If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не виждам причина тази нощ евро/долар да не стигне до към 1.31.
И аз съм на тфа мнение- тази е посоката днес или утре ма мисля първо да изчакам да вида бат Бернанке какви ша ги сътвори днеска и кви глупости ша наплямпа само и само малко да по обезцени доларчето пак после ша сме на къси при евро/долар
Ало,шамандури(бъзикам се,не се връзвайте) що не играете срещу румънската лея(последните няколко дни дава м/у 0,5 и 1 % отстъпление спрямо еврото,а срещу долара още повече)!
Добри ден
Днеска пълно мълчание.
Кво става , че се стресирахте така.
anon6706 тая австралиец/долар от 0.6862
става доста блага работа.
Лошото е , че е малка по принцип ....
То не може свичкото да и е хубаво я!!!
Успешен ден на всичкото трайдър !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
danchoto, като стана дума за гепито - аз там би си затворил късата при неуспешен тест на 130, не че имам, но смятам да отворя дълга. Нещо много странно се държи паунда и си мисля, че има ход нагоре. За комодити валутите съм на мнение - къси позиции.
Успех.
Паунда си е странен по принцип, но ми е любим
В момента играта е при влечугото, което никой не знае накъде ще е, аз го мисля нагоре. А колко ме е яд, че ги дебнех още от 9200 тия 1000 пипа корекция там, но пък може да ги пипна наобратно
Тук се различаваме - аз го мисля за 0.80 и надолу, но ми трябва потвърждение от Трише. След срещата на ЕЦБ ще пиша повече.
Ми да видим, за мен паунда е една от най-слабите валути в момента и корекцията от 9800 си беше чисто техническо движение.
danchoto, като стана дума за гепито - аз там би си затворил късата при неуспешен тест на 130, не че имам, но смятам да отворя дълга. Нещо много странно се държи паунда и си мисля, че има ход нагоре. За комодити валутите съм на мнение - къси позиции.
Успех.
В момента играта е при влечугото, което никой не знае накъде ще е, аз го мисля нагоре. А колко ме е яд, че ги дебнех още от 9200 тия 1000 пипа корекция там, но пък може да ги пипна наобратно
Тук се различаваме - аз го мисля за 0.80 и надолу, но ми трябва потвърждение от Трише. След срещата на ЕЦБ ще пиша повече.
Успех.
Коментар