирах няколко пъти системата и пак нищо.

Коментар

• tandem сигурно си с Internet Explorer дърпай mozilla

Коментар

• anon6706 ами като незнам какво да проверя до обяд нямаше проблем кво стана не знам да взема да рестартирам ли кво

Коментар

• zna4i ` снощната цел за която писах 1.33 взела че излезнала макар и да не ч аках маи наистина седмицата ще се окаже мечешка м
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X