IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пак се правят на мъже и понижават малко по малко и без изненади

Коментар

• Затворих на 1,5044...нещо малко я резнаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
        Кане кабела ли 1.46????????
        Така ми се иска, че от снощи имам къс от 1,5249

Коментар

• ..........

Коментар

• Кане кабела ли 1.46????????
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
              Първоначално изпратено от borbor
              Зарибявка!!!
              Смяташ ли, че беше нужно да цитираш половин страница текст за да видим че си наясно с една от най-кухите измами?
              ----------------------------
              Berbo count: 7
              We'll Keep the Red Flags Flying High
              А защо не!Нима няма място!

Коментар

Първоначално изпратено от jennny
                Първоначално изпратено от bgg_red
                Г-н Гордън Pell Мобилен: +447045764448

ХАААААААААА-хааа-ха! rofl)

на мен така ми писа един арабски петролен магнат!!! парите му били във варели!!!
                От 1999 са ме почнали с зарибявките.
                Първи беха нигерииските министри

Тихо се сипе зимния сняг.
                Шаро...........
                Поне в София се сипе

КОЛЕГИ ДА ОБСЪДИМ НЕЩО ПО ТЪРГОВИЯТА!!!!!!!!!
                Ако след малко БОЕ резнат лихвата с 100 или с 125 пункта
                какво ще стане????
                МНнения?????????????
                Ами и аз си го мисля, нещо към 1,46...ама знам ли

Коментар

• Първоначално изпратено от jennny
                  Първоначално изпратено от bgg_red

на мен така ми писа един арабски петролен магнат!!! парите му били във варели!!!
                  От 1999 са ме почнали с зарибявките.
                  Първи беха нигерииските министри

Тихо се сипе зимния сняг.
                  Шаро...........
                  Поне в София се сипе

КОЛЕГИ ДА ОБСЪДИМ НЕЩО ПО ТЪРГОВИЯТА!!!!!!!!!
                  Ако след малко БОЕ резнат лихвата с 100 или с 125 пункта
                  какво ще стане????
                  МНнения?????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                    Първоначално изпратено от jennny
                    Здравей лейди, радостна новина е да науча че ни заобикалят и нежни създания.
                    Как върви форекса?
                    uuh-aah surfin' USA

Коментар

• Първоначално изпратено от jennny
                      Здравей лейди, радостна новина е да науча че ни заобикалят и нежни създания.
                      Как върви форекса?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от borbor
                          Зарибявка!!!
                          Смяташ ли, че беше нужно да цитираш половин страница текст за да видим че си наясно с една от най-кухите измами?

Коментар

Аз съм г-н Гордън Pell От Harlsden, северозападната част на Лондон, тук в Англия.
                            Работил съм за NatWest банка Corporation Лондон. Пиша ти от моя офис, който ще бъде
                            от голяма полза и за двама ни. В моя отдел, там е асистент-мениджър на Велика Лондон
                            Регионална служба, открити изоставени сума от $ 12,5 милиона щатски долара
                            (дванадесет милиона петстотин хиляди долари САЩ) в сметката, които принадлежат към
                            един от нашите чуждестранни клиенти Късна Mr.Thompson Морисън САЩ гражданин, който
                            за съжаление загубили живота си в катастрофата на Alaska Airlines полет 261, който
                            zabil 31 януари 2000 г., включително и на жена си и само дъщеря.

Изборът на контактите ви събудя географски характер на мястото, където живеете,
                            особено поради чувствителността на сделката и поверителността тук. Сега нашата банка
                            е чакам някой да дойде от роднини на изискването, но никой не е направил това. Аз
                            лично се е неуспешна в намирането на роднините за 2 години сега, искам вашето
                            съгласие да представи Вас като семейство / Уил бенефициер за починалия, така че
                            приходите от тази сметка на стойност 12,5 милиона щатски долара може да се обърне
                            към вас.

Това ще бъде използван или споделя в тези проценти, 60% за мен и 40% за вас. Имам
                            условие всички необходими правни документи, които могат да бъдат използвани за
                            резервно копие на това твърдение, ние имаме решения. Всичко, от което се нуждая е да
                            FILLIN Техните имена на документите и легализиране него в съда тук, за да ви покажа,
                            както правоимащите получателя. Единственото нещо, сега изискват честно
                            сътрудничество, доверие и вярвам, че ние виждаме тази сделка чрез. Гарантирам ви, че
                            това ще бъде направено в рамките на правен режим, които ще предотвратят всяко
                            нарушение на закона.

Моля, дайте ми следното, което ние имаме 7 дни да се карам с него. Това е много
                            СПЕШНО моля.
                            1. Пълно име. 2. Директно на мобилния си 3. Вашият адрес за контакт 4. Дата на
                            раждане 5. Занимание
                            Там е чрез методическо търсене, реших да се свържем с вас се надявам, че вие ще
                            намерите това предложение интересно. Моля за Вашата подкрепа на това съобщение и да
                            се посочват техните интереси, ще предостави допълнителна информация. Стремим се да
                            ми кажете Вашето решение, а не мен.
                            С уважение, Г-н Гордън Pell Мобилен: +447045764448 Е-мейл:
                            dr.pgordon47@hotmail.co.uk
                            ----------------------------------------------------------------------------------------------------
                            Можете ДА ГО ПРИТЕСНЯВАТЕ ПО ТЕЛЕФОНА колкото си искате !!!

Зарибявка!!!

Коментар

• Г-н Гордън Pell Мобилен: +447045764448

Аз съм г-н Гордън Pell От Harlsden, северозападната част на Лондон, тук в Англия.
                              Работил съм за NatWest банка Corporation Лондон. Пиша ти от моя офис, който ще бъде
                              от голяма полза и за двама ни. В моя отдел, там е асистент-мениджър на Велика Лондон
                              Регионална служба, открити изоставени сума от $ 12,5 милиона щатски долара
                              (дванадесет милиона петстотин хиляди долари САЩ) в сметката, които принадлежат към
                              един от нашите чуждестранни клиенти Късна Mr.Thompson Морисън САЩ гражданин, който
                              за съжаление загубили живота си в катастрофата на Alaska Airlines полет 261, който
                              zabil 31 януари 2000 г., включително и на жена си и само дъщеря.

Изборът на контактите ви събудя географски характер на мястото, където живеете,
                              особено поради чувствителността на сделката и поверителността тук. Сега нашата банка
                              е чакам някой да дойде от роднини на изискването, но никой не е направил това. Аз
                              лично се е неуспешна в намирането на роднините за 2 години сега, искам вашето
                              съгласие да представи Вас като семейство / Уил бенефициер за починалия, така че
                              приходите от тази сметка на стойност 12,5 милиона щатски долара може да се обърне
                              към вас.

Това ще бъде използван или споделя в тези проценти, 60% за мен и 40% за вас. Имам
                              условие всички необходими правни документи, които могат да бъдат използвани за
                              резервно копие на това твърдение, ние имаме решения. Всичко, от което се нуждая е да
                              FILLIN Техните имена на документите и легализиране него в съда тук, за да ви покажа,
                              както правоимащите получателя. Единственото нещо, сега изискват честно
                              сътрудничество, доверие и вярвам, че ние виждаме тази сделка чрез. Гарантирам ви, че
                              това ще бъде направено в рамките на правен режим, които ще предотвратят всяко
                              нарушение на закона.

Моля, дайте ми следното, което ние имаме 7 дни да се карам с него. Това е много
                              СПЕШНО моля.
                              1. Пълно име. 2. Директно на мобилния си 3. Вашият адрес за контакт 4. Дата на
                              раждане 5. Занимание
                              Там е чрез методическо търсене, реших да се свържем с вас се надявам, че вие ще
                              намерите това предложение интересно. Моля за Вашата подкрепа на това съобщение и да
                              се посочват техните интереси, ще предостави допълнителна информация. Стремим се да
                              ми кажете Вашето решение, а не мен.
                              С уважение, Г-н Гордън Pell Мобилен: +447045764448 Е-мейл:
                              dr.pgordon47@hotmail.co.uk
                              ----------------------------------------------------------------------------------------------------
                              Можете ДА ГО ПРИТЕСНЯВАТЕ ПО ТЕЛЕФОНА колкото си искате !!!

Коментар

• Тандемски ти не колиш ли бря????
                                Голямо шоу си е
                                Традициите требе да се подържат иначе
                                губим основите си като народ !!!

П.П> Тандем ей ся ще постна нещо дето
                                днеска са ми го пратили.
                                Ех тия , ако може да ги земем !!!

Коментар

Working...
                                X