IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ба 1.3750 стоп на 0 ) току що изпуснах една скорострелна дълга която си бях запланувал от 1.4645 за малко ама я бях запланувал
    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
      Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от trade
      prodajba от тук 1.3687 с тънък стоп 1.3718
      Е па шибни му го над 1.3750, т.е. над 21 дневния MA. Чувал съм, че техничарите много тачат това ниво.
      Успех.
      Тоя път съм го улучил стопа май
      щото е на 1.3752
      Само таргета от 1.3496 не знам кога ще излезне..............
      Много си скромен. Слагай таргета под вчерашното дъно, че и повече. Утре салдото на Германия ще е плачевно. А и следващото не е за подценяване:

German Bond Auction Fails to Attract Enough Demand
      http://www.bloomberg.com/apps/news?p...5hE&refer=home

П.П. Все пак, макар и да не ми се вярва, наблюдавай как ще завършат борсите в САЩ. Едно рали в последния час може да промени ситуацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Първоначално изпратено от trade
        Е па шибни му го над 1.3750, т.е. над 21 дневния MA. Чувал съм, че техничарите много тачат това ниво.
        Успех.
        Тоя път съм го улучил стопа май
        щото е на 1.3752
        Само таргета от 1.3496 не знам кога ще излезне..............
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Е здравейте бе пичове .Урочасали сте ми днешната позицийка

Като няма мира на ви секира късо пайнд/йена от 140,50 за 8 фигури

ПП Изтрийте си кукита ако имате няккави проблеми със зареждане на сайта

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
            Успех.

Коментар

• prodajba от тук 1.3687 с тънък стоп 1.3718
              Pip master

Коментар

• И да не ме сметнете за някакъв издухал евро-мечок:
                В момента всички, ама всички фундаментални новини са срещу еврото. Дори индикаторите от САЩ са срещу него. Крепи го спекулацията, че Еврозоната ще сваля лихвите със закъснение спрямо САЩ, както и че няма да отидат към нулева лихва. Престанат ли тези спекулации, а това ще стане, тогава тези предколедни 20 фигури нагоре, ще бъдат в обратната посока. Ще видим какво ще измъдри Тришето на 15ти.

Коментар

• Re: anon6706

Първоначално изпратено от Han Krum

Аз пък си мисля, че от CHF по-надценена валута, едва ли се намира
                  Не е точно така. По едно време франка беше позагубил от сигурността си, но напоследък реагира като в добрите стари времена. Данните от Швейцария не са много лоши, банките им се стабилизираха, лихвата им няма накъде да пада повече, изобщо - Швейцария си остава една добра дестинация за парите на хората.

П.П. И да допълня - това, което в момента наблюдаваме при евро/паунд е съвсем възможно да се случи скоро и при евро/франк. Просто еврото е доста кухо, спрямо швейцареца.

Коментар

Първоначално изпратено от anon6706
                    Първоначално изпратено от supertrader
                    Озито като направи седмица на червено му скачаме веднага на врата..много яко ще кърти
                    За мен AUD е една от най-надценените валути в момента, може би с еврото се конкурират.

Прочети това, ще ти бъде интересно:

Zero Growth in China Is 2009 Black Swan

http://www.bloomberg.com/apps/news?p...pWg&refer=home
                    Аз пък си мисля, че от CHF по-надценена валута, едва ли се намира

Коментар

Озито като направи седмица на червено му скачаме веднага на врата..много яко ще кърти
                      За мен AUD е една от най-надценените валути в момента, може би с еврото се конкурират.

Прочети това, ще ти бъде интересно:

Zero Growth in China Is 2009 Black Swan

http://www.bloomberg.com/apps/news?p...pWg&refer=home

Коментар

• anon6706

D.Y.F-091066

Коментар

• ===

утре е лихвата на паунда а днес още го купуват като че ли за утре паундите ще са свършили , обаче мухата е за 0.75% да я смъкнат а то може 0.5% и тогава ще е положителна новината и те ще го накупят че ще пуши :-)
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: bgg_red

то сега се свива под съпротивата на месечна и после ще я пробие за 1120 , но може даста да свие преди това
                            В момента се режат главите на наивниците, тия същите, дето чакаха и паритета при озито.

Коментар

• bgg_red

то сега се свива под съпротивата на месечна и после ще я пробие за 1120 , но може даста да свие преди това
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
                                Първоначално изпратено от Forex Master
                                Брей тоя кабел няма спирка... Купуват паунда и срещу долара и срещу еврото! Да не фалиргва някоя ингилизка баница?
                                Виж срещу йената какво прави... 3а 3 зни 1000 пипса ги взе като дете близалка...
                                С тия лихви ..........
                                Да не земат да обявят некво лихвено
                                равнище 0.25-0.50 и да настане ......
                                кво ..кво...големия цирк БУШ
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X