IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem
    Първоначално изпратено от New_trader1
    някакво мнение за USD/CHF, дали нестигна предела си вече
    Според мен средносрочно да ,защото току що купих евро/$ от 1,3131
    Слагам стоп на 1,3050 и лягам .Като ги няма всички участници на пазара не играйте -всеки гледа да си обезцени валутата в отсъствие на другите ,баси кефа

Коментар

• Не знам какво да ти кажа !
      Еврото вече за нищо го нямат и го мачкат отвсякъде !
      След днешното изказване на Трише тенденцията верочтно ще се запази !
      Може да видим и 1.24 , нищо чудно !? Не е прогноза или препоръка !
      Аз бях много неприятно изненадан от възхода на йената при евро/йена !
      Неприятна загуба в неподходящ момент ! Дълго време ще ми държи влага !
      Но е полезно и поучително ....
      Първоначално изпратено от xemus
      сега дръпнатите ще свалят до 1.29 еврото нали ... и ще ми ударят стопа ... нали ... и ще изляза прав за 1.28 за покрай Обама нали ... и да ви слушам фсичките позитивности ще се набутам ... нали .... ма то така е то .. ... ама после ще тръгне нагоре нали ... и нема да загубя всичко ... нали .... луда работа ....
      ха дано некой жълтур да е препил и да обърка копупкопродажбата ....

ма нали нема да слезе под 28 а ? ... кажете де

Коментар

• сега дръпнатите ще свалят до 1.29 еврото нали ... и ще ми ударят стопа ... нали ... и ще изляза прав за 1.28 за покрай Обама нали ... и да ви слушам фсичките позитивности ще се набутам ... нали .... ма то така е то .. ... ама после ще тръгне нагоре нали ... и нема да загубя всичко ... нали .... луда работа ....
        ха дано некой жълтур да е препил и да обърка копупкопродажбата ....

ма нали нема да слезе под 28 а ? ... кажете де

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от anon6706
          Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
          на делта платформата мартенските фючърси влизат в сила на 13 янауари
          съответно цената на петрола тогава беше с разлика от 37 на 42 долара на следващия ден за спота
          но доколкото знам по принцип мартенския фючър влиза в сила официално на
          21 януари и като гледам данните фючърсите в момента са си все още за
          февруарския контракт
          защо токава в на делта платформата е влязъл в сила мартенския и то преди
          5 дни?
          някой знае ли защо се получава така
          Една от причините може да бъде, че ликвидността на февруарския фючър вече е силно занижена и съчетано с БГ брокер се получава тази аномалия....
          хм,може
          оба4е тия дати си стоят в календара им за петролни фючърси,явно тва е практика
          при тях
          не трябва ли влизането и излизането от сила на контрактите да е по абсолютно
          еднакво време за абсолютно цял свят
          при тия влезе мартенския фючър седмица преди реално това да се случи
          на ваще платформи така ли е?

Коментар

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
            съответно цената на петрола тогава беше с разлика от 37 на 42 долара на следващия ден за спота
            февруарския контракт
            5 дни?
            Една от причините може да бъде, че ликвидността на февруарския фючър вече е силно занижена и съчетано с БГ брокер се получава тази аномалия....

Коментар

Първоначално изпратено от New_trader1
              За да има губещи
              на мен ли отговаряш

Коментар

• За да има губещи

Коментар

• Абе, може ли някой да каже, защо все накриво върви тоя форекс ? ))

Коментар

• Първоначално изпратено от zalagania
                    ПРОДАВАМ КЪЩА В СВЕТИ ВЛАС РЗП 250 М2 ДВОР 650 М2
                    ЦЕНА:160 000 Е
                    ПРОДАВАМ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ОБЗАВЕДЕНИ СЪС СПАЛНЯ,ТВ,БОЙЛЕР,ДУШ КАБИНА ,МЕБЕЛИ,ТЕРАКОР, В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС В БАСЕЙН КОЙТО СЕ ПОЛЗВА БЕЗПЛАТНО
                    Ще си ги продяваш още дълго време !!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

февруарския контракт
                      5 дни?

Коментар

• ПРОДАВАМ КЪЩА В СВЕТИ ВЛАС РЗП 250 М2 ДВОР 650 М2
                        ЦЕНА:160 000 Е
                        ПРОДАВАМ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ОБЗАВЕДЕНИ СЪС СПАЛНЯ,ТВ,БОЙЛЕР,ДУШ КАБИНА ,МЕБЕЛИ,ТЕРАКОР, В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС В БАСЕЙН КОЙТО СЕ ПОЛЗВА БЕЗПЛАТНО

Коментар

• Re: tandem

Първоначално изпратено от supertrader
                          Поглеждал ли си го ! Швейцареца много особенно се движи и въобще не е добре тази работа - голямо доверие в шв.франк.
                          Гледам го и още как -и в момента му(швц.франк) гласувам пасивно доверие

Коментар

• tandem

Поглеждал ли си го ! Швейцареца много особенно се движи и въобще не е добре тази работа - голямо доверие в шв.франк.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от New_trader1
                              някакво мнение за USD/CHF, дали нестигна предела си вече
                              Според мен средносрочно да ,защото току що купих евро/$ от 1,3131

Коментар

• някакво мнение за USD/CHF, дали нестигна предела си вече

Коментар

Working...
                                X