If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И да не ме сметнете за някакъв издухал евро-мечок:
В момента всички, ама всички фундаментални новини са срещу еврото. Дори индикаторите от САЩ са срещу него. Крепи го спекулацията, че Еврозоната ще сваля лихвите със закъснение спрямо САЩ, както и че няма да отидат към нулева лихва. Престанат ли тези спекулации, а това ще стане, тогава тези предколедни 20 фигури нагоре, ще бъдат в обратната посока. Ще видим какво ще измъдри Тришето на 15ти.
Аз пък си мисля, че от CHF по-надценена валута, едва ли се намира
Не е точно така. По едно време франка беше позагубил от сигурността си, но напоследък реагира като в добрите стари времена. Данните от Швейцария не са много лоши, банките им се стабилизираха, лихвата им няма накъде да пада повече, изобщо - Швейцария си остава една добра дестинация за парите на хората.
П.П. И да допълня - това, което в момента наблюдаваме при евро/паунд е съвсем възможно да се случи скоро и при евро/франк. Просто еврото е доста кухо, спрямо швейцареца.
утре е лихвата на паунда а днес още го купуват като че ли за утре паундите ще са свършили , обаче мухата е за 0.75% да я смъкнат а то може 0.5% и тогава ще е положителна новината и те ще го накупят че ще пуши :-)
Коментар