Някакви идеи за AUD/USD
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от xemusдобре де .... утре ще смъкнат лихвата на 2% ако не и на 1.9 % ... обама влиза другата седмица ... само тез двете работи не са ли достатъчни да съборят еврото под 1.3 ... защо всички говорят за нагоре като никак немога да се преборя да си купя и се продавам и се пичеля / кой играй пичели ..../ ... ама това дългото ако дойде нема ли да е към 24 този месец ... към 1.38 говоря ...
P.S. Искам да кажа че съм никак опитен и непретендирам да разбирам ... ама не е ли много очевадно това слизане под 1.3 ...
P.S.2 ФЕД като смъкна лихвата еврото скокна с 7 фигури ... преди това слуховете го издигнаха с още 10-тина фигури .... та .. като прибавим и надеждата от промяна и така големото доверие към Обама ... какаво ни бърка да видим 1.28 ... м ?
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
някой знае ли защо на американсите индекси ми дава 24 4асова графика
на европейските си е от отварянето до затварянето на борсата
да не е щото денонощно се тъгуват фючърси върху амерерикански индекси
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantazyПървоначално изпратено от KMETAПървоначално изпратено от fantazyА иначе - въпрос и от мен - Какво ви е мнението за usd/jpy?
и успех нататък...;-)
Добре, а каква е вероятността за държавна намеса от страна на Япония за отслабване на местната валута, която да се противопостави на резултата от репатрациите. В Япония говореха за силен долар напоследък...
Предварително се извинявам ако задавам глупави въпросиПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETAПървоначално изпратено от fantazyА иначе - въпрос и от мен - Какво ви е мнението за usd/jpy?
и успех нататък...;-)
Добре, а каква е вероятността за държавна намеса от страна на Япония за отслабване на местната валута, която да се противопостави на резултата от репатрациите. В Япония говореха за силен долар напоследък...
Предварително се извинявам ако задавам глупави въпроси
И благодаря за пожеланието.
Коментар
-
добре де .... утре ще смъкнат лихвата на 2% ако не и на 1.9 % ... обама влиза другата седмица ... само тез двете работи не са ли достатъчни да съборят еврото под 1.3 ... защо всички говорят за нагоре като никак немога да се преборя да си купя и се продавам и се пичеля / кой играй пичели ..../ ... ама това дългото ако дойде нема ли да е към 24 този месец ... към 1.38 говоря ...
P.S. Искам да кажа че съм никак опитен и непретендирам да разбирам ... ама не е ли много очевадно това слизане под 1.3 ...
P.S.2 ФЕД като смъкна лихвата еврото скокна с 7 фигури ... преди това слуховете го издигнаха с още 10-тина фигури .... та .. като прибавим и надеждата от промяна и така големото доверие към Обама ... какаво ни бърка да видим 1.28 ... м ?
Коментар
Коментар