IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• при долара май 4акат данните от нова зеландия и тогава ще действат

Коментар

• Това е един много добър ордер

Аз имам почти същия

Я той взел, че вече се изпълнил.

Втори сел ордер на 1.51 за всеки случай.

Първоначално изпратено от tandem
      Я един сел и от 1,4902 стоп 1,4950 за едни 6 фигури .Това трябва да е началото на една 3/1 май

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
        явно доенето при евро долар ще го оставят за следващата смяна
        при почти 300 пипово движение без корекция, нормално е да има и доене...ама дали ще е доене или засилка пак за нагоре..кой,кой да ти каже

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
          Първоначално изпратено от guantanamo
          Не зная дали следиш GM отблизо,но вчера излезнаха досто интерсни резултати
          от него.Като най-интерсното за мен не е размера на продажблите,щото тва е за масата,ами какво всъщност продават.Примерно сравнено с Форд не са добре,по гама и т.н. в тази посока,обаче,интерсното е друго-при GM половината продажби идват от точно 9 модела.Като един от най-продаваните модели е пикап
          Напротив, доста си ми полезен. Резултатите на GM са симптом за цялостната ситуация в икономиката.
          Мерси за инфото и успех.
          Радвам се,че все пак съм помогнал.
          Успех и на теб.

Сиско не показа нищо особенно,ноооо,зайчето от ръкава е обратно изкупуване и както може да се очаква,имаме ръст

При индексите стана тва което очаквах,може би малко повече време трябва и на евро долара да си направи това което очаквам от него

Успешна търговия
          "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
            Много поздрави има форума от tonitobig

Наздраве !
            Вие да не поркате заедно
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• явно доенето при евро долар ще го оставят за следващата смяна

Коментар

• Много поздрави има форума от tonitobig

Наздраве !
                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf
                  Ако почна да виждам флагчета по графиките, тва значи ли, че съм пиян вече или е нищо биковско
                  Мисля,че ако днес затворим над 1.4850,може биковете да се съвземат

Коментар

• Ако почна да виждам флагчета по графиките, тва значи ли, че съм пиян вече или е нищо биковско

Коментар

• ....

оттука е за шорт евро/долар

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega
                        Първоначално изпратено от mateosf
                        Първоначално изпратено от bokogega
                        какво направи ФЕД с лихвите
                        Нищо, седят си същите!Питай ко направиха форекс комарджиите!
                        Матео,друго си е да си дългосрочен трейдър,и валутата да ти е в кеш а
                        Харесвам думи като тенденции, очаквания ей така за по дълго.
                        bgg red ми знае хавата и на какво се радвам.
                        Радвам се на евтиния долар. Тва е!Колкото по-дълго, толкова по добре и по-добре за американските производители,скъпа вносна стока, ще продаваме местното майната му всички останали показатели
                        Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf
                          Първоначално изпратено от bokogega
                          Матео,друго си е да си дългосрочен трейдър,и валутата да ти е в кеш а

Коментар

• Я един сел и от 1,4902 стоп 1,4950 за едни 6 фигури .Това трябва да е началото на една 3/1 май

Коментар

нищо...стоят си в креслата и гледат графиките на пазарите и си говоря- ха,ха..виж ги тия пак ги подлудихме

Коментар

Коментар

Working...
                                X