IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.18

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• някой ше каже ли нещо за долар франк
    щото го остаих през ноща без стопове и сум изпуснал 30 пипса
    сега на каде ще е
    www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
      Първоначално изпратено от Forex Master
      Пазарът за днес не приема евро/долар над 1,35. Това е добър белег за моите къси! Очаквам слизане следобед под 1,34!
      Супер, значи пускам дълга от 1.35
      А да видим
      Той и анона само за да ми прави наинат пусна дълги в долар/швейцарец от 1,1888 и сега гледа с влажен поглед!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
        Първоначално изпратено от luboil
        Единствения шанс ще бъде да завали дъжд и да спре пожара.
        Нещо от рода...
        преди малко тука валя сняг на ей такива парцали ... сега пече слънце та се нетрае ... трише ако е хитър ше се върне в пожара ше земе един горящ кол и ше изпече лайната в езерото ... и така ще си направи пътека и ще си ходи като пич ... нема се цапа като фед ....
        И това ми хареса...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
          САЩ и Европа стоят на брега на едно езеро от лайна, а отзаде идва пожар. Трябва да преминат, имат въздух за по един опит.
          Да де, ама стоят от двете страни на езерото /Атлантика/ и зад всеки от тях идва пожар! :lol:
          Ха ха ха,

това беше добро
          Хубаво е човек да се шегува

Коментар

• BRUSSELS (Dow Jones)--The European Central Bank still has margins to cut interest rates further, ECB Governing Council member and Belgium's central bank governor Guy Quaden tells magazine Trends/Tendances.

"An interest rate of 1.5% is not the lowest point that we can reach," Quaden says in an interview published Thursday.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil
              Единствения шанс ще бъде да завали дъжд и да спре пожара.
              Нещо от рода...
              преди малко тука валя сняг на ей такива парцали ... сега пече слънце та се нетрае ... трише ако е хитър ше се върне в пожара ше земе един горящ кол и ше изпече лайната в езерото ... и така ще си направи пътека и ще си ходи като пич ... нема се цапа като фед ....

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil
                САЩ и Европа стоят на брега на едно езеро от лайна, а отзаде идва пожар. Трябва да преминат, имат въздух за по един опит.
                Да де, ама стоят от двете страни на езерото /Атлантика/ и зад всеки от тях идва пожар! :lol:
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                  Първоначално изпратено от Forex Master
                  Пазарът за днес не приема евро/долар над 1,35. Това е добър белег за моите къси! Очаквам слизане следобед под 1,34!
                  ..много категорично... много... да не се окаже, че над 1.36 ще го приеме по-добре... а за другото си има стопове под 1.3415..
                  Нищо не е безкрайно, а още по-малко пък дневен импулс от 5,5 фигури при евро/долар! 2-дневна консолидация е задължителна, а това ми е напълно достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

xemus-че , ако икономиката на САЩ не работи, коя би работила бе пиленце.....и защо да пада еврото като САЩ не им работи икономиката
                    круме ... тихо сега ... ... да не ми уручасаш късите .... пък кой е казал че евроикономиката работи .... всичкото е малко на юруш работата ... имаше един клип някой беше пуснал ... как настроенията управляват пазара .... най - отдолу на словоблудството си написах дано да греша ... така че ако ти си прав ... нещата ще си дойдат на мястото .... ама за периода до 8 часа довечера си искам 1.3333333-то от бегереда ...
                    Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                      luboil, колко време ти отне анализа на профила на Трише и еврозоната?...
                      Еее, аз не исках да влизам в полемика.
                      Просто изказах мнението си.

Успешна търговия на всички.

Коментар

С уговорката, че уважавам всички участници тука,

мисля, че Трише е като кон с капаци, който води еврозоната към крах.

Докато САЩ решиха да нагазят в лайната и да минат директно през кризата, то чичо Трише все търси някакъв имагинерен брод откъдето да мине.

Лично мнение, все пак сме в Европа и сме засегната.

.... една друга гледна точка да дам ... чудя се ... тези фекалии дето са нагазили фед в тях ... дали няма да ги погълнат ... мисля си ... тея хора малко не са добре .... да наливат кинти в икономика която се е срутила и просто не работи .... прилича ми цялата история на надуване на второ балонче ... дето този път като се спука и ше изплиска целия свят .... доста е глупаво да правиш реанимация на починал от една година човек .... нали наливаха ... нали съживяваха .... парите просто потъват в черна дупка ....
                        дано да греша разбира се ...
                        айде ве4е да пада това евро ... лаком гъз ... акаунт затрива
                        Само да добавя нещо за да съм по-ясен.
                        Това дето го казваш е вярно, обаче така образно ще се изкажа:

САЩ и Европа стоят на брега на едно езеро от лайна, а отзаде идва пожар. Трябва да преминат, имат въздух за по един опит. САЩ нагазват в лайната и пробват, може и да се удавят, а може и да успеят. Да кажем фифти-фифти. Европа обаче стои и гледа сеира с САЩ, ама не се сеща, че въздухът и свършва. Единствения шанс ще бъде да завали дъжд и да спре пожара.
                        Нещо от рода...

Коментар

• долара ще си пада
                          незнам колко време го повтарям
                          ама никой не обръща внимание
                          www.prognozibg.net

Коментар

• luboil, колко време ти отне анализа на профила на Трише и еврозоната?...

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                              Прочети малко за периода 1929-32 г. Стараят се да избегнат грешката направена тогава.
                              малко нахално може да прозвучи .... ама съм захапал една къща да и правя обзавеждане (не че ще спаси фирмата де ) ... та ... ще можеш ли само набързо да ми щрихираш какво имаш изподнадпредвид ... много благодарност ще предизвикаш с това свое деание ... не само в мен сигурен съм ....

Коментар

С уговорката, че уважавам всички участници тука,

мисля, че Трише е като кон с капаци, който води еврозоната към крах.

Докато САЩ решиха да нагазят в лайната и да минат директно през кризата, то чичо Трише все търси някакъв имагинерен брод откъдето да мине.

Лично мнение, все пак сме в Европа и сме засегната.

.... една друга гледна точка да дам ... чудя се ... тези фекалии дето са нагазили фед в тях ... дали няма да ги погълнат ... мисля си ... тея хора малко не са добре .... да наливат кинти в икономика която се е срутила и просто не работи .... прилича ми цялата история на надуване на второ балонче ... дето този път като се спука и ше изплиска целия свят .... доста е глупаво да правиш реанимация на починал от една година човек .... нали наливаха ... нали съживяваха .... парите просто потъват в черна дупка ....
                                дано да греша разбира се ...
                                айде ве4е да пада това евро ... лаком гъз ... акаунт затрива
                                xemus-че , ако икономиката на САЩ не работи, коя би работила бе пиленце.....и защо да пада еврото като САЩ не им работи икономиката

Коментар

Working...
                                X