IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предлагам на вниманието ви една доста интересна статия по фундамент. Не споделям на 100% написаното в нея, но като цяло е добра.
    Успех.

Zero Rates Push Currency Traders to Cash-Rich Franc, Yen, Krone

http://www.bloomberg.com/apps/news?p...FxA&refer=home

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi_
      Просто не ми беше ясно, това е, а и напоследък около петрола стават интересни неща, а ти престани да се правиш на интересен, не си, играи си еврофутбола и не се прави на голям специалист.
      Герги, и на мен не ми беше ясно и за това попитах, пък ти се нацупи. :-)
      Футбола само го гледам, а бетовете ги правя на Форекса. Повярвай ми по-добре е отколкото Форекса само да го гледаш през демото, а да бетваш при Божков. :-)
      Форексов, благодаря ти за обяснението, явно инвестиционната мисъл пропуска факта, че това допускане за вечния растеж има контрапункт в контекста на дефлация. :-) Това за спот маркета дето се издирва е доста интересно и леко напомня на физическото/реално купуване на злато и сребро, че друго е да си го имаш вкъщи под леглото. :-)

Злоблив, знаех си че се гони някаква далавера в цялата работа, дет се вика, да хванем брокера по бели гащи. :-) Жалко че не схващам точно каква е. Да не вземем да се окажем ний по бели гащи накрая?

И за да не съм голословен и да подразня някой:
      Като му гледах на кафе тая сутрин на петрола-Тексаския- излезе че даунтренда му от 147 си е жив и здрав. Има две значими корекции, дето един мувинг ми вика, че са от един и същи ранг. Тая втората току що е тествала нивата 50 и нямало причина да не забием надолу към 20-25.
      Вълново е разбира се в 5-та на цялата петица от 147 :-), но интересното е че 1-то поевтиняване от 147 до 90.80 е било 38.2% спад в цената :-), второто от 110 до истинското дъно 40.50 е малко над 62% спад в цената :-), значи третото ще е до 31.15. :-)
      Безпогрешната ми фундаментална преценка сочи, че рафинериите са пълни, производството се свива и износа на китайски пластмасови детски играчки бе тотално парализиран от решителните действия на Меглена Кунева. :-)

Значи трябва да се продава.
      ----------------------------
      Berbo count: 9
      We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        златото здраво се издърви да
        Продадох го на 846.20.
        Да видим дали шишлик щее или камшик )

П.П.Хвана ме страх..........
        Затворих късите евра.
        Дали не сглупих????????????????
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• LLOYDS BANKING GRP (LLOY.L) At 11:27AM : 35.00 p 30.00 (-46.15%)

Който го интересува паунда да си прави изводите....

Коментар

• златото здраво се издърви да

Коментар

• погледнете zлатото, май ке рипнем нагоре

време е zа Обама рали
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Сега да видим дали ще издържи зоната 1.29.
                Ако издържи сме за нагоре, ако ли не
                тогаз ще минем още 60-70 пипа надоле

.........макар , че някои тука казваше , че
                едно ниво , ако се тесва няколко пъти ,
                то нема начин да не падне
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Re: ...

ако се получи разлика в цената от моментния спот и влизането в сила
                  на фючърсите за следващия месец,(тва ве4е стана на 13ти
                  разликата беше 5 долара)може ли да се направат пари от това

на фючърите е невъзможно,а на CFD някои знае ли?
                  предполагам се затварят позициите автоматично и пак няма да стане

Коментар

• http://www.2shared.com/file/4685515/61ea44ff/gold1.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                      Първоначално изпратено от Georgi_
                      има ли някои на бенчмарк, защо на платформата цената на фиучърсите на WTI е 39.81 на Brent-a 43.60, а по заглавията в медиите казват че петрола е паднал под 35, за кои контракти става дума, моля ако някои знае как стоят нещата нека обясни, че не ми е много ясно.
                      Пичове, напоследък във форума се наблюдава някакъв засилен ентусиазъм и интерес към петрола. От какво е продиктуван факта, че всичкото трейдър иска да става петролен спекулант? Хайде някой по-запознат с форумната психология да обясни.
                      Просто не ми беше ясно, това е, а и напоследък около петрола стават интересни неща, а ти престани да се правиш на интересен, не си, играи си еврофутбола и не се прави на голям специалист.

Коментар

има ли някои на бенчмарк, защо на платформата цената на фиучърсите на WTI е 39.81 на Brent-a 43.60, а по заглавията в медиите казват че петрола е паднал под 35, за кои контракти става дума, моля ако някои знае как стоят нещата нека обясни, че не ми е много ясно.
                        Това им е февруарския контракт, който в момента е на 33,56$

Коментар

• Тиквите си мислят, че като почнат да усредняват петрола (затова искат spot crude oil, а не няколкомесечни фючърси), ще направят много кинти, щото тиквената им презумпция е, че петрола и акциите винаги вървят нагоре. Дори не е смешно вече.
                          The government solution to a problem is usually as bad as the problem.
                          Milton Friedman

Коментар

Пичове, напоследък във форума се наблюдава някакъв засилен ентусиазъм и интерес към петрола. От какво е продиктуван факта, че всичкото трейдър иска да става петролен спекулант? Хайде някой по-запознат с форумната психология да обясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от crafty
                              http://www.2shared.com/file/4685244/6ed596a9/EURGBP5.html
                              Един съвет от мен, мисля че по-надолу ти загатнаха...
                              Вземи намали големината на тези графика, като размер на файла. Почти 3МБ.... ?!? каква е таз графика...

Коментар

• не допускам нищо .нито давам цени за вход .нито сам сложил някаде стоп както казва Мането.Просто питах как виждате това броене.

успех на всички.
                                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Working...
                                X